Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Ya ikisi de tutunmuştur inşallah annesi. Ah sağlıkla gelsinler inşallah. Test günün 2si miydi?
Bir taneye de razıyım valla bacım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Test günüm evet 2'si. Doktor inatla 2'sinden önce yaptırma diyor. Eşim de doktoru duyunca vardır bir bildiği deyip aklımı çeliyor. Artık bu çizgiye de negatif çıkarsa tıbba olan inancımı kaybedecem😂

Haritdan bir baktik 5 km de bir tup bebek merkezi tedavisi cikiyor boraz kafa karistirici ama iyice bir arastiricaz arlik ayinda bakalim 🙂
Raporu araştırma hastanelerinden alabiliyoruz. Ve burda tüp bebek özel bölümde tüp bebek merkezlerinin de konusu var ordan da okuyup danışıp karar verebilirsin. İnan burda duyacağın her şey ilaç gibi geliyo insana. Ben umuttepede yaptırıyorum mesela kocaelide. Aslında yalovadayım ama bana en yakın orası. 🤗

Bir taneye de razıyım valla bacım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Test günüm evet 2'si. Doktor inatla 2'sinden önce yaptırma diyor. Eşim de doktoru duyunca vardır bir bildiği deyip aklımı çeliyor. Artık bu çizgiye de negatif çıkarsa tıbba olan inancımı kaybedecem😂
Çıkmaz be. Sen yine de 2sini bekle mis gibi kocaman değer gör de kese tarihine de daha da yaklaşmış olursun.

Çıkmaz be. Sen yine de 2sini bekle mis gibi kocaman değer gör de kese tarihine de daha da yaklaşmış olursun.
Haklısın. Insan dengesiz oluyor işte ilaçların da etkisiyle. Bilmiyorum valla bi bakmissin bugün verivermişim kanı 😂
Senin ilacın bitti mi? Adet oldun mu?

Oldum ben regl. Pazartesiye de randevu aldım inşallah şu iğneleri çakmaya başlarım artık. 🤣
Allah 🤗 gözün aydın çok sevindim. Bebek isteyenlerin adet olduğuna sevindiği tek zaman dilimi tüp bebek tedavisindeyken oluyor zaten 😂 Ay hadi inşallah sorun çıkmasın ilaclara başla bu ay. Bir sürü de yumurtan olsun hepsi de döllensin inşallah 🤗

Yardımcı yöntemler de var onlara da bi bak. Gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı, rahim kasılmalarını engelleyen iğne falan.
Arastiricak cok sey var bana onumuzdeki ay ozaman 😍🥰 cok cok tesekkur ederim dediklerinizide arastiricam 🙏🏽

Allah 🤗 gözün aydın çok sevindim. Bebek isteyenlerin adet olduğuna sevindiği tek zaman dilimi tüp bebek tedavisindeyken oluyor zaten 😂 Ay hadi inşallah sorun çıkmasın ilaclara başla bu ay. Bir sürü de yumurtan olsun hepsi de döllensin inşallah 🤗
Amin canım inşallah. 🤲🏻🥰😘

Raporu araştırma hastanelerinden alabiliyoruz. Ve burda tüp bebek özel bölümde tüp bebek merkezlerinin de konusu var ordan da okuyup danışıp karar verebilirsin. İnan burda duyacağın her şey ilaç gibi geliyo insana. Ben umuttepede yaptırıyorum mesela kocaelide. Aslında yalovadayım ama bana en yakın orası. 🤗
Iyi ki uye olmusum diyorum 🙆🏼‍♀️ bir suru konu var girince cikamiyorim valla, cok fazla fikirde edindim simdiden senin ve Nosking Nosking in soyledikleriyle 🙏🏽

Iyi ki uye olmusum diyorum 🙆🏼‍♀️ bir suru konu var girince cikamiyorim valla, cok fazla fikirde edindim simdiden senin ve Nosking Nosking in soyledikleriyle 🙏🏽
Ben daha yeni transfer oldum bilgilerim taze şu an. Bir sey olursa merak ettigin her zaman özelden de yazabilirsin. Gece gündüz buralardayim 😂
Inşallah senin için hayırlı olanı bulmana vesile oluruz 🤗

Ben sanırım en aşırı aktif insan olabilirim burda 🤣 işsizlik nirvana bende. Dediğim gibi elimizden heldiğince hep yardımlaşırız. Sen ilk hedef araştırma hastanesi infertilite bölümünden randevu al. 🤗 sonra devamı çorap söküğü.

X