Bir taneye de razıyım valla bacım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Ya ikisi de tutunmuştur inşallah annesi. Ah sağlıkla gelsinler inşallah. Test günün 2si miydi?
Yardımcı yöntemler de var onlara da bi bak. Gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı, rahim kasılmalarını engelleyen iğne falan.Haritdan bir baktik 5 km de bir tup bebek merkezi tedavisi cikiyor boraz kafa karistirici ama iyice bir arastiricaz arlik ayinda bakalim
Raporu araştırma hastanelerinden alabiliyoruz. Ve burda tüp bebek özel bölümde tüp bebek merkezlerinin de konusu var ordan da okuyup danışıp karar verebilirsin. İnan burda duyacağın her şey ilaç gibi geliyo insana. Ben umuttepede yaptırıyorum mesela kocaelide. Aslında yalovadayım ama bana en yakın orası.Haritdan bir baktik 5 km de bir tup bebek merkezi tedavisi cikiyor boraz kafa karistirici ama iyice bir arastiricaz arlik ayinda bakalim
Çıkmaz be. Sen yine de 2sini bekle mis gibi kocaman değer gör de kese tarihine de daha da yaklaşmış olursun.Bir taneye de razıyım valla bacım. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Test günüm evet 2'si. Doktor inatla 2'sinden önce yaptırma diyor. Eşim de doktoru duyunca vardır bir bildiği deyip aklımı çeliyor. Artık bu çizgiye de negatif çıkarsa tıbba olan inancımı kaybedecem
Haklısın. Insan dengesiz oluyor işte ilaçların da etkisiyle. Bilmiyorum valla bi bakmissin bugün verivermişim kanıÇıkmaz be. Sen yine de 2sini bekle mis gibi kocaman değer gör de kese tarihine de daha da yaklaşmış olursun.
Hiç uyumadın mı yoksa kızO değil de şimdi uyusak kaçta uyanırız acabaa
Oldum ben regl. Pazartesiye de randevu aldım inşallah şu iğneleri çakmaya başlarım artık.Haklısın. Insan dengesiz oluyor işte ilaçların da etkisiyle. Bilmiyorum valla bi bakmissin bugün verivermişim kanı
Senin ilacın bitti mi? Adet oldun mu?
12de uyandım. Şimdi uyuyacam. Kocam da 8de gelirse işten yarın 14.30 sularında kahvaltıda olurum diye düşünüyom.Hiç uyumadın mı yoksa kız
AllahOldum ben regl. Pazartesiye de randevu aldım inşallah şu iğneleri çakmaya başlarım artık.
Merve senin dua grubundan anneme bi dua istesem ayıp olur mu?12de uyandım. Şimdi uyuyacam. Kocam da 8de gelirse işten yarın 14.30 sularında kahvaltıda olurum diye düşünüyom.
Arastiricak cok sey var bana onumuzdeki ay ozamanYardımcı yöntemler de var onlara da bi bak. Gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı, rahim kasılmalarını engelleyen iğne falan.
Amin canım inşallah.Allahgözün aydın çok sevindim. Bebek isteyenlerin adet olduğuna sevindiği tek zaman dilimi tüp bebek tedavisindeyken oluyor zaten Ay hadi inşallah sorun çıkmasın ilaclara başla bu ay. Bir sürü de yumurtan olsun hepsi de döllensin inşallah
Ayıp olmaz tabi ki de gel iste. Sana yeni grup açalım istersen?Merve senin dua grubundan anneme bi dua istesem ayıp olur mu?
Ah o araştıracak şeyler hiç bitmiyor inan ki. Inşallah 1 ay sonra hamilelikle ilgili şeyler araştırıyor oluruzArastiricak cok sey var bana onumuzdeki ay ozamancok cok tesekkur ederim dediklerinizide arastiricam
Olur mu ki öyle? Sadece annem için değil şifa bekleyen hastalar için açalım istersen. Ailesinden biri veya kendi için isteyene de dua ederiz.Ayıp olmaz tabi ki de gel iste. Sana yeni grup açalım istersen?
Iyi ki uye olmusum diyorumRaporu araştırma hastanelerinden alabiliyoruz. Ve burda tüp bebek özel bölümde tüp bebek merkezlerinin de konusu var ordan da okuyup danışıp karar verebilirsin. İnan burda duyacağın her şey ilaç gibi geliyo insana. Ben umuttepede yaptırıyorum mesela kocaelide. Aslında yalovadayım ama bana en yakın orası.
Ben daha yeni transfer oldum bilgilerim taze şu an. Bir sey olursa merak ettigin her zaman özelden de yazabilirsin. Gece gündüz buralardayimIyi ki uye olmusum diyorumbir suru konu var girince cikamiyorim valla, cok fazla fikirde edindim simdiden senin ve Nosking in soyledikleriyle
Ah inşallahAh o araştıracak şeyler hiç bitmiyor inan ki. Inşallah 1 ay sonra hamilelikle ilgili şeyler araştırıyor oluruz
Ben sanırım en aşırı aktif insan olabilirim burdaIyi ki uye olmusum diyorumbir suru konu var girince cikamiyorim valla, cok fazla fikirde edindim simdiden senin ve Nosking in soyledikleriyle