Galiba evet esim arastirdi baya ben de yeni yeninarastirmalara koyuldumGüzel rapor hakkınız var yani.
Sen niye uyumuyon?Çok hareket de iyi değil insan yatmaktan sıkılıyor ama dengeyi bulmak lazım. Hayırlı olsun bu arada
kız sorma aksam 8 gibi bi uyku bastırdı dayanamadım şimdi uyandımSen niye uyumuyon?
Ben de devlette yaptırıcam. Her tedavinin gidişatı farklı ama başlandıktan sonra mecbur işlemlerin yapılma süreleri var. Yani iğneye başlayıp yumurta toplayıp keyfii bekletmezler. Rapor biraz pandemiden dolayı 2 ay bekledik biz evrakları teslim ettikten sonra. Rapor çıkınca hemen çağırdılar. Hatta bende amh düşük olduğu için aşılamasız tüpe karar verildi. Ben de henüz başlayamadım pazartesi muayene olacağım inşallah iğnelere tedaviye başlarım artık. Elimden geldiğince de yardımcı olurum bana sorabilirsin. Devlette pek yaptıran yok. Herkes parasını bastırıp özele koşmuş.Galiba evet esim arastirdi baya ben de yeni yeninarastirmalara koyuldumdevlet de 3 hak oluyormus sanirim. Ama surec uzun suriyormus devletde esim oyle dedi bilginiz var mi
Ayy kanında yükselen hcgdendir inşallah.kız sorma aksam 8 gibi bi uyku bastırdı dayanamadım şimdi uyandım8'de yatarsan ne olacaktı gecenin körü uyanırsın tabi
Yükseliyor gibi gözüküyor idrarda da kan vermedim henüz. Annem ameliyat olacak 3 gündür inanılmaz bi koşturmaca içindeyim. Arada bi de idrar testi yapıyorum. Az önce kahverengi lekelenme olmuş korkmadım desem yalan olurAyy kanında yükselen hcgdendir inşallah.
Anneciğine çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey değildir inşallah.Yükseliyor gibi gözüküyor idrarda da kan vermedim henüz. Annem ameliyat olacak 3 gündür inanılmaz bi koşturmaca içindeyim. Arada bi de idrar testi yapıyorum. Az önce kahverengi lekelenme olmuş korkmadım desem yalan olur
Atıyım canım. Annemin beyninde tümör vardı daha önce de ameliyat olmuştu. Tümörü büyümüş tekrar ameliyat olacak. Korkuyoruz yani bebeği de söylemedik daha. Test gunu kesinleşmesini bekliyorum ama bence var yani kabak gibiAnneciğine çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey değildir inşallah.
İnşallah tutunmadır. Az kaldı sabret bakalım. Duruyosa atsana testlerinin fotoğraflarını.
Oy maaşallah. Senin çiftti di mi embriyon? Bu test kaçıncı gün tam olarak?Atıyım canım. Annemin beyninde tümör vardı daha önce de ameliyat olmuştu. Tümörü büyümüş tekrar ameliyat olacak. Korkuyoruz yani bebeği de söylemedik daha. Test gunu kesinleşmesini bekliyorum ama bence var yani kabak gibibu yükledigim son yaptığım test
Ayy haydi insallah ilk denemenizde tutar canımBen de devlette yaptırıcam. Her tedavinin gidişatı farklı ama başlandıktan sonra mecbur işlemlerin yapılma süreleri var. Yani iğneye başlayıp yumurta toplayıp keyfii bekletmezler. Rapor biraz pandemiden dolayı 2 ay bekledik biz evrakları teslim ettikten sonra. Rapor çıkınca hemen çağırdılar. Hatta bende amh düşük olduğu için aşılamasız tüpe karar verildi. Ben de henüz başlayamadım pazartesi muayene olacağım inşallah iğnelere tedaviye başlarım artık. Elimden geldiğince de yardımcı olurum bana sorabilirsin. Devlette pek yaptıran yok. Herkes parasını bastırıp özele koşmuş.Ama sizin rapor hakkınız olacağı için raporu alıp özele de gidebilirsiniz güzelce hesapladıkta sonra. Hangi şehirdesiniz?
Cift evet. 8.günün testi bu. 5.gün erken gebelikte cıktı ama o günden beri koyulaşma takip ediyorum. Kız psikolojik mıdır nedir bulantim falan varOy maaşallah. Senin çiftti di mi embriyon? Bu test kaçıncı gün tam olarak?
Ama bacım işin ucunda evlat varsa 6 ay da beklenmez mi rapor içinAyy haydi insallah ilk denemenizde tutar canımesim 6 aya yakin dedi bana, 2 ay gibi bir sure ise beklenicek bi sure bence 6 ay diyince bir gozum korkmustu aklima geldikce sorularimi yazarim burdan konuyu takipdeyim zaten, hepimiz pıt pıt dogururuz insallah sonra tup bebek anaları diye yeni bir konu açmalısın seneye tedavi baslayinca bendd urda ayrintili yazmak istiyorum sureci yeni gelicek olanlara bilgi olur
2 sene bekledim 6 ay ne ki goz acip kapayana kadar gecer gerciAma bacım işin ucunda evlat varsa 6 ay da beklenmez mi rapor için
Siz rapor alacağınız hastaneye gidin infertilite bölümüne istenen evrakların bi listesini veriyolar. Toparlayın evrakları verin. Hemen çıkabiliyo rapor. Bir an önce süreci başlatın. 3 yıl dolduysa daha beklemenize gerek yok.Ayy haydi insallah ilk denemenizde tutar canımesim 6 aya yakin dedi bana, 2 ay gibi bir sure ise beklenicek bi sure bence 6 ay diyince bir gozum korkmustu aklima geldikce sorularimi yazarim burdan konuyu takipdeyim zaten, hepimiz pıt pıt dogururuz insallah sonra tup bebek anaları diye yeni bir konu açmalısın seneye tedavi baslayinca bendd urda ayrintili yazmak istiyorum sureci yeni gelicek olanlara bilgi olur
İyimiş seçenek de bol.
Ayy evet ama uzun sure bekleyince bir ay bile duramıyor insan2 sene bekledim 6 ay ne ki goz acip kapayana kadar gecer gerciama insan sabirsizlaniyor iste kaderde beklemek var ise beklicez
Ya ikisi de tutunmuştur inşallah annesi. Ah sağlıkla gelsinler inşallah. Test günün 2si miydi?Cift evet. 8.günün testi bu. 5.gün erken gebelikte cıktı ama o günden beri koyulaşma takip ediyorum. Kız psikolojik mıdır nedir bulantim falan varmillet nefret ediyor bulantım oldukça şükrediyorum resmen.
AmiinSiz rapor alacağınız hastaneye gidin infertilite bölümüne istenen evrakların bi listesini veriyolar. Toparlayın evrakları verin. Hemen çıkabiliyo rapor. Bir an önce süreci başlatın. 3 yıl dolduysa daha beklemenize gerek yok.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Haritdan bir baktik 5 km de bir tup bebek merkezi tedavisi cikiyor boraz kafa karistirici ama iyice bir arastiricaz arlik ayinda bakalimİyimiş seçenek de bol.