Allah yaddımcın olsun canımArası baya var anlattığına göre. Benimde izmire gidip gelemem baya sürüyor. Yakın olsaydı çok iyi olurdu bizler içinde. Bende birdaha ay gidince oğlum ne olacak onu düşünüyorum. Git gel falan bayan sürecek ağlar arkamızdan kalmaz burdan ee çocuklara da yasak var
Allah yaddımcın olsun canım
Bülent tıraşa mı gidiyorsunuz sizBen suan cyclo progynova yanında coraspin kullanıyorum kızlar adet oluncada gıdıcem adetımde arallıgın ılk haftasından sonraya gelıyor ınsallah kımsenın tedavısı yarıda kalmaz
kızlar bişey soracagım bu 3 üncü gün embryosu .tam embyonun 3 üncü günü mü yapılıyor. yoksa 3 üncü günden geciyor. 4 üncü gün mü yapılıyor.
Tam 3. Günü transfer olmuştum canım yumurta toplandığı günü saymıyorum aslında döllenme o gün başlıyor. O günü sayarsak 4. Günü olmuştumAhsen555 senin kaçıncı gündü canım?
Canım net fiyat hakkında bilgim yok ama sanırım 15 bini geçtiAhsen555 bir de sen özelde yaptırdın sanırım. Senin fiyatlar nasıldı?
İşlem ücretlerini biliyo musun ilaç hariç? Ya benim reglim coşacak sanki korkuyom haftasonuna denk geliyom. Randevum taa çarşamba. Pazartesi bi şekilde muayene olmaya çalışcam galiba.Halada masraf halindeyim bi ilaç kullanıyorm 5 günlük kutusu 159 tl devlet karşılamıyor
Yok canım bilmiyorum ya özel de mi devam edeceksin yani. Ayrıca Merve pazartesi cosacaksa pazartesi hastaneye çık git muayene alırlar canımİşlem ücretlerini biliyo musun ilaç hariç? Ya benim reglim coşacak sanki korkuyom haftasonuna denk geliyom. Randevum taa çarşamba. Pazartesi bi şekilde muayene olmaya çalışcam galiba.
Ya kafam şu an çorba eşim de gündüz çalışacakmış izin alabilecek mi ne olacak belli değil kendim mi gidecem otobüsle bu virüste ay bilmiyom. Her şey bu haftasonu gidişata bağlı.Yok canım bilmiyorum ya özel de mi devam edeceksin yani. Ayrıca Merve pazartesi cosacaksa pazartesi hastaneye çık git muayene alırlar canım
Yine de iki katı benimkinin.5 bini ilaçlara çıksan sanırım 10 bin olmuş oluyor
Tabi canım malesef özeller para tuzağıYine de iki katı benimkinin.
İnşAllah izin alabilir de birlikte gidersinizYa kafam şu an çorba eşim de gündüz çalışacakmış izin alabilecek mi ne olacak belli değil kendim mi gidecem otobüsle bu virüste ay bilmiyom. Her şey bu haftasonu gidişata bağlı.
İnşallah ya başka zaman olsa neyse.İnşAllah izin alabilir de birlikte gidersiniz
Şuan durumun ne canım leken mi varİnşallah ya başka zaman olsa neyse.
Dün başladı leke bugün arttı biraz. Yavaş yavaş regl oluyom. Normalde 2 gün az leke olur sonra coşar 2 3 aydır stres de yaptım galiba bi şeyler olduŞuan durumun ne canım leken mi var