Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Merve hastaneye ulaşsan ilk muayeneyi normal kadın doğumcuya gitsen ilaç dozunu o başlatmış olsa çarşamba günü tekrar muayne olduğunda doktor gerekirse yükseltir veya düşürür

Merve hastaneye ulaşsan ilk muayeneyi normal kadın doğumcuya gitsen ilaç dozunu o başlatmış olsa çarşamba günü tekrar muayne olduğunda doktor gerekirse yükseltir veya düşürür
Pazartesi gidelim dedi eşim. Durum tuhafsa da tuhaflığı görmüş olurlar dedi.

Ah görmeemişim özür dilerim. Evet devlete yaptırıcam. 🤗
Ah görmeemişim özür dilerim. Evet devlete yaptırıcam. 🤗
Önemli diil canım naptın adet olabildin mi ben de devlette yaptırıyorum ilk denemem Olcak bakalım hayırlısyla inşallah olumlu geçer bu akşam son iğnemi yapıcam 22 de çatlatma iğnesi p.tesi toplancak dua et canım yaa🙏🙏

Önemli diil canım naptın adet olabildin mi ben de devlette yaptırıyorum ilk denemem Olcak bakalım hayırlısyla inşallah olumlu geçer bu akşam son iğnemi yapıcam 22 de çatlatma iğnesi p.tesi toplancak dua et canım yaa🙏🙏
Oldum ben adet. Yani yine tam coşmadı. Yarın coşar inşallah. Pazartesi gideceğim doktora inşallah.

Merhaba kızlar ben de başladım bu ay. Pazartesi transfer oldu. 2. Denemem ilkinde kimyasal gebelik oluştu. Benim yumurtalarım kalitesiz arı sütü polen vitamin kullanmama rağmen malesef yine kaliteli embriyo oluşmadı. Doktorum bir tane orta kalite 2 tanesi düşük dedi. Üç tanesini transfer etti bakalım artık nasibimiz de ne varsa. İlk denemede hep yattım kayınvalidem baktı şimdi Uzun süre yatmıyorum çok aşırı dikkat etmiyorum takıntı oluyor çünkü daha rahat hareket ediyorum ve bu sefer kimseye söylemedik çünkü aşırı üzülüyorlar 😞 tabi ben de ilkinde yıkıldım ama bunda daha nötrüm. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin kucağımızı doldursun. İsteyen herkese nasip etsin. Dualarımdasınız

Merhaba kızlar ben de başladım bu ay. Pazartesi transfer oldu. 2. Denemem ilkinde kimyasal gebelik oluştu. Benim yumurtalarım kalitesiz arı sütü polen vitamin kullanmama rağmen malesef yine kaliteli embriyo oluşmadı. Doktorum bir tane orta kalite 2 tanesi düşük dedi. Üç tanesini transfer etti bakalım artık nasibimiz de ne varsa. İlk denemede hep yattım kayınvalidem baktı şimdi Uzun süre yatmıyorum çok aşırı dikkat etmiyorum takıntı oluyor çünkü daha rahat hareket ediyorum ve bu sefer kimseye söylemedik çünkü aşırı üzülüyorlar 😞 tabi ben de ilkinde yıkıldım ama bunda daha nötrüm. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin kucağımızı doldursun. İsteyen herkese nasip etsin. Dualarımdasınız
İnşallah Allah bu sefer nasip etsin evladınızı. 🤗

M i h r a M i h r a burdayız canım. Siz ne sebeple başlayacaksınız?
Meehabalar tekrardan 🖐🏽 biz 2 yıldır korunmuyoruz. Esimin sperm morfolojisi 0 🙄 varikolsel ameliyati oldu ancak gelisme goremedik. Benim tum tetlerim yapildi en son rahim filmi cektirdim gecen hafta sukurler olsun tuplerim acik cikti. Cok yiprandik 2 yilda. 2021 yilinin ilk ayinda tup bebek tedavisine baslamaya karar aldik.
Tup bebek tedavi surecinde olan herkese Allah sabir versin, güzel haberler alirsiniz hepiniz inşallah 🙏🏽

Meehabalar tekrardan 🖐🏽 biz 2 yıldır korunmuyoruz. Esimin sperm morfolojisi 0 🙄 varikolsel ameliyati oldu ancak gelisme goremedik. Benim tum tetlerim yapildi en son rahim filmi cektirdim gecen hafta sukurler olsun tuplerim acik cikti. Cok yiprandik 2 yilda. 2021 yilinin ilk ayinda tup bebek tedavisine baslamaya karar aldik
Evleneli ne kadar oldu?

Çok hareket de iyi değil insan yatmaktan sıkılıyor ama dengeyi bulmak lazım. Hayırlı olsun bu arada

X