Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

2 aralığa aldık randevu. Ya regl gelmedi güzenli. Doğum kontrol hapı verdi hesapladı o zamana. Randevu verdi.

2 aralığa aldık randevu. Ya regl gelmedi güzenli. Doğum kontrol hapı verdi hesapladı o zamana. Randevu verdi.
1 aydan az kalmışş. Bu ay düzenli güzelce gelir diye düşünüyorum hap kullandığın için. Stresten falan da düzen kaçıyor

anladım canım . senin de dedigin gibi benim ilaçlarımda artacak gonal f özellikle.
cünkğ 5 kere gonal f vurulacagım 300 ml. bir 450 ml den ztn 600ml ilaç cıkıyor.
3 tane kutusu acılmamıs ilaç kalacak .:) senle tedaviye baslamadan konuşmuştuk . olsun yeterki saglıklı bebişlermiz olsun

Toplu alınca ilaçları illaki artıyor ya benim de gonal f, gonapeptyl, ovitrelle, cetrotide hepsinden artmıştı. Dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun bebisler sen 300 vurduğun için şişede kalıntı olmaz ben 225 vurduğum için dibinde kalıyordu onları topluyordum sonra
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah

bu ilaçları sonrasında eczaneler alıyor mu? siz naptınız kalanları . inş olumlu sonuclanır da ihtiyacı olan birine veririm

bu ilaçları sonrasında eczaneler alıyor mu? siz naptınız kalanları . inş olumlu sonuclanır da ihtiyacı olan birine veririm
İnşallah canım benim Soğuk zincir olduğu için almıyorlar ama geri verdim diyen bir iki kişiyi duymuştum. Bir akrabamız var tedavi gören ben kalan ilaçlarımı ona vermiştim. Transfer sonrası artan ilaçlarımı da ona yolladım

Ah bize de inşallah birilerine vermek nasip olsun artanı.

Ah bize de inşallah birilerine vermek nasip olsun artanı.
çok iyi olmuş. :)
Olacak inşallah hatta tedaviler pozitif sonuçlanınca ilacı alan kişiye umut oluyor sorunlar farklı bile olsa, senin kalan ilacın bana da uğur getirsin inşallah demişti ve 6. Tedavisinde ilk defa embriyo elde edilmişti transfer olmayı bekliyor o da Denk geldi tabii herşeyden önce nasip.

çok şükür inşallah bizim de öyle olur . gonal f de ben cok agrı sızı hissetmedim .
diğerleri nasıl olacak bakıp görecegiz.

çok şükür inşallah bizim de öyle olur . gonal f de ben cok agrı sızı hissetmedim .
diğerleri nasıl olacak bakıp görecegiz.
İnşallahhh
Gonal f bende de ağrı sızı yapmadı ilk iğnemi zor batırmıştım o yüzden acımıştı sonra birdaha sıkıntı olmadı. Cetrotide vurunca azıcık yanma kızarıklık ve kısa süre kaşıntı oluyordu uygulama yerinde. Tenim beyaz olduğu için bir de morarırdım hafif hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…