2 aralığa aldık randevu. Ya regl gelmedi güzenli. Doğum kontrol hapı verdi hesapladı o zamana. Randevu verdi.Birdaha ertelenemez inşallah ne zaman başlayacaksın? Benim de tedaviye başlarken 1 ay ertelenmişti ve transfer olurken de 2 ay rahim dinlendirecektik 3 ay daha ertelenmişti 5 ay beklemiştim sinirlerim hoplamıştı artık
1 aydan az kalmışş. Bu ay düzenli güzelce gelir diye düşünüyorum hap kullandığın için. Stresten falan da düzen kaçıyor2 aralığa aldık randevu. Ya regl gelmedi güzenli. Doğum kontrol hapı verdi hesapladı o zamana. Randevu verdi.
Bu ay derken önümüzdeki ay demek istediydim1 aydan az kalmışş. Bu ay düzenli güzelce gelir diye düşünüyorum hap kullandığın için. Stresten falan da düzen kaçıyor
Anladım canısı.Bu ay derken önümüzdeki ay demek istediydim
Kuzucum sen hayırlısı ile kullanmaya başla ben sana veririm o ip ucunu.Daha neler neler var dermişim
Sevmiyom hacı sevmiyom o lafı
Hep o masterchef esra yüzünden benceSevmiyom hacı sevmiyom o lafı
İnşallahOlsun kuzum üzülme yılmak yok
anladım canım . senin de dedigin gibi benim ilaçlarımda artacak gonal f özellikle.Ben kullanma vaktim gelince alıyordum dolaptan kuzum. Bir de farklı bir ayrıntı vereyim 225 ıu vuruyordum 2 buçuk gün falan gidiyordu bana 1 flakon, flakonun dibinde ilaçlar kalıyordu hep yazık onları temiz bir şırınga ile çekip tek flakona basıyordum. Son iğnemi 1 flakona topladığım ilaçlar ile vurmuştum yazık olmamıştı böylece aklında olsun bilmem anlatabildim mi
Toplu alınca ilaçları illaki artıyor ya benim de gonal f, gonapeptyl, ovitrelle, cetrotide hepsinden artmıştı. Dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun bebisleranladım canım . senin de dedigin gibi benim ilaçlarımda artacak gonal f özellikle.
cünkğ 5 kere gonal f vurulacagım 300 ml. bir 450 ml den ztn 600ml ilaç cıkıyor.
3 tane kutusu acılmamıs ilaç kalacak .:) senle tedaviye baslamadan konuşmuştuk . olsun yeterki saglıklı bebişlermiz olsun
bu ilaçları sonrasında eczaneler alıyor mu? siz naptınız kalanları . inş olumlu sonuclanır da ihtiyacı olan birine veririmToplu alınca ilaçları illaki artıyor ya benim de gonal f, gonapeptyl, ovitrelle, cetrotide hepsinden artmıştı. Dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun bebislersen 300 vurduğun için şişede kalıntı olmaz ben 225 vurduğum için dibinde kalıyordu onları topluyordum sonra
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
İnşallah canım benimbu ilaçları sonrasında eczaneler alıyor mu? siz naptınız kalanları . inş olumlu sonuclanır da ihtiyacı olan birine veririm
çok iyi olmuş. :)İnşallah canım benimSoğuk zincir olduğu için almıyorlar ama geri verdim diyen bir iki kişiyi duymuştum. Bir akrabamız var tedavi gören ben kalan ilaçlarımı ona vermiştim. Transfer sonrası artan ilaçlarımı da ona yolladım
Ah bize de inşallah birilerine vermek nasip olsun artanı.İnşallah canım benimSoğuk zincir olduğu için almıyorlar ama geri verdim diyen bir iki kişiyi duymuştum. Bir akrabamız var tedavi gören ben kalan ilaçlarımı ona vermiştim. Transfer sonrası artan ilaçlarımı da ona yolladım
Ah bize de inşallah birilerine vermek nasip olsun artanı.
Olacak inşallah hatta tedaviler pozitif sonuçlanınca ilacı alan kişiye umut oluyor sorunlar farklı bile olsa, senin kalan ilacın bana da uğur getirsin inşallah demişti ve 6. Tedavisinde ilk defa embriyo elde edilmişti transfer olmayı bekliyor o daçok iyi olmuş. :)
çok şükür inşallah bizim de öyle olur . gonal f de ben cok agrı sızı hissetmedim .Olacak inşallah hatta tedaviler pozitif sonuçlanınca ilacı alan kişiye umut oluyor sorunlar farklı bile olsa, senin kalan ilacın bana da uğur getirsin inşallah demişti ve 6. Tedavisinde ilk defa embriyo elde edilmişti transfer olmayı bekliyor o daDenk geldi tabii herşeyden önce nasip. ❣
İnşallahhhçok şükür inşallah bizim de öyle olur . gonal f de ben cok agrı sızı hissetmedim .
diğerleri nasıl olacak bakıp görecegiz.
Ben mi?Canım naptın başladın mı tedaviye
İnşallah bebisimiz oldu çok şükür ihtiyacımız kalmadı diyelimAh bize de inşallah birilerine vermek nasip olsun artanı.