Aaay büyük gün geldi çattı demek.Kizlar napıyonuz?
Cumartesi transferim var cok heyecanlıyım. Sizde durumlar nasıl?
Canım gün geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlıyım aşırı duygu değişimlerim var dün gece ağlama krizine girdim korkuyorum hamile değilsem nasıl baş edeceğim diye
Ah bebeğim bu annelik telaşlarından olsun. Bugün değil miydi test?Canım gün geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlıyım aşırı duygu değişimlerim var dün gece ağlama krizine girdim korkuyorum hamile değilsem nasıl baş edeceğim diye
Aaay büyük gün geldi çattı demek.Ben aynı beynisi beklemeye devam. Katfarseyma oldu transfer Ahsen555 test günüydü galiba ses vermedi henüz.
Tamam uydurmuşummerve m benım test günüm 22 Kasım daha var
Aynı korku bende bugünden başladı. Eşim yanımda yok doğru düzgün haberleşip, dertleşemiyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorumCanım gün geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlıyım aşırı duygu değişimlerim var dün gece ağlama krizine girdim korkuyorum hamile değilsem nasıl baş edeceğim diye
Yok canım daha var yapsam da testler doğru sonuç vermezmişAh bebeğim bu annelik telaşlarından olsun. Bugün değil miydi test?
Canım seni inan çok iyi Anlıyorum şu olumlalamalar falan varmış onlardan yap belki işe yarar kafanı dağıtacak bşey yap boya kitabı falan alAynı korku bende bugünden başladı. Eşim yanımda yok doğru düzgün haberleşip, dertleşemiyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum
Dün idrar testi yaptım negatif çıktı canımTamam uydurmuşum
Elimden geleni yapıyorum. Film falan izyorum dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artık. Bence yapma daha erken bekle kanda bak.Canım seni inan çok iyi Anlıyorum şu olumlalamalar falan varmış onlardan yap belki işe yarar kafanı dağıtacak bşey yap boya kitabı falan al
Evet canım yapmam zaten aldım boyumun ölçüsünüElimden geleni yapıyorum. Film falan izyorum dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artık. Bence yapma daha erken bekle kanda bak.
Yapmayın kızım ya. Boşuna moral bozmayın. Sabırla gününü beklesin herkes.Dün idrar testi yaptım negatif çıktı canım
Allah hayırlı tedagiler nasip etsin.Feyza bızde aralıkta baslıycaz benım yasımda 27
Aman koca olsa noolcak bizi anca birbirimiz anlarız. Sen hiç üzülme.Aynı korku bende bugünden başladı. Eşim yanımda yok doğru düzgün haberleşip, dertleşemiyorum. Kendimi çok yorgun hissediyorum
Zaten burası olmasa kafayı yerdimAman koca olsa noolcak bizi anca birbirimiz anlarız. Sen hiç üzülme.
Aynen haklısın canım da işte ilk heyecanYapmayın kızım ya. Boşuna moral bozmayın. Sabırla gününü beklesin herkes.