Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İnşallahhh🙏
Gonal f bende de ağrı sızı yapmadı ilk iğnemi zor batırmıştım o yüzden acımıştı sonra birdaha sıkıntı olmadı. Cetrotide vurunca azıcık yanma kızarıklık ve kısa süre kaşıntı oluyordu uygulama yerinde. Tenim beyaz olduğu için bir de morarırdım hafif hafif.
Artık bende ignelerimi kendim yapmaya başladım bugün ilk kez akşam cetrotide a da basliyorum

2 aralıkta başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa. 🤲 sen ne yaptın?
Bende ilaçlarımı aldım bekliyorum önümüzdeki adetle ne zaman olacağı belli olacak canım hayırlısı olur inşAllah hakkımızda, hayırlı sonuçlar alırız inşAllah 🤲🏻

Bende ilaçlarımı aldım bekliyorum önümüzdeki adetle ne zaman olacağı belli olacak canım hayırlısı olur inşAllah hakkımızda, hayırlı sonuçlar alırız inşAllah 🤲🏻
Ya ben şu an kafayı yemek üzereyim. Sanki regl olcam gibi pıhtı geliyo. Yine dünden beri. Ve kasıklarım ağrıyo normalde olmaz. Acaba kiat filan mı vae da görmediler ya.

Yok ya daha 7 tane hap var doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 aralıkta randevum var. Şu an bunun olmaması lazım.
Canım bi doktorunu ara sor istersen ya da bi kadın Doğuma gözük bence kendine stres yaptıkça daha da zorlaşır adet olman

merve merve anladım canım takibini yap benimde başlarda çok koyu geldi. Doktoru aradım kırmızıya döndüğü gibi haber ver dedi. Ertesi gün sabah kırmızı oldu öğlen gittim doktora

merve merve anladım canım takibini yap benimde başlarda çok koyu geldi. Doktoru aradım kırmızıya döndüğü gibi haber ver dedi. Ertesi gün sabah kırmızı oldu öğlen gittim doktora
O şekilde olursa giderim aradan filan alsınlar. Ya araştırma hastanesi ya benim o kadar yoğun ki anlatamam. 😑 Telefonla arasam doktora ulaşamam.

X