Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İlaçlar 8 günlük 3.300 tuttu bide anladığım şu ki eczacılari gezip fiyat sormak fiyattada konuşup indirtmek gerekiyormuş

On bin artı ilaç dediler sizin nasıl fiyatlar Bursa piyasası genelde böyle oluyormuş sanırım
Aynen bende daha yeni yaptırdım Jinemedde 10 bin kliniğe verdik ilaçlarda yaklaşık 5 bin tutuyo.. beklemedeyim 9. Gün bugün idrar tahlili yaptım evde negatif

Valla bende şoka girdim. Benim eşimin tarafında ikiz gebelik var. Görümcem hep sana Allah 3 versin de gör zorluğunu diyordu yakamı bırakmadı bu 3
Benimde çevremde Allah sana ikiz versin diyorlar opudan sonra doktor yaşın gereği çift embriyo transferi olacaksın belki ikiz belki biri tutar diye şansını yükseltmiş olacaksın dedi tepemden aşa kaynar sular döküldü Allah'ım herkesin duası kabulmu olacak dedim ister tek transfer ister iki defa hakkında ola bilir dedi hastaneden bir kacisim vardi anlatamam eşim diyor olsun doktor hanım ikiz olsun ben kabul ediyorum manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…