Amin amin.İnşallah bebisimiz oldu çok şükür ihtiyacımız kalmadı diyelim
Artık bende ignelerimi kendim yapmaya başladım bugün ilk kez akşam cetrotide a da basliyorumİnşallahhh
Gonal f bende de ağrı sızı yapmadı ilk iğnemi zor batırmıştım o yüzden acımıştı sonra birdaha sıkıntı olmadı. Cetrotide vurunca azıcık yanma kızarıklık ve kısa süre kaşıntı oluyordu uygulama yerinde. Tenim beyaz olduğu için bir de morarırdım hafif hafif.
El alışıyor kısa bir süre sonra zaten inşallah olumlu sonuç alırsınızArtık bende ignelerimi kendim yapmaya başladım bugün ilk kez akşam cetrotide a da basliyorum
İnşallah hepimizin duası kabul olsunEl alışıyor kısa bir süre sonra zaten inşallah olumlu sonuç alırsınız
Evet canımBen mi?
2 aralıkta başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa.Evet canım
Bende ilaçlarımı aldım bekliyorum önümüzdeki adetle ne zaman olacağı belli olacak canım hayırlısı olur inşAllah hakkımızda, hayırlı sonuçlar alırız inşAllah2 aralıkta başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa.sen ne yaptın?
Ya ben şu an kafayı yemek üzereyim. Sanki regl olcam gibi pıhtı geliyo. Yine dünden beri. Ve kasıklarım ağrıyo normalde olmaz. Acaba kiat filan mı vae da görmediler ya.Bende ilaçlarımı aldım bekliyorum önümüzdeki adetle ne zaman olacağı belli olacak canım hayırlısı olur inşAllah hakkımızda, hayırlı sonuçlar alırız inşAllah
Adet oldun mu canımYa ben şu an kafayı yemek üzereyim. Sanki regl olcam gibi pıhtı geliyo. Yine dünden beri. Ve kasıklarım ağrıyo normalde olmaz. Acaba kiat filan mı vae da görmediler ya.
Yok ya daha 7 tane hap var doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 aralıkta randevum var. Şu an bunun olmaması lazım.Adet oldun mu canım
Hapın sayısına bakma canım ben de 6 hap kala adet olmuştumYok ya daha 7 tane hap var doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 aralıkta randevum var. Şu an bunun olmaması lazım.
Canım bi doktorunu ara sor istersen ya da bi kadın Doğuma gözük bence kendine stres yaptıkça daha da zorlaşır adet olmanYok ya daha 7 tane hap var doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2 aralıkta randevum var. Şu an bunun olmaması lazım.
Şimsi tamamen durdu gibi cok bastırarak silince pembemsi.Hapın sayısına bakma canım ben de 6 hap kala adet olmuştum
Stres yapmıyorum vallahi ya. Bekleyeceğim bakalım.Canım bi doktorunu ara sor istersen ya da bi kadın Doğuma gözük bence kendine stres yaptıkça daha da zorlaşır adet olman
O şekilde olursa giderim aradan filan alsınlar. Ya araştırma hastanesi ya benim o kadar yoğun ki anlatamam.merve anladım canım takibini yap benimde başlarda çok koyu geldi. Doktoru aradım kırmızıya döndüğü gibi haber ver dedi. Ertesi gün sabah kırmızı oldu öğlen gittim doktora
Aynen hakkında hayırlısı olsun. Minnak bebişe kavuşursun inşallahO şekilde olursa giderim aradan filan alsınlar. Ya araştırma hastanesi ya benim o kadar yoğun ki anlatamam.Telefonla arasam doktora ulaşamam.
Hepimiz inşallah canımAynen hakkında hayırlısı olsun. Minnak bebişe kavuşursun inşallah
İnşAllah düzelir canım haber et bizi deŞimsi tamamen durdu gibi cok bastırarak silince pembemsi.
Stres yapmıyorum vallahi ya. Bekleyeceğim bakalım.
Burdayım her gün bakalım nasıl geçecek.İnşAllah düzelir canım haber et bizi de