Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Benimde çevremde Allah sana ikiz versin diyorlar opudan sonra doktor yaşın gereği çift embriyo transferi olacaksın belki ikiz belki biri tutar diye şansını yükseltmiş olacaksın dedi tepemden aşa kaynar sular döküldü Allah'ım herkesin duası kabulmu olacak dedim ister tek transfer ister iki defa hakkında ola bilir dedi hastaneden bir kacisim vardi anlatamam eşim diyor olsun doktor hanım ikiz olsun ben kabul ediyorum manyak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kaç yaşındasın bende 38 m banadami öyle dicek acaba

Bana öyle soylediler canım ikinci denemeden itibaren ve yaş faktörü olarak çift embriyo şansınız var dediler bu konularda bilgi sahibi değilim
Devlette raporla yapıyorsanız bazı kriterleri var ondan dolayıdır. Tek çift bunlar bahane, nasipte varsa kuru taşın üstünde bile hamile kalırsın derdi büyüklerim. Allah yeter ki nasip etsin🤲👼

Devlette raporla yapıyorsanız bazı kriterleri var ondan dolayıdır. Tek çift bunlar bahane, nasipte varsa kuru taşın üstünde bile hamile kalırsın derdi büyüklerim. Allah yeter ki nasip etsin🤲👼
Yok canım tamamen ücretli rapor çıkmadı bizde çocuk olduğu için

Canım bilmeyen biri okur falan yanlış yönlendirme olmasın gonal f kullanıma hazır enjeksiyon ise ilacı kullan ya da kullanma dolapta saklamak gerekiyor eğer gonal f toz ve enjeksiyonluk çözelti ayrı ayrı şekilde ise paket acılana kadar dışarıda durabilir ama su ve toz karışınca flakonun dolapta olması gerekiyor.😊
canım peki cok önemli birşey soracagım . dolapta kalan kısmı sakladıktan sonra . kullanmak için ne kadar süre öncesinde çıkarmamız lazım .
750 ml benimde ilaçım toz karışımlı . 300 ml kullanıyorum . o yüzden sordum .

canım peki cok önemli birşey soracagım . dolapta kalan kısmı sakladıktan sonra . kullanmak için ne kadar süre öncesinde çıkarmamız lazım .
750 ml benimde ilaçım toz karışımlı . 300 ml kullanıyorum . o yüzden sordum .
Ben kullanma vaktim gelince alıyordum dolaptan kuzum. Bir de farklı bir ayrıntı vereyim 225 ıu vuruyordum 2 buçuk gün falan gidiyordu bana 1 flakon, flakonun dibinde ilaçlar kalıyordu hep yazık onları temiz bir şırınga ile çekip tek flakona basıyordum. Son iğnemi 1 flakona topladığım ilaçlar ile vurmuştum yazık olmamıştı böylece aklında olsun bilmem anlatabildim mi😊

Ben kullanma vaktim gelince alıyordum dolaptan kuzum. Bir de farklı bir ayrıntı vereyim 225 ıu vuruyordum 2 buçuk gün falan gidiyordu bana 1 flakon, flakonun dibinde ilaçlar kalıyordu hep yazık onları temiz bir şırınga ile çekip tek flakona basıyordum. Son iğnemi 1 flakona topladığım ilaçlar ile vurmuştum yazık olmamıştı böylece aklında olsun bilmem anlatabildim mi😊
Beybisi sen burda çok güzel bi ipucu vermişsin ama ben kullanmaya henüz başlamadığımdan anlayamıyom. İnşallah ben kullanmaya başlayınca sen gel bi daha ver o ipucunu. 🤪

Beybisi sen burda çok güzel bi ipucu vermişsin ama ben kullanmaya henüz başlamadığımdan anlayamıyom. İnşallah ben kullanmaya başlayınca sen gel bi daha ver o ipucunu. 🤪
Kuzucum sen hayırlısı ile kullanmaya başla ben sana veririm o ip ucunu.😂 Daha neler neler var dermişim 😜

Çok heyecanlıyım ya ertelendi diye daha da isteğim arttı. 🤗
Birdaha ertelenemez inşallah ne zaman başlayacaksın? Benim de tedaviye başlarken 1 ay ertelenmişti ve transfer olurken de 2 ay rahim dinlendirecektik 3 ay daha ertelenmişti 5 ay beklemiştim sinirlerim hoplamıştı artık 😄

X