Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Bende tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum yol yordam bilmiyorum ne yapacağım kararsızım hiçbir doktora güvnemiyorum

Bende tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum yol yordam bilmiyorum ne yapacağım kararsızım hiçbir doktora güvnemiyorum
Ahh o yola girince sora sora bagdat bulunuyor kuzum. Dilerm gerke kalmaz ama hazr hissetttign zaman basla

Ahh o yola girince sora sora bagdat bulunuyor kuzum. Dilerm gerke kalmaz ama hazr hissetttign zaman basla
Hazır nasıl hissedebilirim ki doktora güvenemiyorum sırf tekrar gidelim diye yine yanlış tedavi uygularlarsa diye korkuyorum bilgisizim bilgi alabileceğim kimse yok çevremde

Hazır nasıl hissedebilirim ki doktora güvenemiyorum sırf tekrar gidelim diye yine yanlış tedavi uygularlarsa diye korkuyorum bilgisizim bilgi alabileceğim kimse yok çevremde
Oncelikle yakin cevrende dr aramakla arastirmakla basla herkesn ovdigu briinden belki sen enerji alamazsn guven alamzsn maesf herkesn tedavisi herkese dogri gelmiyor. Muayene git emn oldugun bi dr kknusabiliyorsnz bilgi almak tup bebek merkwzlerinde ücretli degl enerjinin tuttugu dr yapis.

Herkes çok farklı yerde doktor öneriyor ama tüp bebek tedavisi olan yok hiç

Arkadaşlar selamlar, 2 defa aşılama oldum-sonuç olumsuz. Şimdi Tüp bebek tedavisine başlamak için bekliyorum. 10 güne adetim gelecek ve doktora gideceğim.

Tüp tedavisine başlamak için adetten önce doktora görünmeye gerek yok diğmi-tüm ilaçlar adetliyken başlar aşılama gibi-adet öncesi yapılan bişey yok diğmi?

Adet öncesi bir şey yok. Özelde mi yaptıracaksınız?

Bende bursadayım siz hangi merkezde başladınız tedaviye ne kadar oldu başlayalı
Eurofertilde başladım bir arkadaşımın tavsiyesiyle Perşembe günü ilk ignemi vuruldum ama aslında 1 ay önce başladım tedaviye tüm tahlillerden sonra tiroid hormon seviyem d vitamini değerlerim iyi değildi bunlar için ilaç bide impryl verdi 1 ay önce bu ikinci ay oluyo aslında siz nereye başlamistiniz ne kadar oluyo başlayalı

siz bahçecide demiştiniz dogru ne kadar oldu baslayali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…