Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Şuan tecrübe sahibi oldum o zamn bişey anlamıyorum doktor ne derse eyvallah dedim resmen. Bir de çok korkum vardı bir an önce olsun bitsin dedim heralde
Ahh o tecrubesizlikler bndr normal takip icin gitym dayadi gonalf 27 yumurta gekisti sonra durdurdu bide diyor sana doz cok olmus dalga gecer gibi dunya kadar zmanim param gitti 1200 liraydi gonalf 900 o zman tek igne kactane aldm bide ozel dr

Ahh o tecrubesizlikler bndr normal takip icin gitym dayadi gonalf 27 yumurta gekisti sonra durdurdu bide diyor sana doz cok olmus dalga gecer gibi dunya kadar zmanim param gitti 1200 liraydi gonalf 900 o zman tek igne kactane aldm bide ozel dr
İnsan çocuğum olsun diyor kendini de bütçesini de çok zorluyor ama sonuç sen bilmek zorundasın herşeyi diye düşünen bir doktor karşında. Len sayın adam ben bilsem zaten bunu 9 sene de yaparım demi

Hımm ben özele gidiyorum raporsuz fiyatı eczanede 830 TL idi ama klinik ilaç ihtiyacını da görüyor benim kutusuna 550 ödedim

Onu da aşılama da kullanmıştım pratik oluyor. Raporla almıştım bende 3 sene olucak. Çok şükür geçti diyorum sonunda benim beklediğim oluyor uzunca iknadan sonra pazartesi transfer. Allahım herkese bir fırsat versin

Bizde korona morona demedk evde isi hallettik esmde sonyok bnde pcos hazir yumurtalar buyumus catlatmayi da yaptm kndime is gormesem ayip olurdu aklimda kalacagina spidermenler icimde kalsn dddm

Klomenle asilama sacma olmamismi orani aşırı düşük igneyle bile % 15 17 tutma olasılığı devlet ondan saymamis olabilir mi sncta klomn basit ucz ilac. Gonalf yada benzeri gibi değil
Beybisi ama o nasit ilaç 2 yumurta geliştirebiliyo bende bile aşılamaya da bu lazım. Neden daha ağır verilsin ki?

3 Ne siz kafayı yemişsiniz
Bende o tepkiyi verdim ama tek kaset dondurmuşlar hepsi çözülecek bunların istersen birini 5. Güne taşıyalım ilerleme kaydederse tekrar dondururuz dedi. Bende o riski almak istemiyorum işin ucunda çöp olmakta var

Valla bence işlerine nasıl gelirse öyle bi prosedür uygulicaklar bence ne desek boş. Geçmiş olsun bu arada ama eğer ki yok sayamayız derlerse çirkeflik yap böyle dediniz de işin olsun bari

Valla bence işlerine nasıl gelirse öyle bi prosedür uygulicaklar bence ne desek boş. Geçmiş olsun bu arada ama eğer ki yok sayamayız derlerse çirkeflik yap böyle dediniz de işin olsun bari
Haklisin madem yok sayarsalr bnde bi asilamayi yaptinz tek denemeden sonra tup yapin derm

Haklisin madem yok sayarsalr bnde bi asilamayi yaptinz tek denemeden sonra tup yapin derm
Bizim değerlerde mesela tam sınırdaydı 5in altı olması gerekiyodu rapor için perhiz yapmadan spermiogram verdirdim eşime 4.8 4.9 filan çıktı hep öyle aldık yoksa bazı yerler çok zora sokuyo bence fazla diretmezler senin tekrar tekrar uğraştırmazlar

Ahh insallah bi gideyim gorecegiz neyi nasl yapacakalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…