Ahh o tecrubesizlikler bndr normal takip icin gitym dayadi gonalf 27 yumurta gekisti sonra durdurdu bide diyor sana doz cok olmus dalga gecer gibi dunya kadar zmanim param gitti 1200 liraydi gonalf 900 o zman tek igne kactane aldm bide ozel drŞuan tecrübe sahibi oldum o zamn bişey anlamıyorum doktor ne derse eyvallah dedim resmen. Bir de çok korkum vardı bir an önce olsun bitsin dedim heralde
İnsan çocuğum olsun diyor kendini de bütçesini de çok zorluyor ama sonuç sen bilmek zorundasın herşeyi diye düşünen bir doktor karşında. Len sayın adam ben bilsem zaten bunu 9 sene de yaparım demiAhh o tecrubesizlikler bndr normal takip icin gitym dayadi gonalf 27 yumurta gekisti sonra durdurdu bide diyor sana doz cok olmus dalga gecer gibi dunya kadar zmanim param gitti 1200 liraydi gonalf 900 o zman tek igne kactane aldm bide ozel dr
O raporsuz ozeldi canm. Bir bck yil oldu 1200 aldgmda. Sidmi gonalf 450 iki kutu arti ovitrelle 626 tl raporlualdm bi ay oldusydrmkn gonal f i kaça aldın fiyat her yerde farklı sanki?
Raporsz ii bnce fiyati ama gonaf 900 du belki ondan yuksektr boyle hazirdie uc degisip yapiodmHımm ben özele gidiyorum raporsuz fiyatı eczanede 830 TL idi ama klinik ilaç ihtiyacını da görüyor benim kutusuna 550 ödedim
Insalllhahhh bebeginnn sımsıkı tutunur canm benm yaOnu da aşılama da kullanmıştım pratik oluyor. Raporla almıştım bende 3 sene olucak. Çok şükür geçti diyorum sonunda benim beklediğim oluyor uzunca iknadan sonra pazartesi transfer. Allahım herkese bir fırsat versin
İnşallah doktor 3 embriyo transfer edeceğim dedi tutunur inşallah başka donmuş embriyom yok sil baştan yoksa ki eşim yanımda yok. Manevi yönden çok üzülücağim yoksaInsalllhahhh bebeginnn sımsıkı tutunur canm benm ya
Bol bol çalışın şans bakarsın olur ki inşallah hayırlı sonuç olur.Bizde korona morona demedk evde isi hallettikesmde sonyok bnde pcos hazir yumurtalar buyumus catlatmayi da yaptm kndime is gormesem ayip olurdu aklimda kalacagina spidermenler icimde kalsn dddm
Beybisi ama o nasit ilaç 2 yumurta geliştirebiliyo bende bile aşılamaya da bu lazım. Neden daha ağır verilsin ki?Klomenle asilama sacma olmamismi orani aşırı düşük igneyle bile % 15 17 tutma olasılığı devlet ondan saymamis olabilir mi sncta klomn basit ucz ilac. Gonalf yada benzeri gibi değil
3 Ne siz kafayı yemişsinizİnşallah doktor 3 embriyo transfer edeceğim dedi tutunur inşallah başka donmuş embriyom yok sil baştan yoksa ki eşim yanımda yok. Manevi yönden çok üzülücağim yoksa
Bende o tepkiyi verdim ama tek kaset dondurmuşlar hepsi çözülecek bunların istersen birini 5. Güne taşıyalım ilerleme kaydederse tekrar dondururuz dedi. Bende o riski almak istemiyorum işin ucunda çöp olmakta var3 Ne siz kafayı yemişsiniz
Valla bence işlerine nasıl gelirse öyle bi prosedür uygulicaklar bence ne desek boş. Geçmiş olsun bu arada ama eğer ki yok sayamayız derlerse çirkeflik yap böyle dediniz de işin olsun bariCatlama anlatak birindrn elbet cvp alirizsmdi bacilarm benm pazartesi bu ayin dokuku asilamam vardi devlette bu arada. Pazar gunude sekizinde pozitf gorduk korona olduk esmle. Pazartesi hastaneyi aradm biz gelemiyoruz evdeyiz covit oldk die rapor hakkim yandmi dedim hemsire asilama olmus tutmamis sayilirsn tabi yandi dddi sonra gecmis olsn drdi kapadi. Smdi benm asilama olmus sayp tutmamis sayacakalrsa bi kez daha deneyip tupe mi gecirirler yada iki hakkm var ikiisi asilama olmadgm icin asilamaya mi gider. Rapor soncta ilac icin benm ilaçların yarisindan fazlasi duruyor rapor suresi alti ay ise o raporla islemde olmadiguna gore yaparlarmi.
Haklisin madem yok sayarsalr bnde bi asilamayi yaptinz tek denemeden sonra tup yapin dermValla bence işlerine nasıl gelirse öyle bi prosedür uygulicaklar bence ne desek boş. Geçmiş olsun bu arada ama eğer ki yok sayamayız derlerse çirkeflik yap böyle dediniz de işin olsun bari
Olsn ya rapor icin sayilmio kalite olarak igneye gore daha etkili die ay bilemedmBeybisi ama o nasit ilaç 2 yumurta geliştirebiliyo bende bile aşılamaya da bu lazım. Neden daha ağır verilsin ki?
Bizim değerlerde mesela tam sınırdaydı 5in altı olması gerekiyodu rapor için perhiz yapmadan spermiogram verdirdim eşime 4.8 4.9 filan çıktı hep öyle aldık yoksa bazı yerler çok zora sokuyo bence fazla diretmezler senin tekrar tekrar uğraştırmazlarHaklisin madem yok sayarsalr bnde bi asilamayi yaptinz tek denemeden sonra tup yapin derm
Calismaya devamBol bol çalışın şans bakarsın olur ki inşallah hayırlı sonuç olur.
Ahh insallah bi gideyim gorecegiz neyi nasl yapacakalrBizim değerlerde mesela tam sınırdaydı 5in altı olması gerekiyodu rapor için perhiz yapmadan spermiogram verdirdim eşime 4.8 4.9 filan çıktı hep öyle aldık yoksa bazı yerler çok zora sokuyo bence fazla diretmezler senin tekrar tekrar uğraştırmazlar