- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 34
Sen şimdi sağlığına dikkat et bol bol vitamin al en az hasarla atlat şu koronayı, elbet nasibimi bir yerde bekliyor biziAhh insallah bi gideyim gorecegiz neyi nasl yapacakalr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen şimdi sağlığına dikkat et bol bol vitamin al en az hasarla atlat şu koronayı, elbet nasibimi bir yerde bekliyor biziAhh insallah bi gideyim gorecegiz neyi nasl yapacakalr
Oyle canmm bnmmSen şimdi sağlığına dikkat et bol bol vitamin al en az hasarla atlat şu koronayı, elbet nasibimi bir yerde bekliyor bizi
Bende bursadayim başka varmı acaba bizimle aynı şehirde olanbende bursa bahçecide tedaviye başladım hersey yolunda giderse inşallah aralıkta transferim olacak benimde
YalovaBende bursadayim başka varmı acaba bizimle aynı şehirde olan
İğnenin ismi prolutex miAllah kolaylık versin ben çok alışmıştım iğneye ama haplar çok yoruyor insanı bunlarda benim şekerlerim
Yok canım gonal f kullandımİğnenin ismi prolutex mi
Bende bursadayım siz hangi merkezde başladınız tedaviye ne kadar oldu başlayalıBende bursadayim başka varmı acaba bizimle aynı şehirde olan
Bu fotoğraftaki iğneden bahsediyorum tüp bebek mi sizinkiAllah kolaylık versin ben çok alışmıştım iğneye ama haplar çok yoruyor insanı bunlarda benim şekerlerim
Evet canım tüp bebekBu fotoğraftaki iğneden bahsediyorum tüp bebek mi sizinki
Ahh o yola girince sora sora bagdat bulunuyor kuzum. Dilerm gerke kalmaz ama hazr hissetttign zaman baslaBende tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum yol yordam bilmiyorum ne yapacağım kararsızım hiçbir doktora güvnemiyorum
Hazır nasıl hissedebilirim ki doktora güvenemiyorum sırf tekrar gidelim diye yine yanlış tedavi uygularlarsa diye korkuyorum bilgisizim bilgi alabileceğim kimse yok çevremdeAhh o yola girince sora sora bagdat bulunuyor kuzum. Dilerm gerke kalmaz ama hazr hissetttign zaman basla
Oncelikle yakin cevrende dr aramakla arastirmakla basla herkesn ovdigu briinden belki sen enerji alamazsn guven alamzsn maesf herkesn tedavisi herkese dogri gelmiyor. Muayene git emn oldugun bi dr kknusabiliyorsnz bilgi almak tup bebek merkwzlerinde ücretli degl enerjinin tuttugu dr yapis.Hazır nasıl hissedebilirim ki doktora güvenemiyorum sırf tekrar gidelim diye yine yanlış tedavi uygularlarsa diye korkuyorum bilgisizim bilgi alabileceğim kimse yok çevremde
Herkes çok farklı yerde doktor öneriyor ama tüp bebek tedavisi olan yok hiçOncelikle yakin cevrende dr aramakla arastirmakla basla herkesn ovdigu briinden belki sen enerji alamazsn guven alamzsn maesf herkesn tedavisi herkese dogri gelmiyor. Muayene git emn oldugun bi dr kknusabiliyorsnz bilgi almak tup bebek merkwzlerinde ücretli degl enerjinin tuttugu dr yapis.
Adet öncesi bir şey yok. Özelde mi yaptıracaksınız?Arkadaşlar selamlar, 2 defa aşılama oldum-sonuç olumsuz. Şimdi Tüp bebek tedavisine başlamak için bekliyorum. 10 güne adetim gelecek ve doktora gideceğim.
Tüp tedavisine başlamak için adetten önce doktora görünmeye gerek yok diğmi-tüm ilaçlar adetliyken başlar aşılama gibi-adet öncesi yapılan bişey yok diğmi?
YakınmışYalova
Eurofertilde başladım bir arkadaşımın tavsiyesiyle Perşembe günü ilk ignemi vuruldum ama aslında 1 ay önce başladım tedaviye tüm tahlillerden sonra tiroid hormon seviyem d vitamini değerlerim iyi değildi bunlar için ilaç bide impryl verdi 1 ay önce bu ikinci ay oluyo aslında siz nereye başlamistiniz ne kadar oluyo başlayalıBende bursadayım siz hangi merkezde başladınız tedaviye ne kadar oldu başlayalı
siz bahçecide demiştiniz dogru ne kadar oldu baslayaliEurofertilde başladım bir arkadaşımın tavsiyesiyle Perşembe günü ilk ignemi vuruldum ama aslında 1 ay önce başladım tedaviye tüm tahlillerden sonra tiroid hormon seviyem d vitamini değerlerim iyi değildi bunlar için ilaç bide impryl verdi 1 ay önce bu ikinci ay oluyo aslında siz nereye başlamistiniz ne kadar oluyo başlayalı