- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 34
Amin inşallah Rabbim cümlemizi sevindirsinHayırlı olsun ins sağlıkla tutunsun bebiş
Ben bugün igneme başladım menapor verdi bana 5 toz 2 sıvı olarak çözelti 5 gün bu şekilde vurulcam sonra kontrole gidilcek yalnız vurmaya hazır iğneler gibi değil bu kendin çekçen siringaya bı zor gorundu gözüme dışarda yaptırdım iğneyiHmmm. Ya ben bi tüp bebek yaptrdım. Sonra dıs gebelk oldu bende. Metotreksat yapıldı. Üç ay korunma verildi. Yalnz benden altı yumurta elde edildi. Acep amh mı düşük diye düşünüyorm ben.
ama doktr 100 lük kullandı bende. Cok düşük değil mi sizcede
Pek bir farkı yok dozunu iyi anladıysan kendin de yapabilirsin ilki gözü korkutuyor ama alışıyorsunBen bugün igneme başladım menapor verdi bana 5 toz 2 sıvı olarak çözelti 5 gün bu şekilde vurulcam sonra kontrole gidilcek yalnız vurmaya hazır iğneler gibi değil bu kendin çekçen siringaya bı zor gorundu gözüme dışarda yaptırdım iğneyi
Ayy Allah güzel haberler almanı nasip etsin inşallahh. Bizede haber verZaman çabuk geçiyor sabır. Ben Allah nasip ederse pazartesi transfer olacağım
Cümlemizin inşallahAyy Allah güzel haberler almanı nasip etsin inşallahh. Bizede haber ver
Onu hiç bilmiyorum. Kacıncı tüp bebek denemesi sizinBen bugün igneme başladım menapor verdi bana 5 toz 2 sıvı olarak çözelti 5 gün bu şekilde vurulcam sonra kontrole gidilcek yalnız vurmaya hazır iğneler gibi değil bu kendin çekçen siringaya bı zor gorundu gözüme dışarda yaptırdım iğneyi
Amh kesinlikle kesinlikle baktır. Benim her şey normal o düşük.Ya ilac dozu cok cook az değil mi ama. Normalde aşılamaya 125 dozla başlanıyormus. Oda enn düşük. Sizin yaş kac ? Bendende amh istenmedi ama saolsun bu doktr iyice ayarımla oynadı. O yüzden onada baktırcam ben.
Yakın bi zamanda onada baktırcam inşallah. Sizin kac amh? Bide yaş kacAmh kesinlikle kesinlikle baktır. Benim her şey normal o düşük.
Ultrasonla baktı. Benm ultrasonuma güvenirim sana amh a gerek yok dedi. Kandan bakılmadı bana anlıcanızAmh kesinlikle kesinlikle baktır. Benim her şey normal o düşük.
İlk denemem ilk ignemOnu hiç bilmiyorum. Kacıncı tüp bebek denemesi sizin
Evet belki yapabilirimPek bir farkı yok dozunu iyi anladıysan kendin de yapabilirsin ilki gözü korkutuyor ama alışıyorsun
Allah emeğinin karşılığını versin inşallah canmİlk denemem ilk ignem
29 yaş 0.64 amhYakın bi zamanda onada baktırcam inşallah. Sizin kac amh? Bide yaş kac
lla brnim ultrasonda da sorun görünmüyordu ama bu amh ile tüp bebellik durumumUltrasonla baktı. Benm ultrasonuma güvenirim sana amh a gerek yok dedi. Kandan bakılmadı bana anlıcanızher işi böyle sallamasyon oldu saolsun. Gonal f 100 kullandırdı. Bir hafta kontrol etti mesela. Oo tamam dedi son günde ilac kullandırmadı. Kilom 52 boy 159 hani ona göre verdi desem yine cok cook az dozu.
Yakın bi zamanda baktırcam inşallah bende. Ya doktr gerek yok diyip kestirip attı. Ne biliim bende güvenmiştim. Tabi dıs gebelk yaşayınca şimdi testleri tek tek yaptırmaya karar verdim. Eşimle birlkte genetiğe gittik meselaVa
lla brnim ultrasonda da sorun görünmüyordu ama bu amh ile tüp bebellik durumum
Sağol canım hepimizinAllah emeğinin karşılığını versin inşallah canm
Senin ve rahimin durumuna göre değişiyor. Rahim hazırsa o hafta içinde oluyor ama değilse dondurulur gelecek ay transfer olur.Merhabalar bende uzun yıllar tedavi gördükten sonra bugün ilk defa tüp bebek için görüşmeye gittim . Başlangıç için vitamin destekleri verdi doktorum adetin 2. Günü de tedaviye başlayacağız . Acaba yumurtalar toplandıktan sonra hemen o ay transfer olmuyor mu 1 ay daha mı beklemek gerekiyor tecrübeleri olan arkadaşlarım süreç nasıl ilerliyor
Aramızda da var hemen nakil olan da benim gibi donmuş transfer olacak olandaMerhabalar bende uzun yıllar tedavi gördükten sonra bugün ilk defa tüp bebek için görüşmeye gittim . Başlangıç için vitamin destekleri verdi doktorum adetin 2. Günü de tedaviye başlayacağız . Acaba yumurtalar toplandıktan sonra hemen o ay transfer olmuyor mu 1 ay daha mı beklemek gerekiyor tecrübeleri olan arkadaşlarım süreç nasıl ilerliyor