Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Ben bugün igneme başladım menapor verdi bana 5 toz 2 sıvı olarak çözelti 5 gün bu şekilde vurulcam sonra kontrole gidilcek yalnız vurmaya hazır iğneler gibi değil bu kendin çekçen siringaya bı zor gorundu gözüme dışarda yaptırdım iğneyi

Pek bir farkı yok dozunu iyi anladıysan kendin de yapabilirsin ilki gözü korkutuyor ama alışıyorsun

Onu hiç bilmiyorum. Kacıncı tüp bebek denemesi sizin

Ya ilac dozu cok cook az değil mi ama. Normalde aşılamaya 125 dozla başlanıyormus. Oda enn düşük. Sizin yaş kac ? Bendende amh istenmedi ama saolsun bu doktr iyice ayarımla oynadı. O yüzden onada baktırcam ben.
Amh kesinlikle kesinlikle baktır. Benim her şey normal o düşük.

Amh kesinlikle kesinlikle baktır. Benim her şey normal o düşük.
Ultrasonla baktı. Benm ultrasonuma güvenirim sana amh a gerek yok dedi. Kandan bakılmadı bana anlıcanız her işi böyle sallamasyon oldu saolsun. Gonal f 100 kullandırdı. Bir hafta kontrol etti mesela. Oo tamam dedi son günde ilac kullandırmadı. Kilom 52 boy 159 hani ona göre verdi desem yine cok cook az dozu.

Va
lla brnim ultrasonda da sorun görünmüyordu ama bu amh ile tüp bebellik durumum

Va

lla brnim ultrasonda da sorun görünmüyordu ama bu amh ile tüp bebellik durumum
Yakın bi zamanda baktırcam inşallah bende. Ya doktr gerek yok diyip kestirip attı. Ne biliim bende güvenmiştim. Tabi dıs gebelk yaşayınca şimdi testleri tek tek yaptırmaya karar verdim. Eşimle birlkte genetiğe gittik mesela

Merhabalar bende uzun yıllar tedavi gördükten sonra bugün ilk defa tüp bebek için görüşmeye gittim . Başlangıç için vitamin destekleri verdi doktorum adetin 2. Günü de tedaviye başlayacağız . Acaba yumurtalar toplandıktan sonra hemen o ay transfer olmuyor mu 1 ay daha mı beklemek gerekiyor tecrübeleri olan arkadaşlarım süreç nasıl ilerliyor

Senin ve rahimin durumuna göre değişiyor. Rahim hazırsa o hafta içinde oluyor ama değilse dondurulur gelecek ay transfer olur.

Aramızda da var hemen nakil olan da benim gibi donmuş transfer olacak olanda

Ben cevap yazamasam da okuyom sizi. Bana yazmaya devam edin.
2 gün sonra yoklama almaya başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…