Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlama anlatak birindrn elbet cvp aliriz smdi bacilarm benm pazartesi bu ayin dokuku asilamam vardi devlette bu arada. Pazar gunude sekizinde pozitf gorduk korona olduk esmle. Pazartesi hastaneyi aradm biz gelemiyoruz evdeyiz covit oldk die rapor hakkim yandmi dedim hemsire asilama olmus tutmamis sayilirsn tabi yandi dddi sonra gecmis olsn drdi kapadi. Smdi benm asilama olmus sayp tutmamis sayacakalrsa bi kez daha deneyip tupe mi gecirirler yada iki hakkm var ikiisi asilama olmadgm icin asilamaya mi gider. Rapor soncta ilac icin benm ilaçların yarisindan fazlasi duruyor rapor suresi alti ay ise o raporla islemde olmadiguna gore yaparlarmi.sydrmkn bacım gel derdini burda anlat sonra gidip anasayfada anlatacaz. Olmazsa konu açacaz. Benim bu cevabı öğrenmem lazım.
chagiless bir bak hele sen bilirsinCatlama anlatak birindrn elbet cvp aliriz smdi bacilarm benm pazartesi bu ayin dokuku asilamam vardi devlette bu arada. Pazar gunude sekizinde pozitf gorduk korona olduk esmle. Pazartesi hastaneyi aradm biz gelemiyoruz evdeyiz covit oldk die rapor hakkim yandmi dedim hemsire asilama olmus tutmamis sayilirsn tabi yandi dddi sonra gecmis olsn drdi kapadi. Smdi benm asilama olmus sayp tutmamis sayacakalrsa bi kez daha deneyip tupe mi gecirirler yada iki hakkm var ikiisi asilama olmadgm icin asilamaya mi gider. Rapor soncta ilac icin benm ilaçların yarisindan fazlasi duruyor rapor suresi alti ay ise o raporla islemde olmadiguna gore yaparlarmi.
Cidden karışıkmış. Bende ilk aşılama mı oldum tutmadı ikinci için iğne ilaç kullanmaya başladım ama eşim yurt dışına gitti aşılama olamadan. Bana da o gelince devam edersin deyip iptal ettiler. Tam bir açıklama yapmıyorlar ki adamın yüzüne
Malesef hele bide üni hastaneleri var Ömrümü yedi benim klomenle aşılama yaptılar. Ama devlet iğne olmadan rapor vermiyormuş, bundan hiç bahsetmediler bana bağış diye ücret aldılar. Ben ikinci aşılama için gittim sil baştan demez mi bana ben cinlendim yüzüme baka baka o aşılama KAYIT DIŞI DEDİ YA yolu veresim geldi onu oracıktaBir de devlette doğru dürüst aşılama yaptıran da yok herkes özelde yaptırıyo. Bilen yok pek.
Ne iğnesi o sydrmkn ve ben işte üniversite hastanesine gidiyozMalesef hele bide üni hastaneleri var Ömrümü yedi benim klomenle aşılama yaptılar. Ama devlet iğne olmadan rapor vermiyormuş, bundan hiç bahsetmediler bana bağış diye ücret aldılar. Ben ikinci aşılama için gittim sil baştan demez mi bana ben cinlendim yüzüme baka baka o aşılama KAYIT DIŞI DEDİ YA yolu veresim geldi onu oracıkta
He o sorun değil vurulur o da. Ben aşılama olmadım bilmiyorum.Gonal f onu vurulman gerekiyor tüp bebek için rapor alacaksanız. İlaçlı aşılamaya devlet kabul etmiyor.
Zaten tüp bebekte gonal f baş yapıt kraliçe gibi ialçaların başını çekiyorHe o sorun değil vurulur o da. Ben aşılama olmadım bilmiyorum.
Ama özeldeki doktor yine klomenle büyütürüz demişti bana aşılama konuşurken.
Bnce benim rapor icinse bir islem yapilmadi sncta ve kalan ilaclarim yeterli raporun suresi alti aysa bnce hakkimin gitmemesi gerek soncta pozitiftm istesem oylede gider olurdm asilamayi ama kmseyi tehlikeye atmak istemedm. Keyfi birseyde degildiCidden karışıkmış. Bende ilk aşılama mı oldum tutmadı ikinci için iğne ilaç kullanmaya başladım ama eşim yurt dışına gitti aşılama olamadan. Bana da o gelince devam edersin deyip iptal ettiler. Tam bir açıklama yapmıyorlar ki adamın yüzüne
Sen benim ilaçları gördün mü ya yığınla. Bekliyoz bakalım çatır çutur iğne saplamayı hevesle.Zaten tüp bebekte gonal f baş yapıt kraliçe gibi ialçaların başını çekiyor
Var ya bunu dava bile edebilirsin ya öyle bi durum.Bnce benim rapor icinse bir islem yapilmadi sncta ve kalan ilaclarim yeterli raporun suresi alti aysa bnce hakkimin gitmemesi gerek soncta pozitiftm istesem oylede gider olurdm asilamayi ama kmseyi tehlikeye atmak istemedm. Keyfi birseyde degildi
Klomenle asilama sacma olmamismi orani aşırı düşük igneyle bile % 15 17 tutma olasılığı devlet ondan saymamis olabilir mi sncta klomn basit ucz ilac. Gonalf yada benzeri gibi değilGonal f onu vurulman gerekiyor tüp bebek için rapor alacaksanız. İlaçlı aşılamaya devlet kabul etmiyor.
Onca ilac sebzeligi isgal etmistir beaSen benim ilaçları gördün mü ya yığınla. Bekliyoz bakalım çatır çutur iğne saplamayı hevesle.
Şuan tecrübe sahibi oldum o zamn bişey anlamıyorum doktor ne derse eyvallah dedim resmen. Bir de çok korkum vardı bir an önce olsun bitsin dedim heraldeKlomenle asilama sacma olmamismi orani aşırı düşük igneyle bile % 15 17 tutma olasılığı devlet ondan saymamis olabilir mi sncta klomn basit ucz ilac. Gonalf yada benzeri gibi değil
Hap hc giuzel drgil bize gobekten lazim igneAllah kolaylık versin ben çok alışmıştım iğneye ama haplar çok yoruyor insanı bunlarda benim şekerlerim
Ki ben hayatım boyunca doktor amcalara iğne diye yalvaran bir hastaydım hap hiç bana göre değilHap hc giuzel drgil bize gobekten lazim igne