Oh geriye en güzel aşama kalmış. Sen o kiloları verirsin valla transfere kadar. Ben sana inanıyorum.Tedavim bitti canım dün 2 tane embriyo dondurduk 2 regl de transferim olacak Allah nasip ederse iğneler bende kilo yaptı istahim açıldı biraz ödem biraz kilo geçinip gidiyoz
Evet canım sağlık olsunda cokda önemli değil 27 kilo verdim 5 kilo neki oda gider çift embriyo transferi olacak gorkuyom Merve ya ikiz olursaOh geriye en güzel aşama kalmış. Sen o kiloları verirsin valla transfere kadar. Ben sana inanıyorum.
İnaşallah olmuştur canımKorkma canim hiç zor değil emin ol sağlıklı yumoslarin olmuştur ins Allah
Heyecan mı acaba?
Canım 3 gündür var doktor esol diye bir hap verdi sanki o yapıyor gibime geliyorBulantı bugün başladıysa psikolojik ola bilir canım
Hergun kontrole gitmiyormusun canım soylemişlerdir kaç yumurtam olduğunuİnaşallah olmuştur canım
Olur oluuur anasın sen ana. Sen bakarsın. Evlatların da çok küçük değildi kardeşleriyle oynarlar yardımcı olurlar.Evet canım sağlık olsunda cokda önemli değil 27 kilo verdim 5 kilo neki oda gider çift embriyo transferi olacak gorkuyom Merve ya ikiz olursa
Ben iğneler haricinde hap kullanmadim canim ola bilir Allah yardımcın olsunCanım 3 gündür var doktor esol diye bir hap verdi sanki o yapıyor gibime geliyor
12 var canm yumurta 10 tanesi istediğim kıvamda dedi dün gitmiştim yeterli boyuta da geldiler dedi işte dun aksam çatlatma iğnesi vurdumHergun kontrole gitmiyormusun canım soylemişlerdir kaç yumurtam olduğunu
O ne hapı acaba?Canım 3 gündür var doktor esol diye bir hap verdi sanki o yapıyor gibime geliyor
Amin canım allah razı olsunBen iğneler haricinde hap kullanmadim canim ola bilir Allah yardımcın olsun
Kız gaz verme rabbim birini bana versin birini sana ikimizde sevinelimOlur oluuur anasın sen ana. Sen bakarsın. Evlatların da çok küçük değildi kardeşleriyle oynarlar yardımcı olurlar.
Çatlatma igneni oldunmu canım saat kactan sonra yeme içme bırak dediAmin canım allah razı olsun
İçeriğine bakıyorm romatizma ankilozan spondilit eklem ağrılarında kullanılıyor yazıyor. Ama doktor bana dedi ki o ilaç yumurtlar kendi çatlamasın diye baskılayacak dediO ne hapı acaba?
Dün saat 21 de vurdum bugun. 00.00 da bırakacağım yeme içmeyiÇatlatma igneni oldunmu canım saat kactan sonra yeme içme bırak dedi
Şş ne gazı vallahi ben alıyorum senden o enerjiyi. Şimdi sana 2 versin. Çifte sevinç. Ben de sana yetişeyim transfere inşallah. Birlikte bekleyelim testi.Kız gaz verme rabbim birini bana versin birini sana ikimizde sevinelimisteyene ikiz versin
Olabilir. Hiç alakası yokken ağrı kesici regli kesiyo ne alakaysa. O misal herhalde.İçeriğine bakıyorm romatizma ankilozan spondilit eklem ağrılarında kullanılıyor yazıyor. Ama doktor bana dedi ki o ilaç yumurtlar kendi çatlamasın diye baskılayacak dedi
Sen tedaviye basladinmi canım hangi aşamadasinŞş ne gazı vallahi ben alıyorum senden o enerjiyi. Şimdi sana 2 versin. Çifte sevinç. Ben de sana yetişeyim transfere inşallah. Birlikte bekleyelim testi.
Merve bende sende ikiz bakma enerjisi görüyorum inşallah seninde olur ikizŞş ne gazı vallahi ben alıyorum senden o enerjiyi. Şimdi sana 2 versin. Çifte sevinç. Ben de sana yetişeyim transfere inşallah. Birlikte bekleyelim testi.
Ben başlayacaktım reglim çok lekelenmeyle geldi öbür aya kaldı. Doğum kontrol hapı verdi.Sen tedaviye basladinmi canım hangi aşamadasin