Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Tedavim bitti canım dün 2 tane embriyo dondurduk 2 regl de transferim olacak Allah nasip ederse iğneler bende kilo yaptı istahim açıldı biraz ödem biraz kilo geçinip gidiyoz
Oh geriye en güzel aşama kalmış. Sen o kiloları verirsin valla transfere kadar. Ben sana inanıyorum.

Evet canım sağlık olsunda cokda önemli değil 27 kilo verdim 5 kilo neki oda gider çift embriyo transferi olacak gorkuyom Merve ya ikiz olursa
Olur oluuur anasın sen ana. Sen bakarsın. Evlatların da çok küçük değildi kardeşleriyle oynarlar yardımcı olurlar.

İçeriğine bakıyorm romatizma ankilozan spondilit eklem ağrılarında kullanılıyor yazıyor. Ama doktor bana dedi ki o ilaç yumurtlar kendi çatlamasın diye baskılayacak dedi
Olabilir. Hiç alakası yokken ağrı kesici regli kesiyo ne alakaysa. O misal herhalde.

Öncelikle inşallah hepinizn gönlüne göre olur ve çabalarınız sonucu kucağınızda bebekleriniz olsun
siz tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bizde erkekden kaynaklı Bebek olmuyor eşim şuan tedavi görüyor yeni 1 ay Oldu 6 ay sonunda duruma göre tüp bebek yapabiliriz bende tek yumurtalık var çok şükür başka hiç bir sorunum Yok adetim hormonlar yumurtlama hepsi normal sormak istediğim şey de acaba tedaviye başlarken hani yazmışsn şu iğne şu ilaç kullanıyorum kadında her hangi bir sorun yoksa bile o iğne ve ilaçları kullandırtıyorlar mı yoksa her hangi bir sıkıntı varsa ona göre mi ilaç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…