Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

merhaba siz nerede tedavı oluyorsunuz acaba

Merhaba kızlar .
Tüp bebek için değil de Gonal f iğnesini yumurta büyütmek için kullanımda özel hastaneler veriyor mu.
Yoksa sadece tüp bebek merkezlerinde mi veriliyor .

Merhaba kızlar .
Tüp bebek için değil de Gonal f iğnesini yumurta büyütmek için kullanımda özel hastaneler veriyor mu.
Yoksa sadece tüp bebek merkezlerinde mi veriliyor .
Gerekli görülürse özelde de verilir.

Canım ben Naçizane kendi fikrimi söylemek istiyorum amh değerin çok düşük bence daha başka tedbirlerle uğraşma tüp bebeğe geç şu da var o amh gebe kalamaz mısın kalırsın engel değil
Canım zaten tüp bebek için regl öncesi tedavi görüyorum yum için vitamin serum vs aynen biliyorum girdik bi yola bakalım

Hyr millet bizim yasımzda yeni evleniyomş öyle hemen tüp bebek denmemeliymş zaten görünen bir sorun yokmş bizde en son asamaymş tp
İyi de bu süreçte yıpranan sizsiniz. Ben amh düşük olmasa da artık bu zamanlara tüp planlıyordum. Bence başka merkezlerle görüşün ya.

Bizde madem rapora etki etcek bi de öyle deneyek dedk ne yapalm
Bak mesela burda da var arkadaşlar 2 sene dolmadan tüpe başlayan. İstersen onları da etiketlerim. Benim doktorum da baktı hep yumurtalar güzel hormonlar güzel şüphelenmedik bile böyle bi ihtimalden. Ben tam aşılama yaptıracaktım o testlerse çıktı erken menapoz riski.

Devlete gidiyorum yaa bn rapor almak için gbi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…