İnşallah gerek kalmaz.Anladm canım çok sağol şimdiden sorup ufak tefek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum inşallah hiç gerek klmaz ama bakalıminşallah sizde hayırlı güzel haberler alırsnz
Benim sonuçları bana vermediler canim dosyama koyuyorlardı hergun benim gonal-F kalem şeklindeydi 900 lük insülin gibi seninki farklı canımBak bu kadar ilacım varGulumse24 tabi dozları bilemiyorum ne olacak. Senin amh kaçtı?
Bana zor olanından vermişler.Benim sonuçları bana vermediler canim dosyama koyuyorlardı hergun benim gonal-F kalem şeklindeydi 900 lük insülin gibi seninki farklı canım
Yok yok hepsi basit canım zor değilBana zor olanından vermişler.
Merve şuan elinde servet var haberin yokBana zor olanından vermişler.
Bende pcos var canım.Peki yumurta gelişiminde sorun mu var?
Kız vaar kilitli kasadalar.Merve şuan elinde servet var haberin yok
Bak mesela burda da var arkadaşlar 2 sene dolmadan tüpe başlayan. İstersen onları da etiketlerim. Benim doktorum da baktı hep yumurtalar güzel hormonlar güzel şüphelenmedik bile böyle bi ihtimalden. Ben tam aşılama yaptıracaktım o testlerse çıktı erken menapoz riski.
Aslında klomen pcosda coşturur. Tabi sendeki farklı bi seviye olabilir. Evet iğne bu noktada daha faydalı olabilir. Peki aşılama mı deneyeceksiniz?Bende pcos var canım.
O yüzden takip için klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım.
İlk ay yumurta büyüdü. İkinci ay büyümedi. Üçüncü ayda büyüdü .
Ama bir tane büyüyor.
İğne ile daha fazla büyüyormuş sanırım
Benim de iki sene dolmadı.2 sene dolmadan tüpe başlayanlardan biri de benim. Bende de amh sorunu var yumurtalarım da büyümüyor.
Açıkçası ben garantici bir insan olduğum için hemen tüp düşündüm. 5 sene sonra menapoza girmis olabilirim 35 yaşında değilim diye çocuk sahibi olmak isteyemez miyim?
Doktorları da anlamıyorum, bazen kendimi de anlamıyoruminsanı bi panik yaptırıp sonra her şey normalmiş gibi konuşuyorlar. Benim doktoruma da ne yapalım dediysem tamam dedi adam. Bi itiraz et bir şeyi uygun görme ne bileyim
Gerci bende de iki kiloya yakın farketmştiHoş buldum kuzumnapim regl olmayı bekliyorum şu şişkinlikten kurtulayim 15 günlük tedavi bana 4.5 kiloya mal oldu
Bn isterm ikiz biri kız biri oğlan çift yumurta ikiziKız gaz verme rabbim birini bana versin birini sana ikimizde sevinelimisteyene ikiz versin
Kuzum ben uzun zamandır diyette olduğum için yiyince hemen kilo olarak geri döndü onunda dez avantajı oldu malesefGerci bende de iki kiloya yakın farketmşti
Rabbim gonlunun muradını nasip etsin o zaman ins Allah olur canımBn isterm ikiz biri kız biri oğlan çift yumurta ikizi
Benim pcos hangi seviyede inan bilmiyorum.Aslında klomen pcosda coşturur. Tabi sendeki farklı bi seviye olabilir. Evet iğne bu noktada daha faydalı olabilir. Peki aşılama mı deneyeceksiniz?
İns emeklermiz boşa çıkmazRabbim gonlunun muradını nasip etsin o zaman ins Allah olur canım
DgrudurKuzum ben uzun zamandır diyette olduğum için yiyince hemen kilo olarak geri döndü onunda dez avantajı oldu malesef
Gayet güzel sayı hiç takma kafana.Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
Taksam da yapacak Bşey yok ki canım inşallah döllenirlerGayet güzel sayı hiç takma kafana.