- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.900
- 33
Anlamadım?Devlete gidiyorum yaa bn rapor almak için gbi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım?Devlete gidiyorum yaa bn rapor almak için gbi oldu
Ankarada üniversite hastanesne gidiyorum bn cnm aşılama yaptıralm rapor içinde etki eder fiyat konusunda diye konştukAnlamadım?
Hakkında hayırlısı inşallah canım. Ne zaman yapılacaktı?Ankarada üniversite hastanesne gidiyorum bn cnm aşılama yaptıralm rapor içinde etki eder fiyat konusunda diye konştuk
Deme kız öyle aşılamam oldu dün ins tüp bebege gerek kalmazHakkında hayırlısı inşallah canım. Ne zaman yapılacaktı?
Klomen ve çatlatma iğnesi denedim canım. Bir de aşılama yapıldı tutmadı .Gonal f kullanana kadar bi ton hap ve iğne var önce onlar denenir.
Peki yumurta gelişiminde sorun mu var?Klomen ve çatlatma iğnesi denedim canım. Bir de aşılama yapıldı tutmadı .
doktor Hsg çekmemişti ilk başta bu hafta onu çektirecem.
Bugünde başka bir doktora gittim . Klomen kullanma artık iğne kullan o daha etkili sonucu daha olumlu oluyor dedi .
Ah çok güzel hayırlı haberlerle gel bize inşallah çok çok sağlıklı yumurtalar toplanır.
İnşAllah en müsait zman haber ederim canım sizedeAh çok güzel hayırlı haberlerle gel bize inşallah çok çok sağlıklı yumurtalar toplanır.
Korkma canim hiç zor değil emin ol sağlıklı yumoslarin olmuştur ins Allah
Heyecan mı acaba?Aşırı midem bulanıyor ilaçlardan mi acaba
Sen de mi burdasın?Korkma canim hiç zor değil emin ol sağlıklı yumoslarin olmuştur ins Allah
İvitttt yeni fatkettim benim başım kelmiSen de mi burdasın?
Ay hoşgeldin, sefalar geriedin.İvitttt yeni fatkettim benim başım kelmi
Hadi bakalım kuzum haberler sende merakla bekliyorum
Hoş buldum kuzum napim regl olmayı bekliyorum şu şişkinlikten kurtulayim 15 günlük tedavi bana 4.5 kiloya mal olduAy hoşgeldin, sefalar geriedin.
Neler yapıyosun?
Bulantı bugün başladıysa psikolojik ola bilir canımAşırı midem bulanıyor ilaçlardan mi acaba
İğneleri mi yaptın?Hoş buldum kuzum napim regl olmayı bekliyorum şu şişkinlikten kurtulayim 15 günlük tedavi bana 4.5 kiloya mal oldu
Tedavim bitti canım dün 2 tane embriyo dondurduk 2 regl de transferim olacak Allah nasip ederse iğneler bende kilo yaptı istahim açıldı biraz ödem biraz kilo geçinip gidiyozİğneleri mi yaptın?