Malesef kullanıyorsun canım erkekten sadece sperm alınıyor o kadar gerisi hep sendeÖncelikle inşallah hepinizn gönlüne göre olur ve çabalarınız sonucu kucağınızda bebekleriniz olsun
siz tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bizde erkekden kaynaklı Bebek olmuyor eşim şuan tedavi görüyor yeni 1 ay Oldu 6 ay sonunda duruma göre tüp bebek yapabiliriz bende tek yumurtalık var çok şükür başka hiç bir sorunum Yok adetim hormonlar yumurtlama hepsi normal sormak istediğim şey de acaba tedaviye başlarken hani yazmışsn şu iğne şu ilaç kullanıyorum kadında her hangi bir sorun yoksa bile o iğne ve ilaçları kullandırtıyorlar mı yoksa her hangi bir sıkıntı varsa ona göre mi ilaç veriyor
Anam hep öyle deniyo ya inşallah. Allah hayırlısı neyse onu versin tabi.Merve bende sende ikiz bakma enerjisi görüyorum inşallah seninde olur ikiz
Öyle canım sağlıklı sıhhatli olsundaAnam hep öyle deniyo ya inşallah. Allah hayırlısı neyse onu versin tabi.
Benimde 10 gün önceden başladı leke şeklinde sonra regl başladı 2. Günü gittim hormon bakmaya sonuçlara göre.direk tedaviye başladı çok ani olduBen başlayacaktım reglim çok lekelenmeyle geldi öbür aya kaldı. Doğum kontrol hapı verdi.
Kadın daha çok yumurta geliştirebilmek için iğne kullanıyor. Yani mümkün olduğunca sayıca çok ve kaliteli yumurta hedef. Bana gonal f ve merional yazıldı mesela bende amh düşük.Öncelikle inşallah hepinizn gönlüne göre olur ve çabalarınız sonucu kucağınızda bebekleriniz olsun
siz tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bizde erkekden kaynaklı Bebek olmuyor eşim şuan tedavi görüyor yeni 1 ay Oldu 6 ay sonunda duruma göre tüp bebek yapabiliriz bende tek yumurtalık var çok şükür başka hiç bir sorunum Yok adetim hormonlar yumurtlama hepsi normal sormak istediğim şey de acaba tedaviye başlarken hani yazmışsn şu iğne şu ilaç kullanıyorum kadında her hangi bir sorun yoksa bile o iğne ve ilaçları kullandırtıyorlar mı yoksa her hangi bir sıkıntı varsa ona göre mi ilaç veriyor
Amaa neden yaMalesef kullanıyorsun canım erkekten sadece sperm alınıyor o kadar gerisi hep sende
Daha önce deneme oldumu canım yoksa yaşından dolayimi cift embriyo olacakÖyle canım sağlıklı sıhhatli olsundabende transfer olur yumurtlar sağlıklı olursa doktor çift embriyo transfer edecekmiş
Aynen gonelf 1050'lik aldım günde 225 doz kullandım canımKadın daha çok yumurta geliştirebilmek için iğne kullanıyor. Yani mümkün olduğunca sayıca çok ve kaliteli yumurta hedef. Bana gonal f ve merional yazıldı mesela bende amh düşük.Ahsen555 sadece gonal f kullandı. Yani dozlarımız farklı denebilir. Onun 10 yumurtası oluştu benim yarısı kadar olsa takla atarım mesela.
Ayyy sana da çok sevindimÖyle canım sağlıklı sıhhatli olsundabende transfer olur yumurtlar sağlıklı olursa doktor çift embriyo transfer edecekmiş
Peki kaç ay kullanılıyor bu iğne ilaçlarKadın daha çok yumurta geliştirebilmek için iğne kullanıyor. Yani mümkün olduğunca sayıca çok ve kaliteli yumurta hedef. Bana gonal f ve merional yazıldı mesela bende amh düşük.Ahsen555 sadece gonal f kullandı. Yani dozlarımız farklı denebilir. Onun 10 yumurtası oluştu benim yarısı kadar olsa takla atarım mesela.
Denemedim canım daha ilk yaşım 24 doktor öyle uygun gördü ben genel de çift embriyo transfer ediyorm dediDaha önce deneme oldumu canım yoksa yaşından dolayimi cift embriyo olacak
Bende gonal-F günlük 325 birde cetrotide 250 kullandım ultrasonda 7 yumurta var dendi ama opu da 6 yumurta toplandı 5. Döllendi şükürKadın daha çok yumurta geliştirebilmek için iğne kullanıyor. Yani mümkün olduğunca sayıca çok ve kaliteli yumurta hedef. Bana gonal f ve merional yazıldı mesela bende amh düşük.Ahsen555 sadece gonal f kullandı. Yani dozlarımız farklı denebilir. Onun 10 yumurtası oluştu benim yarısı kadar olsa takla atarım mesela.
Reglken başlanıyor 10 gün civarı kullanılıyor. Gidişata göre yumurtalar toplanıyor. Döllendiriliyor her şey iyi ise transfer ediliyor.Peki kaç ay kullanılıyor bu iğne ilaçlar
Cetrotide bana da verdi.Bende gonal-F günlük 325 birde cetrotide 250 kullandım ultrasonda 7 yumurta var dendi ama opu da 6 yumurta toplandı 5. Döllendi şükür
Bunu ilk defa duydum canım hadi hayırlısı inş Allah emeğinin karşılığını alırsınDenemedim canım daha ilk yaşım 24 doktor öyle uygun gördü ben genel de çift embriyo transfer ediyorm dedi
Maşallah çok güzel canımBende gonal-F günlük 325 birde cetrotide 250 kullandım ultrasonda 7 yumurta var dendi ama opu da 6 yumurta toplandı 5. Döllendi şükür
Bak bu kadar ilacım varMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
3 tane cetrotide bende vurdum canımCetrotide bana da verdi.
Amin canım inşallahBunu ilk defa duydum canım hadi hayırlısı inş Allah emeğinin karşılığını alırsın
Anladm canım çok sağol şimdiden sorup ufak tefek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum inşallah hiç gerek klmaz ama bakalımBende gonal-F günlük 325 birde cetrotide 250 kullandım ultrasonda 7 yumurta var dendi ama opu da 6 yumurta toplandı 5. Döllendi şükür