Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Öncelikle inşallah hepinizn gönlüne göre olur ve çabalarınız sonucu kucağınızda bebekleriniz olsun 😻
siz tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bizde erkekden kaynaklı Bebek olmuyor eşim şuan tedavi görüyor yeni 1 ay Oldu 6 ay sonunda duruma göre tüp bebek yapabiliriz bende tek yumurtalık var çok şükür başka hiç bir sorunum Yok adetim hormonlar yumurtlama hepsi normal sormak istediğim şey de acaba tedaviye başlarken hani yazmışsn şu iğne şu ilaç kullanıyorum kadında her hangi bir sorun yoksa bile o iğne ve ilaçları kullandırtıyorlar mı yoksa her hangi bir sıkıntı varsa ona göre mi ilaç veriyor
Malesef kullanıyorsun canım erkekten sadece sperm alınıyor o kadar gerisi hep sende

Ben başlayacaktım reglim çok lekelenmeyle geldi öbür aya kaldı. Doğum kontrol hapı verdi. :KK70:
Benimde 10 gün önceden başladı leke şeklinde sonra regl başladı 2. Günü gittim hormon bakmaya sonuçlara göre.direk tedaviye başladı çok ani oldu

Öncelikle inşallah hepinizn gönlüne göre olur ve çabalarınız sonucu kucağınızda bebekleriniz olsun 😻
siz tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bizde erkekden kaynaklı Bebek olmuyor eşim şuan tedavi görüyor yeni 1 ay Oldu 6 ay sonunda duruma göre tüp bebek yapabiliriz bende tek yumurtalık var çok şükür başka hiç bir sorunum Yok adetim hormonlar yumurtlama hepsi normal sormak istediğim şey de acaba tedaviye başlarken hani yazmışsn şu iğne şu ilaç kullanıyorum kadında her hangi bir sorun yoksa bile o iğne ve ilaçları kullandırtıyorlar mı yoksa her hangi bir sıkıntı varsa ona göre mi ilaç veriyor
Kadın daha çok yumurta geliştirebilmek için iğne kullanıyor. Yani mümkün olduğunca sayıca çok ve kaliteli yumurta hedef. Bana gonal f ve merional yazıldı mesela bende amh düşük. Ahsen555 Ahsen555 sadece gonal f kullandı. Yani dozlarımız farklı denebilir. Onun 10 yumurtası oluştu benim yarısı kadar olsa takla atarım mesela.

Kadın daha çok yumurta geliştirebilmek için iğne kullanıyor. Yani mümkün olduğunca sayıca çok ve kaliteli yumurta hedef. Bana gonal f ve merional yazıldı mesela bende amh düşük. Ahsen555 Ahsen555 sadece gonal f kullandı. Yani dozlarımız farklı denebilir. Onun 10 yumurtası oluştu benim yarısı kadar olsa takla atarım mesela.
Aynen gonelf 1050'lik aldım günde 225 doz kullandım canım

Peki kaç ay kullanılıyor bu iğne ilaçlar

Bende gonal-F günlük 325 birde cetrotide 250 kullandım ultrasonda 7 yumurta var dendi ama opu da 6 yumurta toplandı 5. Döllendi şükür

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.

Eki Görüntüle 2709693

İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
Bak bu kadar ilacım var Gulumse24 Gulumse24 tabi dozları bilemiyorum ne olacak. Senin amh kaçtı?

Bende gonal-F günlük 325 birde cetrotide 250 kullandım ultrasonda 7 yumurta var dendi ama opu da 6 yumurta toplandı 5. Döllendi şükür
Anladm canım çok sağol şimdiden sorup ufak tefek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum inşallah hiç gerek klmaz ama bakalım 🎈 inşallah sizde hayırlı güzel haberler alırsnz

X