Transfer sonrası sürekli yatmayın derim, ama koşturmayın da. Evde kalkıp az az yavaşça yürüyüş yapın sonra yatın dinlenin. Sürekli yatmak iyi gelmiyor diye düşünüyorum.. tecrübeyle sabittir. Onu bunu yiyin diyemem ilgisi yok bence çok sağlıksız beslenmeyin yeter. Rahim kalınlığınızda sorun varsa climara forteyi doktorunuza danışın .. belirti aramayın bir deMerhaba,
Bende aranıza yeni katıldım:)
37 yaşında evlendim, 39 yaşında yani geçen yıl dış gebelik oldu ve sol tüp sizlere ömür:) sonra 7 ay falan korunduk ve yazında denemeler yaptık klomen+ovitrelle ile ama olmadı! Geçen ay tüp bebeğe karar verdik, adetin 2. Günü Biosteron ve Plentyfert women başladım. Aynı zamanda folik asit ve D vitamini takviyesi de alıyorum. Adet bitince soğan kürüne başladım, nerdeyse 2 hafta olcak, salı günü bitiyor. Zaten 22 yada 23 Aralık'ta adet olacağım ve tüp bebek prosedürü başlayacak.
Varsa tavsiyeleriniz, lütfen yazın bana:)
Ben taze süt ile yoğurt yapıp bol bol ayran içmiştim, yoğurt yemiştim proteinin Doğalı iyidir bence.. tavsiye edebilirim ve çok takılmayın onu ye bunu yeme gibi .. çok ilgisi yok hanımlarAnam nerde bulduk zaten köy yoğurdu sütünü marketten alıyoz. Pastörize hep. Sen buluyosan yeme tabi.
Siz hamile kaldınız mı? Her şeyin doğalı iyi elbette. Ama bence bu dönemde pastörize daha güvenilir. Burda en takılmayan da benimdir şunu yap bunu yap denmesi konusunda.Ben taze süt ile yoğurt yapıp bol bol ayran içmiştim, yoğurt yemiştim proteinin Doğalı iyidir bence.. tavsiye edebilirim ve çok takılmayın onu ye bunu yeme gibi .. çok ilgisi yok hanımlar
Kalp atışı duyana kadar rahat yok banaSiz hamile kaldınız mı? Her şeyin doğalı iyi elbette. Ama bence bu dönemde pastörize daha güvenilir. Burda en takılmayan da benimdir şunu yap bunu yap denmesi konusunda.
Aşkım bebeğim transfer 1 gün sonra mı yapılıyo aşkısı?Bn 18 aralıkta basladm salı günü yani 22 si ilk randevum 29-30 u gbi toplanır sanırsam ama snra transfer işlemi nasl olcak yılbasına tatiline denk gelirse devlette yaanasıl ayarlıcaklar acaba
Allah razı olsun duyarsınız inşallahKalp atışı duyana kadar rahat yok banaama 5+2 yiz şu an şükür.. Allah size de nasip etsin en kısa sürede
Tmm o zmn toplama işlemi tatile geliyoAşkım bebeğim transfer 1 gün sonra mı yapılıyo aşkısı?
AminnnnAllah razı olsun duyarsınız inşallah
Ayarlarlar onu korkma.Tmm o zmn toplama işlemi tatile geliyo
Evhamlıyımdırda brazAyarlarlar onu korkma.
Hiç belli etmiyosun.Evhamlıyımdırda braz
Hee valla ğç günde bir sağlık ocagna gdermHiç belli etmiyosun.amaaan işimiz vvar senle kalp atışını duyana kadar sen.
Climara yi not ettim, bilmiyordum teşekkürler. Transfer sağ salim olsunda gerisi kolay:)Transfer sonrası sürekli yatmayın derim, ama koşturmayın da. Evde kalkıp az az yavaşça yürüyüş yapın sonra yatın dinlenin. Sürekli yatmak iyi gelmiyor diye düşünüyorum.. tecrübeyle sabittir. Onu bunu yiyin diyemem ilgisi yok bence çok sağlıksız beslenmeyin yeter. Rahim kalınlığınızda sorun varsa climara forteyi doktorunuza danışın .. belirti aramayın bir de
Ben de son transferde öğrendim çok işe yarıyor.. söylemek istedim her doktor vermiyor bilin istedim.. tabi gerisi nasip .. teşekkür ederimClimara yi not ettim, bilmiyordum teşekkürler. Transfer sağ salim olsunda gerisi kolay:)
Sanırım sizinki pozitif, tebrik ederim,,,
Sonuç nasıl peki bende aynı olacak adatıp emrbiyplog ender hanım için orada olacaktı nasıl memnun kaldınız mısizin tedaviniz tamamlanmadı mı? yani bilgi veririm tabi de ben sizi pozitif diye biliyordum .
ben eray hocaya gttim . laboratuvar olarak adatıp istanbulda yaptı işlemlerimi . yumurta toplama transfer .
kontroller okan üni de oldu.
1500 embryo dondurma
7400 tüp bebek
1800 ilaç
ama benim raporluydu .
biz ek olarak 1500 e sperm dondurma ve 750 tl ye karyotip analizi yaptırdık.
yola da 2500 falan gitmiştir. şehir dışından gittik
ender hanım candır . bende ender hanım için orayı tercih ettim .Sonuç nasıl peki bende aynı olacak adatıp emrbiyplog ender hanım için orada olacaktı nasıl memnun kaldınız mı
Evet canım benim ocakta nasipse eşim ilaç kullanıyor onu biraz bekliyoruz Rabbim nasip ederse Şubat transfer olurum benimde dua edin inşallah tutsun en azından biri bari sağlıkla sıhhatlı olsun Sağlıklı embriyo oluşsunender hanım candır . bende ender hanım için orayı tercih ettim .
bana 2 embryonkoydular biri tutmuş.
inş 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez kontrole inş onu fa duyarız.
ama eray hoca karantinada diye biliyorum
inş rabbim denk getirsin isteyen herkese saglıklı hayırlı versin . bizim de eş sebebliydi hatta eray hoca 3 ıncı gün transfer yapabilirz 5 e gitmeyebilir dedi embryolar . ender hanım 9 tane yumurtaya işlem yaptı .6 sı 5 inci güne gitti .Evet canım benim ocakta nasipse eşim ilaç kullanıyor onu biraz bekliyoruz Rabbim nasip ederse Şubat transfer olurum benimde dua edin inşallah tutsun en azından biri bari sağlıkla sıhhatlı olsun Sağlıklı embriyo oluşsunbu sefer ikinci denemem
Amin inşallah bırakmaz siziinş rabbim denk getirsin isteyen herkese saglıklı hayırlı versin . bizim de eş sebebliydi hatta eray hoca 3 ıncı gün transfer yapabilirz 5 e gitmeyebilir dedi embryolar . ender hanım 9 tane yumurtaya işlem yaptı .6 sı 5 inci güne gitti .
taze transfer oldum . tutundu . inş saglıklı embryodur da tutunmaktan hiç vazgecmez benden