Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Pilavı yaptı dün e salata dedim? Salata da mı yapcaz diyo. Yeşillik yicem ben yapılcak tabi dedim.
Bugün de iş yerlerinde spor saati gibi bir şey var. İnşallah yapmazlar g.tüm yer görmedi diyo.
Ahh ya bazende kıyamıyorum bizimkilerin işleri zaten stresli yorucu tavuk haşlama da ye Csnım enişte bey yapar onu basit

Anam nerde bulduk zaten köy yoğurdu sütünü marketten alıyoz. Pastörize hep. Sen buluyosan yeme tabi.
Tm her sabah haslanmş yumurta öğlen çiğ badem kabak cekirdegi anetp fıstığı kaju ciğ fındk aksam yemeğinde yogurt gece yatmadn bi bardak süt içiyorm

Sende belirtiler nasıl şimdi. Mide filan ne durumda? Ya sanki göğüs uçlarım koyulaştı gibi ama bi ton ilaç alıyoz tabi.
Benim mide bulantım yok canım. Gögüslerim şiş ve hassas arada kasıklarım ağrıyor o kdar başka belirtim yok. Gögüs ucu Koyulaşması yapmaz ilaçlar inşallah o gebeliktendir

Benim mide bulantım yok canım. Gögüslerim şiş ve hassas arada kasıklarım ağrıyor o kdar başka belirtim yok. Gögüs ucu Koyulaşması yapmaz ilaçlar inşallah o gebeliktendir
İnşallah gözlerim öyle görmek istediği için öyle görmüyordur. Zaten öyledir.
maşallah sana iyi gidiyorsun. Sağlıkla ilerlesin hep.

İnşallah gözlerim öyle görmek istediği için öyle görmüyordur. Zaten öyledir.
maşallah sana iyi gidiyorsun. Sağlıkla ilerlesin hep.
Amin canım Inşallah Allah razı olsun. Hissediyorum güzel haber aşacağız inşallah bol su iç

Merhaba, yazılanları okurken gördüm o banttan ben de kullandım çok çabuk kalınlaştırıyor rahmi faydası büyük Rahim kalınlığı yeterli olmadan sakın transfer yaptırmayın özellikle çok embriyonuz varsa özelde hiç söylemeden yapıyorlar.. bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…