Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Belki bebiştendir annesi bende çok şükür iyiyim Canım
İnşallah. Sabır yavaş yavaş tükeniyo. Eşim de diyo kan veririz 12. Gün eve gelince idrar testi yaparsın diyo. Ben de önce yapayım diyorum e kan veresimiz gelmez Allah korusun negatif olursa diyo. Ama şu an onun dediği de mantıklı geliyo

10. Gün idrar testi yap bence. sabırsızlanıyorsan tabii. Sakinsen 12. Gün git kan var ordan öğren direk.

10. Gün idrar testi yap bence. sabırsızlanıyorsan tabii. Sakinsen 12. Gün git kan var ordan öğren direk.
Şimdi buna eşimle karar vermek istiyorum. O ne zaman öğrenmek isterse. Şimdiye kadar hep kafama göreydim. Ama tabi ikna edersem. 10. Gün bir erken gebelik testim bir normal var denemek istiyorum.

Canım idrar testini yap istersen kan testini öyle ya da böyle yaptırmak zorundasın

Canım idrar testini yap istersen kan testini öyle ya da böyle yaptırmak zorundasın
İşte ben istiyom da kocam da ister inşallah. O diyo ki kanı veririz mecbur vercez gelince de idrar yaparsın o çıkana kadar çok merak etmemiş oluruz hem erken de değil. Mantıklı da geliyo şu an.

İşte ben istiyom da kocam da ister inşallah. O diyo ki kanı veririz mecbur vercez gelince de idrar yaparsın o çıkana kadar çok merak etmemiş oluruz hem erken de değil. Mantıklı da geliyo şu an.
Canım içinizden nasıl geliyorsa o zman her şekilde de pozitifi görürsün inşallah

Herkese selam, ben bu başlıktaydım aslında, ama ikinci transferim ertelendikçe ertelendi, sanırım ocak sonu gibi olacak. Şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum, adetle beraber başlayacağız inşallah. 3 ocakta lucrin iğne vurulacağım, bwnim merak ettiğim şey doktorum bana ilk transferimde de estrofem vermedi, ama ben herkesten bu ilacı duyuyorum, ne için veriliyor bilgisi olan var mı

Rahim kalınlığını dengelemek için sanırım. Kuvvetlendirmek için.

Selam kızlar ben de aralık ayında tüp bebeğe başladım ve şuan opudan sonra 4.günümdeyim embriyolarım takip altında 5.güne gidenler pgt olacak kısmetse subat ayı transferim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…