Ben sana çok şey okudum Rabbim vesile kılsın inşallah bu aşamalarda ben çok duygulaniyorum aglak birşey oldum gittim zaten inşallah herşey yolunda ve sağlıkla gider canim benimArkadaşım arayıp duruyo işte sordum ben şu ayeti oku şöyle yap filan. Dedim aşkısı okuyoz onları iyice günlük tesbih ettik.
Yat dediyse yat canımİyiyim şükür. Bugün de bolca yatış.kocam yat dedi peki dedim ben de
Ah ahh Bir belli olsa ne zaman transfer olacağımAllah razı olsun ya bana tefriciye çok iyi geliyo. Ben de bolca okuyabiliyorum eksik kalmaz inşallah. Sizden de dua almak istedim vesile olur diye. Sen ol transfer sana da başlayalım inşallah bir şeyler.
Ben adeti bekliyorum kuzum ama beni öncesinde sarıyor bu bebiş sıcaklığıHadi inşallahsen randevu aldın mı
Kendi duasından dha etkiliymiş müminin mümime duasıAh ahh Bir belli olsa ne zaman transfer olacağımdoğru söylüyorsun canım kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Pof ben de yaa. Doktorumu instagramdan takip etmek sonradan aklıma geldi dün bi gezindim sayfasında anaaam o doğum anları o bebeler. Hıçkıra hıçkıra ağladım inan. Allah hasretlerimizi dindirsin salih/saliha evlatlarla. İnşallah ben hamileysem inan bekleyenlere en çok ben dua edecem.Ben sana çok şey okudum Rabbim vesile kılsın inşallah bu aşamalarda ben çok duygulaniyorum aglak birşey oldum gittim zaten inşallah herşey yolunda ve sağlıkla gider canim benim
Aminn canım.Ben adeti bekliyorum kuzum ama beni öncesinde sarıyor bu bebiş sıcaklığı
Rabbm bu yolda kimseyi zorda koymasın..
Dün 3 saatte ıspanak yaptı pilav yaptı banaYat dediyse yat canımlaf dinle
Çok iyi yaa bnde tadını cıkarcm hiç kalkmıcmDün 3 saatte ıspanak yaptı pilav yaptı banabugün onları yiyecem. Arada geliyo oturuyo belim ağrıdı diye.
İnsan çok iyi anlıyor hamileyken de hiç aklından gitmiyor bunu yaşayan bilir egrcekten..Pof ben de yaa. Doktorumu instagramdan takip etmek sonradan aklıma geldi dün bi gezindim sayfasında anaaam o doğum anları o bebeler. Hıçkıra hıçkıra ağladım inan. Allah hasretlerimizi dindirsin salih/saliha evlatlarla. İnşallah ben hamileysem inan bekleyenlere en çok ben dua edecem.Allah bana bu fırsatı verir inşallah.
Aşkısı hiç kalkmayanlarda kabızlık olabiliyo ha aman dikkat. Arada yürüyüşleri ihmal etmemek lazım.Çok iyi yaa bnde tadını cıkarcm hiç kalkmıcm
Amin Allah razı olsun.İnsan çok iyi anlıyor hamileyken de hiç aklından gitmiyor bunu yaşayan bilir egrcekten..
Tek seferde tutunup kucağına gelsin inşallah kardesim
Tmm zaten bn hiç bilmiyorum sizden öğrencem cok sey olckAşkısı hiç kalkmayanlarda kabızlık olabiliyo ha aman dikkat. Arada yürüyüşleri ihmal etmemek lazım.
Bol bolll vaktmde anlaşılanAmin Allah razı olsun.sen kendi doktoruna mı gideceksin?
Benimki de yemek falan ev işi yapıp oturunca topuklarım patlıyor diyor yaaa ne sandın diyorumDün 3 saatte ıspanak yaptı pilav yaptı banabugün onları yiyecem. Arada geliyo oturuyo belim ağrıdı diye.
Teşekkürler Merve,Hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun.Abartmadan sağlıklı beslenip stresten uzak durmak yeterli. Yoksa formüllerin sonu gelmiyor. Ve onlar da hep stres bence. Tüm sorularını elimizden heldiğince yanıtlarız.
Pilavı yaptı dün e salata dedim? Salata da mı yapcaz diyo.Benimki de yemek falan ev işi yapıp oturunca topuklarım patlıyor diyor yaaa ne sandın diyorum
Üst üste olması iyidir sni dha iyi anlat belkide bnmki de iğne vurulurken iyi dayanıyon sn bn yapamaZdm dyoPilavı yaptı dün e salata dedim? Salata da mı yapcaz diyo.Yeşillik yicem ben yapılcak tabi dedim.
Bugün de iş yerlerinde spor saati gibi bir şey var. İnşallah yapmazlar g.tüm yer görmedi diyo.