Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Arkadaşım arayıp duruyo işte sordum ben şu ayeti oku şöyle yap filan. Dedim aşkısı okuyoz onları iyice günlük tesbih ettik.
Ben sana çok şey okudum Rabbim vesile kılsın inşallah bu aşamalarda ben çok duygulaniyorum aglak birşey oldum gittim zaten inşallah herşey yolunda ve sağlıkla gider canim benim

Allah razı olsun ya bana tefriciye çok iyi geliyo. Ben de bolca okuyabiliyorum eksik kalmaz inşallah. Sizden de dua almak istedim vesile olur diye. Sen ol transfer sana da başlayalım inşallah bir şeyler.
Ah ahh Bir belli olsa ne zaman transfer olacağım doğru söylüyorsun canım kimin duasının kabul olacağı belli olmaz

Ben sana çok şey okudum Rabbim vesile kılsın inşallah bu aşamalarda ben çok duygulaniyorum aglak birşey oldum gittim zaten inşallah herşey yolunda ve sağlıkla gider canim benim
Pof ben de yaa. Doktorumu instagramdan takip etmek sonradan aklıma geldi dün bi gezindim sayfasında anaaam o doğum anları o bebeler. Hıçkıra hıçkıra ağladım inan. Allah hasretlerimizi dindirsin salih/saliha evlatlarla. İnşallah ben hamileysem inan bekleyenlere en çok ben dua edecem. Allah bana bu fırsatı verir inşallah.

İnsan çok iyi anlıyor hamileyken de hiç aklından gitmiyor bunu yaşayan bilir egrcekten..
Tek seferde tutunup kucağına gelsin inşallah kardesim

Hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun. Abartmadan sağlıklı beslenip stresten uzak durmak yeterli. Yoksa formüllerin sonu gelmiyor. Ve onlar da hep stres bence. Tüm sorularını elimizden heldiğince yanıtlarız.
Teşekkürler Merve,
Evet kesinlikle haklısın, bu konu dipsiz kuyu ve ne kadar derine inersen daha fazla stres! Artık işin oluruna bıraktım,bakalım hayırlısıyla olur ins ,,

Ben de bak forumdaki herkesten dinledim bu olayları H M mesela neler neler anlattı. Ama Ahsen555 en yakın takibimdeydi en küçük ıvır zıvırı ona sordum. Sen de bana sorarsın.
Evet rahatsz ederm bol boll özele benzemiyo devlet kalabalık oldgu için pek ilgilenilemiyo bazen bn bilirsm sorup hatrlatrm

Pilavı yaptı dün e salata dedim? Salata da mı yapcaz diyo. Yeşillik yicem ben yapılcak tabi dedim.
Bugün de iş yerlerinde spor saati gibi bir şey var. İnşallah yapmazlar g.tüm yer görmedi diyo.
Üst üste olması iyidir sni dha iyi anlat belkide bnmki de iğne vurulurken iyi dayanıyon sn bn yapamaZdm dyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…