Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Canım Özelden yazar mısın sizin gibi uygulama yapsın ender hanımda örnek vereyim 🤲🤲
ender hanım candır . bende ender hanım için orayı tercih ettim .
bana 2 embryonkoydular biri tutmuş.
inş 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez kontrole inş onu fa duyarız.
ama eray hoca karantinada diye biliyorum
sizin

Dikkat et canım çok ayakta kalma yinede . Varsın işler yapılmasın sonucunu öğrenince ağır ağır yaparsın insallah. Benihatırladın mi bilmem. Ben de adet oldum ama yine sadece lekelenme şeklinde artınca gitcem
Biliyorum canım sen de doğumkontrol hapı kullanıyodun.

Bilmiyorum kim yapacak, Allaha emanet gidiyorum valla, Dün sana taze değil dondurulmuş transfer yapılacak mevzusu olunca sadece onun üstüne konuştuk, aklıma sormak gelmedi.
Az önce labrotuardan aradılar, OPU öncesi son ultrason kontrolümde 21 yumurtam vardı. Toplama sonrası içi dolu yumurta sayısı 14 çıktı. Şimdi aradılar labrotuardan.

14 yumurtanın 4 ü döllenmiş sadece..

Az önce labrotuardan aradılar, OPU öncesi son ultrason kontrolümde 21 yumurtam vardı. Toplama sonrası içi dolu yumurta sayısı 14 çıktı. Şimdi aradılar labrotuardan.

14 yumurtanın 4 ü döllenmiş sadece..
Onlar saglıcakla ilerler insallah cnm içinç rahat tut🤲

Nebilim, bukadar içi dolu 14 yumurta toplanıp sadece 4 ü döllenince... Allahıma Çok şükür tabi ama korku sardı... Çift çift koyuyorlarmış zaten. 1 değil 2 de olmazsa yine ilaç kullanmak zorunda kalmak...
Yada ben şuan bu rakamlara çok yabancıyım, algım kapandı, bilmiyorum.... Sadece korku..

Nebilim, bukadar içi dolu 14 yumurta toplanıp sadece 4 ü döllenince... Allahıma Çok şükür tabi ama korku sardı... Çift çift koyuyorlarmış zaten. 1 değil 2 de olmazsa yine ilaç kullanmak zorunda kalmak...
Biliyorum cok zor dısardan söylemi kolay diybilirsn belki de😔 ama. Olumlu düşün ilkinde tutacak güzel güzl bebişlern olacak😉lütfen buna inan👍🤗

Bana da dediler gittiğin yerdn memnun kalmayan arkadaslarm vr keske oraya gitmeseydn dye ama bn " olsn soncta aradan bir bucuk sene gecmş neler değişmiştir hem belki de kadından kaynaklıdır sorn" deyp yoluma devm ediyorum rabbm burdn tek seferde nasp edicek insallah🤲🤗 bn inanıyorum 💪

Biliyorum cok zor dısardan söylemi kolay diybilirsn belki de😔 ama. Olumlu düşün ilkinde tutacak güzel güzl bebişlern olacak😉lütfen buna inan👍🤗

Bana da dediler gittiğin yerdn memnun kalmayan arkadaslarm vr keske oraya gitmeseydn dye ama bn " olsn soncta aradan bir bucuk sene gecmş neler değişmiştir hem belki de kadından kaynaklıdır sorn" deyp yoluma devm ediyorum rabbm burdn tek seferde nasp edicek insallah🤲🤗 bn inanıyorum 💪
Senin de Okan Ünv. diğmi?

X