- 13 Ocak 2020
- 44.558
- 167.866
- 33
Ben de gel bi tane de sen çak iğne dedim yok yok sen güzel yapıyon dedi gitti.Üst üste olması iyidir sni dha iyi anlat belkide bnmki de iğne vurulurken iyi dayanıyon sn bn yapamaZdm dyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gel bi tane de sen çak iğne dedim yok yok sen güzel yapıyon dedi gitti.Üst üste olması iyidir sni dha iyi anlat belkide bnmki de iğne vurulurken iyi dayanıyon sn bn yapamaZdm dyo
Ahh ya bazende kıyamıyorum bizimkilerin işleri zaten stresli yorucu tavuk haşlama da ye Csnım enişte bey yapar onu basitPilavı yaptı dün e salata dedim? Salata da mı yapcaz diyo. Yeşillik yicem ben yapılcak tabi dedim.
Bugün de iş yerlerinde spor saati gibi bir şey var. İnşallah yapmazlar g.tüm yer görmedi diyo.
Yerim ya severim hafif hafif.Ahh ya bazende kıyamıyorum bizimkilerin işleri zaten stresli yorucu tavuk haşlama da ye Csnım enişte bey yapar onu basit
Afiyet olsun şifa olsun canımYerim ya severim hafif hafif.
Sende belirtiler nasıl şimdi. Mide filan ne durumda? Ya sanki göğüs uçlarım koyulaştı gibi ama bi ton ilaç alıyoz tabi.Afiyet olsun şifa olsun canım
Balık yiyeblrm demi sıkıntı yokSende belirtiler nasıl şimdi. Mide filan ne durumda? Ya sanki göğüs uçlarım koyulaştı gibi ama bi ton ilaç alıyoz tabi.
Karides cart curt gibi dip ürünleri hariç yiyebiliriz.Balık yiyeblrm demi sıkıntı yok
Transfer sonrası tze süt yogurt yenmz dye duydm ama ne derece dgru blmyormKarides cart curt gibi dip ürünleri hariç yiyebiliriz.
Anam nerde bulduk zaten köy yoğurdu sütünü marketten alıyoz. Pastörize hep. Sen buluyosan yeme tabi.Transfer sonrası tze süt yogurt yenmz dye duydm ama ne derece dgru blmyorm
Tm her sabah haslanmş yumurta öğlen çiğ badem kabak cekirdegi anetp fıstığı kaju ciğ fındk aksam yemeğinde yogurt gece yatmadn bi bardak süt içiyormAnam nerde bulduk zaten köy yoğurdu sütünü marketten alıyoz. Pastörize hep. Sen buluyosan yeme tabi.
Sakin ol champ. Benim bi rutinim yok. Sadece meyve saatim sabit gece. O da denk geliyo.Tm her sabah haslanmş yumurta öğlen çiğ badem kabak cekirdegi anetp fıstığı kaju ciğ fındk aksam yemeğinde yogurt gece yatmadn bi bardak süt içiyorm
Benim mide bulantım yok canım. Gögüslerim şiş ve hassas arada kasıklarım ağrıyor o kdar başka belirtim yok. Gögüs ucu Koyulaşması yapmaz ilaçlar inşallah o gebeliktendirSende belirtiler nasıl şimdi. Mide filan ne durumda? Ya sanki göğüs uçlarım koyulaştı gibi ama bi ton ilaç alıyoz tabi.
İnşallah gözlerim öyle görmek istediği için öyle görmüyordur. Zaten öyledir.Benim mide bulantım yok canım. Gögüslerim şiş ve hassas arada kasıklarım ağrıyor o kdar başka belirtim yok. Gögüs ucu Koyulaşması yapmaz ilaçlar inşallah o gebeliktendir
İhtimalleri coğaltmaya calısıyorm ne ediim esme de keçinoynuzu soğuk sıkım presinden içiriyormSakin ol champ. Benim bi rutinim yok. Sadece meyve saatim sabit gece. O da denk geliyo.
Amin canım Inşallah Allah razı olsun. Hissediyorum güzel haber aşacağız inşallah bol su içİnşallah gözlerim öyle görmek istediği için öyle görmüyordur. Zaten öyledir.
maşallah sana iyi gidiyorsun. Sağlıkla ilerlesin hep.
Evet istanbula gidicem yine canimAmin Allah razı olsun. sen kendi doktoruna mı gideceksin?
Carsamba iğnelere başladım Pazartesi de ona başladım canımCatlamaması için olan iğneyi ne zmn vurdnz
Catlamaması iğnesi de mi hergün ve göbektnCarsamba iğnelere başladım Pazartesi de ona başladım canım
Pazartesi basldm persembe opu oldum o süre içinde evet göbektenCatlamaması iğnesi de mi hergün ve göbektn
Merhaba, yazılanları okurken gördüm o banttan ben de kullandım çok çabuk kalınlaştırıyor rahmi faydası büyük Rahim kalınlığı yeterli olmadan sakın transfer yaptırmayın özellikle çok embriyonuz varsa özelde hiç söylemeden yapıyorlar.. bilginizePek anlayamıyorum hhala bu siteyi clımara forte diye rahim kalınlaşması için sanırım benim 6.güne gitmişti bloktakis olmuştu nasıldır ne değildir orta halli olduğunu biliyorum ama ugrasıpta ne çok araştırıyorum nede kendimi kasmaya çalışıyorum birazda böyle davranmak lazım heralde 5 sene stres vardı da ne oldu hakkımızda hayırlısı artık rabbim en doğrusunu biliyor tez zman da kâvuşuruz inşallah