- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Hadi bakalım ayy cok heycanlıDur bakalım zamanla artabilir sayı. Ve opuda daha çok çıkabiliyo.
Ben inanılmaz heyacanlandım transferde. Elimş filan tuttu. Çıkarken dikkat etmemiz gerekenleri anlattığında da çok duygulandım. İnşallah test günü pozitifi alınca brni arıyosun ben kese için randevu oluşturuyorum filan dedi. Benim gözden yaşlar süzüldü tabi. Bizim bi sarılıp ağlaşasımız geldi orda. Şu an sana sarılamıyorum maalesef dedi uğurlarken. Bilmiyorum çok iyiydi enerjiler.haa beni dün teyitleşmiş için Esra hemşire aramıştım zaten, büyük ihtimal aynı ekip yapacak demek ki..
1 defaya mahsus ya bir şeycik olmaz.Hadi bakalım ayy cok heycanlı4 iğne konusu da bi hayli korkutucu
Keske kadınlar kulubunun de face mesenger gbi dha pratik yandan konusma penceresi olsa1 defaya mahsus ya bir şeycik olmaz.
Aşkısı ben proyum biliyon mu çatır çatır yazıyom her yere.Keske kadınlar kulubunun de face mesenger gbi dha pratik yandan konusma penceresi olsa
Sizde durum ne bilmiyorum ama bizde tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor, kendi ailem dahil.. karı koca gidiyoruz geliyoruz koşturuyoruz işte... Böyle desteklerle ihtiyacımız oluyor.. Hepimiz için nihayetlensin inşallah sağlıkla ne diğim...Ben inanılmaz heyacanlandım transferde. Elimş filan tuttu. Çıkarken dikkat etmemiz gerekenleri anlattığında da çok duygulandım. İnşallah test günü pozitifi alınca brni arıyosun ben kese için randevu oluşturuyorum filan dedi. Benim gözden yaşlar süzüldü tabi. Bizim bi sarılıp ağlaşasımız geldi orda. Şu an sana sarılamıyorum maalesef dedi uğurlarken. Bilmiyorum çok iyiydi enerjiler.
Bizde biliyo yakın çevremiz. Ama başka şehirdeyiz. Bilseler de bir faydaları yok. Zaten ne faydaları olacak. Bugün transfer hariç 3.günüm. Yatıyom. Eşim yemeklerimi yaptı sofralarımı kurdu iş saatleri de denk geldi neyse ki. Bu akşam sadece kendime sofra kuracam. Böyle kendi başımıza daha iyi emin ol.Sizde durum ne bilmiyorum ama bizde tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor, kendi ailem dahil.. karı koca gidiyoruz geliyoruz koşturuyoruz işte... Böyle desteklerle ihtiyacımız oluyor.. Hepimiz için nihayetlensin inşallah sağlıkla ne diğim...
Bnde yeni yeni kesfedyorm su korono günlernde kmseyle dertlesemyosn otrup iki muhabbet edemiyosnAşkısı ben proyum biliyon mu çatır çatır yazıyom her yere.
Forum güzel ya ben çok seviyorum.Bnde yeni yeni kesfedyorm su korono günlernde kmseyle dertlesemyosn otrup iki muhabbet edemiyosn
Bnmde annem biliyo sadece o da çok uzakta gelemiyo esmle gidiyz tekSizde durum ne bilmiyorum ama bizde tedavi gördüğümüzü kimse bilmiyor, kendi ailem dahil.. karı koca gidiyoruz geliyoruz koşturuyoruz işte... Böyle desteklerle ihtiyacımız oluyor.. Hepimiz için nihayetlensin inşallah sağlıkla ne diğim...
Evetgüzel bnde yeniyim ondan öyle yani dha önce de yazmş bakmışlğm vr ama bu kdr aktf olmamştmForum güzel ya ben çok seviyorum.
Öyle tabi başkasından fayda yok da yine nebilim, mesela çatalda yatar vaziyette kalkamaz, çamaşırını giyemez durumdayken eşimin beni görmesini istemezdim, bi anne abla kayınvalide olsa kötü de olmazdı sanki... Kendimizi çok mu yalnız bıraktırdık diyoruz bazen, bazende olumsuz taraflarını düşünüp neyse böyle iki baş iyiyiz diyip geçiyoruz...Bizde biliyo yakın çevremiz. Ama başka şehirdeyiz. Bilseler de bir faydaları yok. Zaten ne faydaları olacak. Bugün transfer hariç 3.günüm. Yatıyom. Eşim yemeklerimi yaptı sofralarımı kurdu iş saatleri de denk geldi neyse ki. Bu akşam sadece kendime sofra kuracam. Böyle kendi başımıza daha iyi emin ol.
Eşin görmeyecek zaten. Yatağa alıp odana getirecekler anestezili olacaksın.Öyle tabi başkasından fayda yok da yine nebilim, mesela çatalda yatar vaziyette kalkamaz, çamaşırını giyemez durumdayken eşimin beni görmesini istemezdim, bi anne abla kayınvalide olsa kötü de olmazdı sanki... Kendimizi çok mu yalnız bıraktırdık diyoruz bazen, bazende olumsuz taraflarını düşünüp neyse böyle iki baş iyiyiz diyip geçiyoruz...
Hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun.Merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım:)
37 yaşında evlendim, 39 yaşında yani geçen yıl dış gebelik oldu ve sol tüp sizlere ömür:) sonra 7 ay falan korunduk ve yazında denemeler yaptık klomen+ovitrelle ile ama olmadı! Geçen ay tüp bebeğe karar verdik, adetin 2. Günü Biosteron ve Plentyfert women başladım. Aynı zamanda folik asit ve D vitamini takviyesi de alıyorum. Adet bitince soğan kürüne başladım, nerdeyse 2 hafta olcak, salı günü bitiyor. Zaten 22 yada 23 Aralık'ta adet olacağım ve tüp bebek prosedürü başlayacak.
Varsa tavsiyeleriniz, lütfen yazın bana:)
Yok ya aşılamada yaşadım ben bu durumu da ondan bahsediyordum... Kısmet artık naapalım, biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın...Eşin görmeyecek zaten. Yatağa alıp odana getirecekler anestezili olacaksın.Ayrıca analarımızın bizi baktığı yeter daa. Hayat arkadaşarımızla birbirimizi bakacaz bundan sonra. Kv ben hiç istemem. Allah nasip eder de emzirirken mememi bile örtmeyi düşünüyorum. Abla kız kardeş zaten bende yok. Boşveeer.
Allah razı olsunsweetgirlcandy
H M
Life light
sizler için okudum rabbm hayrlı saglıklı evlatlar nasp etsn insallah tezzzz vakitte
Hepimizden insallahAllah razı olsun