Burası dua grubu değilmişHepimizden insallah
Bizi hangi gruba getirdin canım@sweetgirlcandy
H M
Life light
sizler için okudum rabbm hayrlı saglıklı evlatlar nasp etsn insallah tezzzz vakitte
TühhhBurası dua grubu değilmiş
Tühhhsilebiliyomuyum msjları ayy nasl olck
Kalsın aşkısıTühhhsilebiliyomuyum msjları ayy nasl olck
Naber canısı ne var ne yokBurda takılalım azıcık
Evet bu arada takılmışken ne zamandi doktor yolu ben unutuyorum kuzum sürekli sorarım böyleBurda takılalım azıcık
İyiyim tatlım beklemeceye devam. Hayırlı olsun transferin güzel haberler al inşallahNaber canısı ne var ne yok
Amin canım. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.İyiyim tatlım beklemeceye devam. Hayırlı olsun transferin güzel haberler al inşallah
Perşembe kuzum inşallah son gidişim olur artıkEvet bu arada takılmışken ne zamandi doktor yolu ben unutuyorum kuzum sürekli sorarım böyle
Totem yapıyoruz olsun 3 günlüksun iste süsAy bacım yaa daha 3 gün oldu
Surda ne kaldı ki dur olacak inşallah zaman ne hızlı hepimizin pozitif sonucunu aldıktan sora ben alırım inşallah koloni olarka devam ederizPerşembe kuzum inşallah son gidişim olur artıkyapsın şu transferi de kurtulayım artık
Amin canım. Bu arada 100 taneyi okudum eksik kalırsa haber ver okurumAmin canım. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Arkadaşım arayıp duruyo işte sordum ben şu ayeti oku şöyle yap filan. Dedim aşkısı okuyoz onları iyice günlük tesbih ettik.Totem yapıyoruz olsun 3 günlüksun iste süsçok heycanli çok..
Hadi inşallahSurda ne kaldı ki dur olacak inşallah zaman ne hızlı hepimizin pozitif sonucunu aldıktan sora ben alırım inşallah koloni olarka devam ederiz
Allah razı olsun ya bana tefriciye çok iyi geliyo. Ben de bolca okuyabiliyorum eksik kalmaz inşallah. Sizden de dua almak istedim vesile olur diye. Sen ol transfer sana da başlayalım inşallah bir şeyler.Amin canım. Bu arada 100 taneyi okudum eksik kalırsa haber ver okurum