- 23 Ocak 2019
- 2.955
- 10.030
- 34
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Offf histeroskopi bende olacağım sonrasında sıkıntılar oluyomus korkuyorum ya ağrılar oluyomus kanamalar regl gecikmeleri vs bir sürü şey gördümArkasına bir de histerokobi olacam birde o tedirgin ediyor.karnim davul gibi ağrılar var.
Çok üzüldüm canım çokKızlar maalesef tutmamış. Sizlere güzel sonuçlar diliyorum
Kaçıncı gününüzdü acaba tek embriyo mu ?Dün Değerim 768 çıktı bakalım yarın artısı bekliyoruz
Bence çok erken aklını bulandırma derim canımBugün transfer günü hariç 5.günüm test yapsam çıkarmı???
Hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu. Aynı doktorun hastasıyız. Tranferiniz kolay geçti mi acaba
..@dreamermamaeburs A Aleynaakoc @bulimmm memurhanim @incitanesi_55 @cicipamuk ve diğer ismini unuttuğum tüm anneler bu süreçte bizlere neler önerirsiniz
Canım burada bazılarının silik çıktıBugün transfer günü hariç 5.günüm test yapsam çıkarmı???
Üzülme canım nasipKızlar maalesef tutmamış. Sizlere güzel sonuçlar diliyorum
Burdayım beta değerim biraz sıkıntılıydı düzeldi çok şükürmavibaloncuk Canm nerelerdesin durumlar nasıl ?
Siz ne yaptnz transfer oldnz mumavibaloncuk Canm nerelerdesin durumlar nasıl ?
Maşallah Allah sağlıklı ilerlemeyi kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunBurdayım beta değerim biraz sıkıntılıydı düzeldi çok şükürİnşallah sağlıkla ilerler kucağıma alırım Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Beni listeye ekleme canm
Hayır benim tedavim salı günü başlayacak inşallahSiz ne yaptnz transfer oldnz mu
Amin inşallah sağol canımMaşallah Allah sağlıklı ilerlemeyi kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsuntamam canım istemiyorsan eklemem