KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

sperm kalitesinde sorun olmadığını söyledi ama yine de ikimize de vitaminler önerdi. kullandık sonuç yine aynı. embriyolog bilgi vermek için aradığında ben sordum yumurtaların kalitesi nasıldı dedim o da düşüktü dedi.

Hayırlı olsunn değer ikizde çok daha yüksek çıkıyor sanırım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test verdiniz

Teşekkür ederim ben de merkezle konuştum değer iyi endişe etmeyin dediler. Tabi bir önceki transfer yüksek progesteron değeri sebebiyle iptal olunca endişe etmiştim biraz
Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yani Acaba bir sorun yaratir mi bana

Ay nazar degmesin ne guzel Hayirli ugurlu olsun, saglikla kucaginiza alin insallah

Hamileliği öğrendiğinizde doktorunuz hangi ilaçları kesti kızlar
Sadece gonapeptyl i kesip, coraptin, estrofem, ve progestan200 e devam dedi. Sonra yerlesme kanamasi gunu prolutex ekledi coraspini biraktirdi. Kanama durunca coraspine tekrar baslatti. Ama bana bir antidepresan verseler keske huzursuzluk endise diz boyu.. kendimi sakinlestiremiyorum ve gün geçmiyor kontrole kadar.

Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yani Acaba bir sorun yaratir mi bana

benim geçen sefer transferden 7 gün önceki kan testinde 2,79 çıkmıştı. Yüksek diye iptal oldu transfer. Transfer hazırlığında 0,50 için beklenen rakam dedi doktorum ama benim bugün ilk günüm. 2 Aralık transfer gibi gözüküyor. Zaten üst sınırın altında olmalıymış, sizinki sizin gününüze göre normal. Benimki de benim günüme göre normal.

Benimki estrofemi kesti nedense coraspirin yerine ben de enox kullanıyorum ama çok canımı acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…