sperm kalitesinde sorun olmadığını söyledi ama yine de ikimize de vitaminler önerdi. kullandık sonuç yine aynı. embriyolog bilgi vermek için aradığında ben sordum yumurtaların kalitesi nasıldı dedim o da düşüktü dedi.Yumurta ve sperm kalitenizi arttıracak vitamin gıda gibi şeyler önermedi mi doktorunuz.Ya da siz bi diyet uygulamadınız mı bunun için? Yani neden embriyo kalitesi düşüyor bilmiyorum da ama bi açıklaması varmi doktorunuzun?
benimde öyleydi değerim transfer öncesiProgesteron değeri 0,50 transfer hazırlığının ilk günü normal mi sizce? Estrofem başladım sadece
Teşekkür ederim ben de merkezle konuştum değer iyi endişe etmeyin dediler. Tabi bir önceki transfer yüksek progesteron değeri sebebiyle iptal olunca endişe etmiştim birazbenimde öyleydi değerim transfer öncesi
Bence çıkar idrarda3.gün transferin 10. Günü akşam test yapsam evde çıkar mı yaaaaa. İlk idrar mı illa
Gerçekten çok heyecanlı süreçler . Güzel olacak sonuca odaklan süre bi sekilde ilerliyor :)Kızlar bugün çatlatma iğnesi olacağım Çarşamba opuçok heyecanlıyım patlayacak bomba gibiyim
Hayırlı olsunnEki Görüntüle 3505828 Kızlar
Darısı başınızaAllah tez vakitte bebeklerimize kavuştursun isteyenlere tez vakitte nasip etsin amiin ecmain
Kızlar ikiz mi çift embriyo koyuldu ama içime tek doğuyor bu sonuçu görüp tek kese olan varmı ?
5.gün embriyosu 8 gün test verdimHayırlı olsunndeğer ikizde çok daha yüksek çıkıyor sanırım kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test verdiniz
Erken vermişsiniz belki ikizdir o zaman5.gün embriyosu 8 gün test verdim
insallah hep tedirginlik oluyor içimde inşallah güzel geçer opuGerçekten çok heyecanlı süreçler . Güzel olacak sonuca odaklan süre bi sekilde ilerliyor :)
Ay umarim super gecer opu’nuz. Kaliteli, olgun guzel guzel yumurtalar toplansinKızlar bugün çatlatma iğnesi olacağım Çarşamba opuçok heyecanlıyım patlayacak bomba gibiyim
Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yaniTeşekkür ederim ben de merkezle konuştum değer iyi endişe etmeyin dediler. Tabi bir önceki transfer yüksek progesteron değeri sebebiyle iptal olunca endişe etmiştim biraz
Ay nazar degmesin ne guzelEki Görüntüle 3505828 Kızlar
Darısı başınızaAllah tez vakitte bebeklerimize kavuştursun isteyenlere tez vakitte nasip etsin amiin ecmain
Kızlar ikiz mi çift embriyo koyuldu ama içime tek doğuyor bu sonuçu görüp tek kese olan varmı ?
Teşekkür ederim kızlarAy nazar degmesin ne guzelHayirli ugurlu olsun, saglikla kucaginiza alin insallah
Sadece gonapeptyl i kesip, coraptin, estrofem, ve progestan200 e devam dedi. Sonra yerlesme kanamasi gunu prolutex ekledi coraspini biraktirdi. Kanama durunca coraspine tekrar baslatti. Ama bana bir antidepresan verseler keske huzursuzluk endise diz boyu.. kendimi sakinlestiremiyorum ve gün geçmiyor kontrole kadar.Hamileliği öğrendiğinizde doktorunuz hangi ilaçları kesti kızlar
Ben de bugun test verdim, haftaya pazartesi transfer olacagim kismetse ama progesteron degerim sizinki kadar dusuk degil 1.4 cikti, ust sinirin altinda ama sizinki kadar dusuk degil yaniAcaba bir sorun yaratir mi bana
Benimki estrofemi kesti nedense coraspirin yerine ben de enox kullanıyorum ama çok canımı acıtıyorSadece gonapeptyl i kesip, coraptin, estrofem, ve progestan200 e devam dedi. Sonra yerlesme kanamasi gunu prolutex ekledi coraspini biraktirdi. Kanama durunca coraspine tekrar baslatti. Ama bana bir antidepresan verseler keske huzursuzluk endise diz boyu.. kendimi sakinlestiremiyorum ve gün geçmiyor kontrole kadar.