KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tam vuramamışsın. 300 e ayarladın ya. Çektiğinde orada da 150 yazıyordu di mi ?
Canm şöyle anlatayim dün 300 vurdum ilaç ekranındaki miktar 600du.bugun kalemi 300e ayarladım tam vuracaktim baktım ilaç miktarı 150 bunu vurmadım bı sorun var diye.yeni kalem açtım ondan 300 vuruldum

Ben de girmeden önce çok tedirgindim ama hiç korktuğum gibi olmadı uyuyorsun zaten hiç bişey hissetmiyorsun bi anda gidiyorsun sonra uyanınca odaya götürüyorlar bazılarında ağrı oluyormuş galiba ama ben de hiç ağrı sızı olmamıştı gerçi benden 2 tanecik yumurta aldılar ondan olabilir😅
Vajinal muayene olur gibi mi oluyor çatal falan 😂

Canım benim de 6. Gün embriyosuydu rahat ol pek belirti arama bunun kaçıncı güm embriyosu olduğuyla pek alakası yok. Ama ben evde 5. Gün test yapıp öğrendim ama sana tavsiye etmem çok zor oluyor kan verene kadar beklemek. 😂 kabıza gelince çok normal incir ve kuru kayısı tüket kendini zorlama gelirse yaparsın. Ikınma demişti doktorum bana.
Ayy böyle şeyler okuyunca çok heyecanlaniyorum kiizzlaaar 😍😍

Ya dün 300 yerine 450 vuruldum .yada ilacın iğne kısmında sorun var
450 vurulmuş olabilirsin ama öyle yaptığını da farkederdin bence. Kalemde de kolay kolay sıkıntı çıkmaz ama En mantıklısını yapmışsın yeni kalemden vurup eğer yakında muayene zamanı varsa hemşireye gösterebilirsin

450 vurulmuş olabilirsin ama öyle yaptığını da farkederdin bence. Kalemde de kolay kolay sıkıntı çıkmaz ama En mantıklısını yapmışsın yeni kalemden vurup eğer yakında muayene zamanı varsa hemşireye gösterebilirsin
Çarşamba kontrol var doktora yazdım sorun olmaz kalem bozuk olabilir dedi zaten kontrole geldiğinde bakarız dedi

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gün olacak.Belirti bende de hiç yok göğüs ağrım dışında zaten o da transfer öncesi de vardı. Sanki tutunmuyor da hiç bi etki olmadı gibi hissediyorum böyle de umutsuzluğa yöneliyorum istemsizce
Reglinizin kacinci gunu transfer oldunuz acaba? Hayirlisi olsun bu arada, guzel haberleriniz olsun :)

Canm şöyle anlatayim dün 300 vurdum ilaç ekranındaki miktar 600du.bugun kalemi 300e ayarladım tam vuracaktim baktım ilaç miktarı 150 bunu vurmadım bı sorun var diye.yeni kalem açtım ondan 300 vuruldum
Aslında ayarladığından fazla ilaç vermemesi lazım. Neyse artık birleştirme yaparsın. Her iğnenin dininde yaklaşık 75 lik kalıyor.

Hiç ıkınmadım bu sabah rahatça çıkabildim tuvalete çok şükür. Psikolojik olarak transferden sonra illa ki bi belirti arıyor insan maalesef. Sizin ki pozitif olmuş anladığım kadarıyla hayırlıs olsun sağlıkla alın kucağınıza ✨
Evet pozitifti ama 3 ay önce kürtaj oldum. Benim kromozom sıkıntım varmış bilmiyorduk. Hiç genetik test yapmamıştık

Herkese merhaba 26 ekimde transfer sürecine başladım 9kasımda kontrole gittim rahim kalınlığıma gayet güzel dedi 15 kasımda transfer gerçekleşecek ama bu verdiği iğne progestan dex 25 mg hemen morarttı bu normalmi

Herkese merhaba 26 ekimde transfer sürecine başladım 9kasımda kontrole gittim rahim kalınlığıma gayet güzel dedi 15 kasımda transfer gerçekleşecek ama bu verdiği iğne progestan dex 25 mg hemen morarttı bu normalmi
Havasını çok iyi alman lazım canım. Benimde ilkinde morarmıştı. Şuan daha iyi. Bugün yaptığım hiç morarmamış.

Reglime 1 hafta gibi bir süre kaldı. Ve zaman durdu sanki. Hiç bu kadar heyecanla beklememiştim. Biran önce bu güzel serüvene başlamak istiyorum
Of sizinle aynı durumdayım 😂 12 kasımdaki transferim iptal olmuştu. Tekrar regl olup gel demişti doktorum. Şu an zaman geçmek bilmiyor, regl olacağıma dair hiçbir belirti de yok😂 sürekli papatya çayı içiyorum😂😂😂

Kızlar transfer sonrası ne zaman duş aldınız ve neden ayakta almamız lazım duşu

Kızlar transfer sonrası ne zaman duş aldınız ve neden ayakta almamız lazım duşu
Doktor ertesi gün alabilirsin dedi. Klinikteki bilgilendiren hemşireler 2. Gün dedi.

Ayakta ılık duş dedi. Küveti doldurup kasları gevşetmemek için olduğu için diye düşündüm. Küvetim olmadığı için çok sorgulamadım 😅

X