Kaliteye takılma tutması önemli olanBenimkiler yarın belli olacak dün konuştuğumuzda doktor çok da iyi kalitede görünmüyorlar dedi bakalım bekliyoruz yarın akşam öğrenince buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaliteye takılma tutması önemli olanBenimkiler yarın belli olacak dün konuştuğumuzda doktor çok da iyi kalitede görünmüyorlar dedi bakalım bekliyoruz yarın akşam öğrenince buradayım
İlaç kullanmaktan hep kaçınan ben şimdi kutu kutu ilaç içicemYok canım prolutex iğnesi yeterli dedi
Gecmiş olsun çok üzüldüm nasip değilmiş git evladına sımsıkı sarıl rabbim onun ömrünü uzun kılsınArkadaşlar benim negatif sonuclandi baştan biliyordum adet gibi hep hissettim bugün hatta arttı acilde yaptırdım bu akşam maalesef 0 değer daha yapicak maddi gücüm kalmadı bekleyenler için dua edicem hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kendinize iyi bakın
Evet canım aynn öyle ben üzüldüm inan giden paraya değil bedenime aldığım bukadar ilaca üzüldüm çok şükür ki benim var Allah onları bağışlasın bana şansımı denemek istedim olmadı ilerde neden yapmadım dememek için ve sen biliyorsun bazı özel konulardan dolayı ama benim için bu defter kapandı Allah önce hiç olmayana nasio etsin dedim hep dua ederken bile kendime istemdim önce olmayana dedim nasip böyleymis sizi takip etcem inşallah bebeğinizi kucağınıza aldiginizida burdan duymak isterim hep dua edicem hepinizeGecmiş olsun çok üzüldüm nasip değilmiş git evladına sımsıkı sarıl rabbim onun ömrünü uzun kılsın
Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim de seni beklemediğin anda müjdelerEvet canım aynn öyle ben üzüldüm inan giden paraya değil bedenime aldığım bukadar ilaca üzüldüm çok şükür ki benim var Allah onları bağışlasın bana şansımı denemek istedim olmadı ilerde neden yapmadım dememek için ve sen biliyorsun bazı özel konulardan dolayı ama benim için bu defter kapandı Allah önce hiç olmayana nasio etsin dedim hep dua ederken bile kendime istemdim önce olmayana dedim nasip böyleymis sizi takip etcem inşallah bebeğinizi kucağınıza aldiginizida burdan duymak isterim hep dua edicem hepinize
Ha anladım onu sonucu aldıktan sonra 9 ay yapma şansın var mesele hatıra almaksaBen iki tane erken gebelik testi aldım. Salı ve çarşamba sabahı yapmayı düşünüyorum. Zaten perşembe de test günü :) yapmanın tek amacı da pozitif çıkarsa hatıra olsun diye
Aleyküm selam :) bende pazartesi transfer oldum bekliyorum nasıl gidiyor neler yapıyorsunAaa selam canım evet tüp bebek yaptırdım bugün transfer oldum sen napıyorsun
Valla dinlenme sürecindeyim canım bol dua ve dinlenme ile geçirmeyi düşünüyorum sen napıyorsun nasılsınAleyküm selam :) bende pazartesi transfer oldum bekliyorum nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Bana sonuç alana kadar dedilerArkadaslar acaba bu sicak suda dus almama ne kadar sure devam ediyor? Havalar artik sogudugu icin ilik suda yikanirken usuyorum
Tamam o zaman ilik suya devam edeyim ben daha. Ilk sonucu aldik ama daha 2.kanla dogrulama, kese gorme vs var. Insallah tabii o gunleri gorurum Super hizli dustan ciktigim icin su faturasina da faydasi olur aahahhaBana sonuç alana kadar dediler
Bana da doktorum bu süreçte ılık suyla duş öneriyoruz dedi. Sürecin sonuna kadar.Arkadaslar acaba bu sicak suda dus almama ne kadar sure devam ediyor? Havalar artik sogudugu icin ilik suda yikanirken usuyorum
Ben pozitif sonuç aldım ama hala ılık suda yıkanıyorum riske atamıyorum bende normalde çok sıcak duşta yıkanırdım hala tam alışamadımArkadaslar acaba bu sicak suda dus almama ne kadar sure devam ediyor? Havalar artik sogudugu icin ilik suda yikanirken usuyorum
Benimde5,96-26-65-125 bugün de ölçtürdüm 208 olmuş..Tam iki katı değil..3-4 saat erken verdim testi öncekine göre ama..Ne bileyim.Dış gebelik falan mı yoksa bebeğim benimle mi..Pazartesi tekrar kan vericem.Muayene olucam bi de..Zaman da geçmiyor sanki
Aksi iddia edilene kadar gebeş sinValla 3:30 saatlik araba yolculuğunu yeni bitirdik anca girebildik eve. Şuan yaydım kendimi koltuğa. Doktora sordum yolculukla ilgili sıkıntı olur mu diye olmaz dedi. Ona güvenerek çıktık yola. 2 gün dinlenmemi istedi. Sonra normal hayata devam dedi. Acaba o 2 günde mi tutuyor tutacaksa
Ya sen ne tatlı yazmışsın öyleAksi iddia edilene kadar gebeş sin
Bende birsey hissetmiyordum, transferin 4. Gününden bu yana adet ağrısı çekiyorum geceleri ateş basması da oldu ,ağrıdan mide bulantısı da,hatta herseyin jilet gibi kesildiği ve bomboş hissettiğim anlarda..anlayacağın bunları hissedip poz. Görende var neg. Görende..tamamen negatif düşünmemeni öneririm canim ..sen test gününe kadar kendine dikkat et ..Ve film izle keyif yap..kendini mutlu etBirşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı
Aynı durumdayım : yan yatış sürekli . çok gazım var ama enox ecopirin ve promester kullanıyorum . Enox Hergun göbekten ,promester gün aşırı kalçadan , sabah 2 öğle 2 akşam 2 olmak üzere de Progestan fitil …… Sabahları ac karnına folik asit bide fotodaki vitaminleri kullanıyorum .sen ilaç kullanıyor musun ?Valla dinlenme sürecindeyim canım bol dua ve dinlenme ile geçirmeyi düşünüyorum sen napıyorsun nasılsın