KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar benim negatif sonuclandi baştan biliyordum adet gibi hep hissettim bugün hatta arttı acilde yaptırdım bu akşam maalesef 0 değer daha yapicak maddi gücüm kalmadı bekleyenler için dua edicem🤲🏻 hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kendinize iyi bakın
Gecmiş olsun çok üzüldüm nasip değilmiş git evladına sımsıkı sarıl rabbim onun ömrünü uzun kılsın❤️

Gecmiş olsun çok üzüldüm nasip değilmiş git evladına sımsıkı sarıl rabbim onun ömrünü uzun kılsın❤️
Evet canım aynn öyle ben üzüldüm inan giden paraya değil bedenime aldığım bukadar ilaca üzüldüm çok şükür ki benim var Allah onları bağışlasın bana şansımı denemek istedim olmadı ilerde neden yapmadım dememek için ve sen biliyorsun bazı özel konulardan dolayı ama benim için bu defter kapandı Allah önce hiç olmayana nasio etsin dedim hep dua ederken bile kendime istemdim önce olmayana dedim nasip böyleymis sizi takip etcem inşallah bebeğinizi kucağınıza aldiginizida burdan duymak isterim hep dua edicem hepinize🤲🏻

Evet canım aynn öyle ben üzüldüm inan giden paraya değil bedenime aldığım bukadar ilaca üzüldüm çok şükür ki benim var Allah onları bağışlasın bana şansımı denemek istedim olmadı ilerde neden yapmadım dememek için ve sen biliyorsun bazı özel konulardan dolayı ama benim için bu defter kapandı Allah önce hiç olmayana nasio etsin dedim hep dua ederken bile kendime istemdim önce olmayana dedim nasip böyleymis sizi takip etcem inşallah bebeğinizi kucağınıza aldiginizida burdan duymak isterim hep dua edicem hepinize🤲🏻
Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim de seni beklemediğin anda müjdeler❤️

Arkadaslar acaba bu sicak suda dus almama ne kadar sure devam ediyor? Havalar artik sogudugu icin ilik suda yikanirken usuyorum 😔

5,96-26-65-125 bugün de ölçtürdüm 208 olmuş..Tam iki katı değil..3-4 saat erken verdim testi öncekine göre ama..Ne bileyim.Dış gebelik falan mı yoksa bebeğim benimle mi..😕Pazartesi tekrar kan vericem.Muayene olucam bi de..Zaman da geçmiyor sanki
Benimde
6. Gün 5
8. Gün 25
10. Gün 44
12. Gün 76
14. Gün 176
16. Gün 337
17 gün 1 gün arayla verdim 412 böyle yavaş gidiyor benimde senin nasıl ilerledi bi gelişme varmı

Valla 3:30 saatlik araba yolculuğunu yeni bitirdik anca girebildik eve. Şuan yaydım kendimi koltuğa. Doktora sordum yolculukla ilgili sıkıntı olur mu diye olmaz dedi. Ona güvenerek çıktık yola. 2 gün dinlenmemi istedi. Sonra normal hayata devam dedi. Acaba o 2 günde mi tutuyor tutacaksa
Aksi iddia edilene kadar gebeş sin😁❤️

Arkadaşlar merhaba, dilerim herkes olumlu sonuç alır hayırlısıyla. ben de 30 kasımda 5. gün ngsli tek embriyo transferi oldum, test günü 12 aralık diyen diğer arkadaşlar hangi gün transfer oldunuz acaba ? benim doktorum biraz geç verdi galiba test gününü.

Birşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı
Bende birsey hissetmiyordum, transferin 4. Gününden bu yana adet ağrısı çekiyorum geceleri ateş basması da oldu ,ağrıdan mide bulantısı da,hatta herseyin jilet gibi kesildiği ve bomboş hissettiğim anlarda..anlayacağın bunları hissedip poz. Görende var neg. Görende..tamamen negatif düşünmemeni öneririm canim ..sen test gününe kadar kendine dikkat et ..Ve film izle keyif yap..kendini mutlu et 😘

Valla dinlenme sürecindeyim canım bol dua ve dinlenme ile geçirmeyi düşünüyorum sen napıyorsun nasılsın
Aynı durumdayım : yan yatış sürekli . çok gazım var ama enox ecopirin ve promester kullanıyorum . Enox Hergun göbekten ,promester gün aşırı kalçadan , sabah 2 öğle 2 akşam 2 olmak üzere de Progestan fitil …… Sabahları ac karnına folik asit bide fotodaki vitaminleri kullanıyorum .sen ilaç kullanıyor musun ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 1
X