KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Maşallah cok iyi ikiz gibi duruyor ama kese belli eder tabiki 🥰
Belki ilk etapta o da belli etmez 😂😂 arkadaşımın iki embriyo transferi oldu. Kontrole gittiler doktor biri tuttu demiş. Doktor muhtemelen tutmayan yavaş yavaş düşer, endişe etmeyin demiş. Aradan 2 hafta geçti, tekrar kontrolde bir baktılar ikinci kendine kese oluşturmuş orda zıplıyor 😂😂😂😂

Belki ilk etapta o da belli etmez 😂😂 arkadaşımın iki embriyo transferi oldu. Kontrole gittiler doktor biri tuttu demiş. Doktor muhtemelen tutmayan yavaş yavaş düşer, endişe etmeyin demiş. Aradan 2 hafta geçti, tekrar kontrolde bir baktılar ikinci kendine kese oluşturmuş orda zıplıyor 😂😂😂😂
Hemen olmuyo zaten kuzum ilk muayenede göremeyip sonrakilerde görenler var ☺️

espressoc espressoc hayırlı olsunn opu tarihin belli olmuş çok heyecanlii🥲 su gibi gevsin insallah. Ağrıların nasil oldu daha iyi misin ? Baska yan etkisi oldu mu sana ? ben senin gerinden geliyorumm 225 vuruluyor şu anlık heyecanla bekliyorum bakalım cuma günü ne diyecek doktor 🙂↕️
Canım ben gnal f toplamda 8 gün kullandım 175 ten. Aslında benim çok aşırı ağrım olmadı biliyor musun kasık ağrım çok fazla olmadı sadece bir gün çok aşırı oldu. Ama bu ilaç galiba o rahim bölgesini ve çevresini kastırdığı için benim de bağırsaklarımı kazdırmış ben zaten çok çabuk kabız olan biriyim. Çok affedersin böyle kendimi kabız gibi hissettiğim için aslında kabız değilim ama o bölgeler hassas olduğu için kabız gibi bir his uyandırdı ben de o yüzden tuvalette çok vakit geçirdim. Tuvalette çok vakit geçirmek de makat hassasiyetine sebep oluyormuş o yüzden benim makat ağrım çok oldu affedersin tuvaletimi yaparken çok ağrı çektim günlerce benim makat ağrım oldu ve hala makat ağrım devam ediyor. Aslında bu ilacın yan etkisi değil de benim biraz bilinçsizliğimden gelişen bir durum. Şu anda daha iyiyim çok şükür

Hiç sayısına üzülme çiçeğim benim 22 yumurtam vardı dün konuştuk doktorla bir çoğunun kaliteleri çok da iyi görünmüyor 5. Güne gidebilecekler mi giderse kaçı gidecek diye bekleyelim dedi önemli olan ne sayısı ne kalitesi rabbimin nasip etmesiyle olacak biraz modum düşmüştü ama herşey nasip herşey kısmet bu gün bir söz okudum her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır diye biz arıyoruz allahım buldursun amin
Ya kesinlikle nasip kısmet işi Rabbim nasip edecekse her türlü olur zaten biz elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah hepimiz Güzel sonuçlar alırız ama böyle çok yumurta toplananları görünce benim de hiçbir problemim olmamasına rağmen daha çok yumurta bekliyordum ona şaşırdım ama doktorum beni motive etti dedi çok yumurta toplanması iyi bir şey değil aslında

3. Yada 5. Gün fark etmiyor kuzum rabbim nasip ettikten sonra ikisi de oluyo yeter ki allahım nasip etsin herşey olur 🥰🙏🏻
Evet canım kesinlikle Rabbimin takdiri 🥰 ama böyle Allah kolaylaştırıyor gerçekten de ya çok şükür bak bugün benim stajım vardı ve stajda devamsızlık hakkım yok hocadan nasıl izin alacağım diye yana yakala strese girerken hoca bugün bize sınıfı bıraktı gitti hastaneye gittim geldim hiç haberi bile yok günlerdir bunun stresini yaşıyordum. Öncesinde de diyordum yatalım misafirim gelecek nasıl yapacağım diye dertleniyordum ama onlar da gelmekten vazgeçti

Evet canım kesinlikle Rabbimin takdiri 🥰 ama böyle Allah kolaylaştırıyor gerçekten de ya çok şükür bak bugün benim stajım vardı ve stajda devamsızlık hakkım yok hocadan nasıl izin alacağım diye yana yakala strese girerken hoca bugün bize sınıfı bıraktı gitti hastaneye gittim geldim hiç haberi bile yok günlerdir bunun stresini yaşıyordum. Öncesinde de diyordum yatalım misafirim gelecek nasıl yapacağım diye dertleniyordum ama onlar da gelmekten vazgeçti
Evet kesinlikle Allah yardım ediyor canım süreçte öyle su gibi geçip gidiyor devamı da güzel olsun inşallah 🙏🏻

Neden umutsuz konuluyorsunuz eğer hissetmiyorum diyorsanız bende normalde hissiyatlıyım ama hiç birşey hissetmedim
Birşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı

Ya kesinlikle nasip kısmet işi Rabbim nasip edecekse her türlü olur zaten biz elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah hepimiz Güzel sonuçlar alırız ama böyle çok yumurta toplananları görünce benim de hiçbir problemim olmamasına rağmen daha çok yumurta bekliyordum ona şaşırdım ama doktorum beni motive etti dedi çok yumurta toplanması iyi bir şey değil aslında
Evet bana da ilk yumurta sayımı söylediğinde sevinememiştim resmen 😔 allahım herşeyin hayırlısını kolaylıkla versin amin

Kızlar benim 5. Gün embriyolarım 4 tanesi 4 aa 1 tanesi 4bc siz kendi embriyolarınızın kalitesini biliyor musunuz? Bide aranızda hiç Ngs yaptıran oldu mu

X