KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya benim bildiğim progestanın 1.5 altında olması lazım. Ama tabiki doktor dediyse var bi bildiği. Ben şimdi benim tüp bebek merkezinin istediği testlere baktım onda progestan yok bile
Benim aşılama yapılırken de çok düşük çıkmıştı ama umursamadilar bilmiyorum tedaviye bugün başlarım sandım ama yarın bir daha gideceğim

Benim aşılama yapılırken de çok düşük çıkmıştı ama umursamadilar bilmiyorum tedaviye bugün başlarım sandım ama yarın bir daha gideceğim
Yarın için test sonuçların mı var çıkacak? Olmazsa doktoruna bi sor bakalım. Senin özelde miydi doktor?

Umarım pozitif olur beraber aynı gün olmamız güzel tesadüf oldu evet öyle ama bb de kaliteli bana hiç açıklma yapılmadı maalesef 5. Güne gitmediği için 4. Gün yapıldı

Umarım pozitif olur beraber aynı gün olmamız güzel tesadüf oldu evet öyle ama bb de kaliteli bana hiç açıklma yapılmadı maalesef 5. Güne gitmediği için 4. Gün yapıldı
İnşallah canım birlikte pozitif görmek nasıl olsun bize ve bekleyen bütün arkadaşlara açıklama yapılmadan transfer yapılmıyor dedi benim embriyolog hatta basucuma gelip konuştuğumuz herşeyi kayıt altına aldı

Ne güzelmiş canım Gerçekten ben özel kliniği olan doktorda tedavi gördüm acıbadem ile anlaşmalı çalışıyordu onlarda çok umursamadılar sanki bilmiyorum ilk tüp bebek tedavimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…