- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Normal canım. Bu ay benim de öyle oldu. Kontrole diye doktora gitmiştim. Bebek de yoktu başka bir şey de. Doktora gitmesem ben de emdişe ederdim. Normalde 5 gün sürer hemen kesildi. Sonra ovulasyon a başladım o da tek çizgi. Kafana takma yani bu ay ki mevsim geçişinden öyle sanırımKızlar ben regl oldm ama şöyle ilk akşam 2-3 damla geldi ertesi gün normal adet gbi oldum 2 gn sürdü 2. Günün akşöında orkidimi degiştirip yattmmkalktm hiç bişey yok gece oldu halen daha yok normalmı acaba üzerine görüyor olabilirmiyim
Canım bugün hastalandım beni de Kasım ayına ekle bat 30 KasımAralık topiği henüz oluşmadı canım Kasım olanları yazıyoruz
25 inde son ilacı içtim bir sabah bir akşam şeklinde evde ovulsyon testi yapıyorum henüz yumurtlama görülmedi ağrım da yok beklemedeyim bakalımBenim daha ilaç bitmedi
Kaç gün oldu senin?
İnş olumsuzluk olmaz ya
Mavi-beyaz çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallahAyyy çok teşekkür ederim alah size de nasip etsin bu duyguyu
27 kasımı değerlendirdiniz mi?Henüz yumurtlama yok beklemedeyim avokado ve havuç başladım dünden itibaren
Ayyyy maşallah subhannallahhh yaaa gözünüz aydın.Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah böyle güzel haberlerle dolsun buralarKızlar durum nasıl ilerler bilmiyorum ama bat2kasım olmasına rağmen bugün kan testimin sonuçu 9.36 çıktı yani gebelik oluşuyor inşallah tutunur allahın izniyle nazar boncukları gelir inşallah
Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağuna almak da nasib olurKızlar durum nasıl ilerler bilmiyorum ama bat2kasım olmasına rağmen bugün kan testimin sonuçu 9.36 çıktı yani gebelik oluşuyor inşallah tutunur allahın izniyle nazar boncukları gelir inşallah
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Çok teşekkür ederim allah razı olsun amin inşallahMavi-beyaz çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Dua eden herkesten allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederimm rabbim herkese tattırsın bu duyguyuAyyyy maşallah subhannallahhh yaaa gözünüz aydın.Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah böyle güzel haberlerle dolsun buralar
Amin canım benim inşallah rabbim grupta tüm bekleyenlere de nasip etsinHayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağuna almak da nasib olur
Gün içerisinde uygulayabilir miyiz peki?Kızlar ovulasyon takibinde bugün son durum böyle.. Düne göre T daha koyu gözüküyor eğer elinizde gebelik testi yoksa lh testi ile de tespit edebiliyormuşuz..Eki Görüntüle 2942368
Ben her gün kahvaltıdan sonra uyguluyorum sonuçlar hep aynı saatte uygulanıyorsa doğru sonuç verir diye düşünüyorum.. Zaman geçtikçede koyulaşıyor canım ilerleme varsa önceki günden daha koyu çıkıyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hep dua ediyorumGün içerisinde uygulayabilir miyiz peki?
Eki Görüntüle 2942178 Kızlar sondaki pik mi sizce
İşten eve gider gitmez uygulayacağım bakalım öncekilere nazaran koyulaşacak mı? koyu çıkarsa bir de gebelik testi yaparım ardındanBen her gün kahvaltıdan sonra uyguluyorum sonuçlar hep aynı saatte uygulanıyorsa doğru sonuç verir diye düşünüyorum.. Zaman geçtikçede koyulaşıyor canım ilerleme varsa önceki günden daha koyu çıkıyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hep dua ediyorum
Ayyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımİşten eve gider gitmez uygulayacağım bakalım öncekilere nazaran koyulaşacak mı? koyu çıkarsa bir de gebelik testi yaparım ardından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?