- 30 Kasım 2020
- 318
- 196
- 34
Nerede oturuyorsun ben İstanbul25 ve 27 de doğurdum canım yaş 33 oldu ama bu seferde olmuyor..allah tüm isteyenlere nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede oturuyorsun ben İstanbul25 ve 27 de doğurdum canım yaş 33 oldu ama bu seferde olmuyor..allah tüm isteyenlere nasip etsin
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Bat:19 kasım benide yazarmisinKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Ya olsunda malımı mülkümü yesin Bnde onu yiyeyimİki hafta önce farklı iki yerden lh testi aldım. Kocam diyor ki işeyeceğin şeylere yine boş boş para mı verdin yazık çocuk olursa işeyeceği şeylere servet dökeceğiz onu hhesaplamıyor
Ayy valla bugun aynı şeyi dedim adet olsamda rahatlasam..Gına geldi uyku halinden, halsizlikten, kasık batmalarından, ara ara bulanti oluyor kusamıyorum berbat bişey. Adet olmak nimetmiş yemin ederim..Bide sözüm ona yumurtlamayı çatlamayi gördük ama hepsi hikaye yani adet olmak kadına verilmis en büyük nimet..Menopozlu halimi düşünemiyorum ne kadar zor süreç
Genelde öyle oluyor canım benim hep 2 gün sürerKızlar benim testim 2 gündür böyle 2 gün pik olan varmı benim gibi
Prowomene devammi canim bende alcam ama regl olmadim hala bekliyorumİnşallah canımcım 2 gün üst üste değerlendirdik bakalım. Şimdi biraz daha teste devam edip sonra duduma bakacağım. İnşallah tek çizgi gördüğüm son testtir şu. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebeler nasib etsim
Senin kasımda maraton başlıyor dimi canim ay ben ekim de regl olamadim hala hastaneyi arıcaktım 5 gün geçti tik yokYa olsunda malımı mülkümü yesin Bnde onu yiyeyim
Evvvt başlıyoruz Allah ın izniyle canım test yaptın mı ki kuzum negatif miSenin kasımda maraton başlıyor dimi canim ay ben ekim de regl olamadim hala hastaneyi arıcaktım 5 gün geçti tik yok
Yükle bakalım cnm neler varİyi akşamlar kızlar
Hormon testi sonucum çıkmış anlayan var mı ? Galiba pek iyi şeyler yok anlamıyorum ama araştırdığım da iyi şeyler okumadım
Hayrolsun ama kötü galibaYükle bakalım cnm neler var
Devam ediyorum canım. Normalde 17 18 bazen 19. Gün yumurtlama olurdu benim. Bu ay ya ondan ya zeytinyağlı incirden ya hayıttan 14. Gün yumurtladım. Bitene kadar kullanacağım inşallah döllenmesine ve tutunmasına da faydası olurProwomene devammi canim bende alcam ama regl olmadim hala bekliyorum
Insallah canim . Cook aminBende simdi 2. İğnemi vuruldum isteyen herkese nasip olur insallah kasım ayında ❤
Hepsi iyi cnm sadece e2 biraz düşükHayrolsun ama kötü galiba
Aaa gerçekten mi ben hepsi kötü sandım ee peki yükselmesi için ne yapıcaz daha doktora gösteremedim pzt göstercem . Bugün ultrason ile muayene etti rahmin güzel dedi sol yumurtalığın iyi dedi sağ da kist yada su birikintisi gibi bir görüntü var ama kist olsa bilirdim yine de pzt tekrar alttan muayene ile kesinleştirelim dedi ona göre yol ilerleriz dedi kuzumHepsi iyi cnm sadece e2 biraz düşük
Evet canım arkadaşım çok haklı progesteron değeri sadece yumurta catladiginin habercisidir kalite hakkında bilgi veremez döngünün 21.gununde 8-10 arasi bir deger tahmini bir yumurta catladiginin daha yüksek bir değer çift yumurta belirtisi olabilir ama kalite hakkında bilgi vermez sadece beta artisi başlarsa doğru orantılı olarak progesteron değeride artmaya devam eder Not- Büyüyen folikul yirtilip içerisinden oosit yumurta atıldıktan sonra folikulun içerisinden progesteron salgılanır ve gebelik oluşup taki 8.haftaya kadar da devam eder sonra plasenta oluşur ve progesteron salgılama görevini plasenta devralırGercekden mi.ay şu an çok sevindim desem inşallah senin doktorun doğru biliyordur.bu doktor mu dedi 10 üzeri ise kaliyeli yymurtadir diye.allahim insallah doğrudur
Bende öyle biliyordum canım da arkadaş öyle değil kaliteli demek demiş onun doktoru bende kalitesinin ifade ediyordur belki diye sevindim ama benim doktorumda senin dediğin gibi soylemisdi.kaliteyi ancak tüp bebek asamasinda görebiliriz yumurtaların demisdi.Evet canım arkadaşım çok haklı progesteron değeri sadece yumurta catladiginin habercisidir kalite hakkında bilgi veremez döngünün 21.gununde 8-10 arasi bir deger tahmini bir yumurta catladiginin daha yüksek bir değer çift yumurta belirtisi olabilir ama kalite hakkında bilgi vermez sadece beta artisi başlarsa doğru orantılı olarak progesteron değeride artmaya devam eder Not- Büyüyen folikul yirtilip içerisinden oosit yumurta atıldıktan sonra folikulun içerisinden progesteron salgılanır ve gebelik oluşup taki 8.haftaya kadar da devam eder sonra plasenta oluşur ve progesteron salgılama görevini plasenta devralır
Sonuçlarınız da bir sorun yok gibi görünüyor ama t3 ve T4 hormonlarına da bakılması lazımHayrolsun ama kötü galiba
O dönem dönem değişen bi değer bi sorun yok cnm Hsg çektirmişmiydn cnm sen sıvı birikintisi varsa hsg de belli olur onu aksatmaAaa gerçekten mi ben hepsi kötü sandım ee peki yükselmesi için ne yapıcaz daha doktora gösteremedim pzt göstercem . Bugün ultrason ile muayene etti rahmin güzel dedi sol yumurtalığın iyi dedi sağ da kist yada su birikintisi gibi bir görüntü var ama kist olsa bilirdim yine de pzt tekrar alttan muayene ile kesinleştirelim dedi ona göre yol ilerleriz dedi kuzum
Amh hormonuna da bakılmamış bilmiyorum yani doktor istememiş sanırım pzt sorarımSonuçlarınız da bir sorun yok gibi görünüyor ama t3 ve T4 hormonlarına da bakılması lazım
Alttan muayene olmadım ya pzt olacağım kuzum Bugün sadece ultrasonla baktı kasıklarımaO dönem dönem değişen bi değer bi sorun yok cnm Hsg çektirmişmiydn cnm sen sıvı birikintisi varsa hsg de belli olur onu aksatma