- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
İkimizde aynısını almışız ozman iyi demekki doğru bu ay bende yaptım ama tutmadı sanırım. Öbür aya bidaha denicemLaboquick canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizde aynısını almışız ozman iyi demekki doğru bu ay bende yaptım ama tutmadı sanırım. Öbür aya bidaha denicemLaboquick canım
Hayirli olsun canim topiğin ilk hamişiKızlar durum nasıl ilerler bilmiyorum ama bat2kasım olmasına rağmen bugün kan testimin sonuçu 9.36 çıktı yani gebelik oluşuyor inşallah tutunur allahın izniyle nazar boncukları gelir inşallah
Azonce bi doktorun videosunu izledim beta değeri 0.2 vs.çıkıp hala adet görmuyorsaniz 1 hafta sonra tekrar test yaptırın geç döllenme olma ihtimali var diyor..1 hafta içinde adet olmazsam yine test yapıcam..Gariplik var hayatimda ilk kez adet olmadan ayı bitiricem neredeyse, antibiyotik kullansam bile her ay muhakkak adet olan insanım saçma sapan bişey oldum.
Bende 3. İsteyenlerdenim ama çatlatma iğnesi vuruldum kırmızı kartı gördüm kan tahlili yaptırmadım Hakkımızda hayırlsıBende geldim bat 14 Kasım yarın çatlatma iğnesi vurulcam 3. Çocuk istiyorum
Ben sadece pik değerlendirdim. Pik olduğu gün silikleştiğini gün ve sonraki gün toplamda 3 gün falan öneriyorlarHayırlı olsun insallah sağlıkla kucağınıza alırsınızzzz bende dün akşam pik gördüm değerlendirdik bugün ve yarındamı değerlendirmem gerekiyor siz öylemi yaptınız acaba
Hayırlı olsun, gözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız Darısı tüm isteyenlereKızlar durum nasıl ilerler bilmiyorum ama bat2kasım olmasına rağmen bugün kan testimin sonuçu 9.36 çıktı yani gebelik oluşuyor inşallah tutunur allahın izniyle nazar boncukları gelir inşallah
Olabilir canım. Hayatımda hiç gecikme olmadığı için belki stres yaptım..İlaca gerek kalmadan sökülse iyi olacak ama hiç adet belirtim yok sanırim ilaç almam gerekecekNormal bir gecikme bence. Ben bekarken herşey normalken bile 10 gün geciktiğimi hatırlıyorum. Evli olsam şüphelenirim demiştim hatta..
Farketmesen de niye olmadım diye stres hormonu salgılıyorsun. Bu biraz kısır döngü
Hoş buldum bakalım heyecanlıyım 2 yumurtam 21mm olmuşHosgeldiniz hakkınız da hayielisi olsun inşallah bat günlerimiz ayni
Amin inşallah bende beklicem artık ne zormuş böyle 2si korunmayı bıraktığım ay kaldım ilk miydi senin iğne yaş da bi etken diğerlerini 21 ve 22 de yaptım şimdi 31 rahatlık battıBende 3. İsteyenlerdenim ama çatlatma iğnesi vuruldum kırmızı kartı gördüm kan tahlili yaptırmadım Hakkımızda hayırlsı
Dün yumurtlamaymış gerçekten kuzu. Bugün çatlamış. Ama anlamadığım t c kadar koyu değildi.Canım benim dün yumurtlama başladı aynı batlarımız bnce bu yumurtlama
Olmuyordu canım bide bu ay yumurtaliklarim için ilaç aldım daha erken olurum diye tahmin ediyordum..Yazdım doktora haber bekliyorum..Geç dollenmede olmasi gereken adet günunun uzerinden 7 ile 14 geçmesi gerekiyormuş olmazsa bi beklicem adet olana kadar belki stresten gecikti belki geç dollenme oldu belki başka bişey var bekliyorum şuan sadece
Teşekkür ederim canım uğurlu gelirim inşallah ❤Hayirli olsun canim topiğin ilk hamişi
Allahtan ümit kesilmez canım benim ilk ovulasyon takibimdi reglim biter bitmez başladım yapmaya bir de yumurtlamadan önce şu süt buharı diyolardı ya onu denedim sadece 1 defa bu ne dedim saçma ama işe yaramışta olabilirİkimizde aynısını almışız ozman iyi demekki doğru bu ay bende yaptım ama tutmadı sanırım. Öbür aya bidaha denicem
Daha 2 gün olmuş anladığım kadarıyla en az 10 gün geçmesini beklerseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı ❤Hayırlı olsun, gözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız Darısı tüm isteyenlere
Benim bat tarihi 9 Kasım yumurtlama iindirdiğim bir ovulasyon programına göre 26 Ekim'di bir hafta öncesi ve 26 ekim değerlendirdik ama bakalım.
Ben yurt dışında yasıyorum ve önümüzdeki hafta burda tatil. Kızımla eczaneye gidemem belki diye bugünden test aldım
Çok çok erken olduğunu bildiğim halde test yapasım geliyor ki hiç bir belirti yok
Onu deniyememiştim ben yaaa iş yüzünden fln Bu ay olmassa kesin deniyimAllahtan ümit kesilmez canım benim ilk ovulasyon takibimdi reglim biter bitmez başladım yapmaya bir de yumurtlamadan önce şu süt buharı diyolardı ya onu denedim sadece 1 defa bu ne dedim saçma ama işe yaramışta olabilir
Valla canım bende 10dk içinde silik çizgi oluştu buna güvenip kan testi yaptırdım negatif çıktı. Daha sonra yorumlara baktım çok fazla yanlış pozitiflik çıktığını okudum. İnşallah seninki gerçek pozitif olurHosgeldiniz hayirlisi olsun inşallah bende o marka test aldım bu ay regl olmazsam yapcm kafamda soru işareti oluştu simdi
Kuzu doktora gidecek misin yakın zaman da şimdiden git bi muayene ol gecikmen oluyor muydu hic
Bat 4 Kasım benide ekler misiniz?Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli