- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
10 tanesi 18 TL idi kargo ile tam 30.70 TL tuttuSen kaça aldın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tanesi 18 TL idi kargo ile tam 30.70 TL tuttuSen kaça aldın canım
Aynen doğru canım benimde öle10 tanesi 18 TL idi kargo ile tam 30.70 TL tuttu
Senin dediğin satıcı da 24 TL canım + kargo. Çamaşır suyunu denedin miAynen doğru canım benimde öle
Yumurtladiktan sonra havuç . Daha sonra avakado yemiştim benBende bu ay da hamile kalamazsam hergun 1 tane İNCİR ve arı sütü bal polen karışımı yemeyi düşünüyorum birde yumurtlamaya yakin havuç yiyen çok duydum onu yapabilirim. Birde MFK YÖNTEMİ uygulamayı düşünüyorum
Evet avakado da duydum adet olursam bende yumurtlama gününe kadar yarım yemeyi düşünüyorumYumurtladiktan sonra havuç . Daha sonra avakado yemiştim ben
Ben yemicem artık aslında çok severim iki üç aydır hergun ye ye bıktım.Evet avakado da duydum adet olursam bende yumurtlama gününe kadar yarım yemeyi düşünüyorum
Aynen benim de içimde avokado çıkacak artık hergun yemekten gına geldiBen yemicem artık aslında çok severim iki üç aydır hergun ye ye bıktım.
Tüp bebekte transferden sonra da 1 hafta havuç suyu veriyor bazı doktorlarYumurtladiktan sonra havuç . Daha sonra avakado yemiştim ben
As yükseltmiş fiyatı o zaman sabah denemiyor mu idrarla ilk idrarla kız sabah denerim diye düşündüm benSenin dediğin satıcı da 24 TL canım + kargo. Çamaşır suyunu denedin mi
Yumurtla çatlasın diyemi canimTüp bebekte transferden sonra da 1 hafta havuç suyu veriyor bazı doktorlar
Bende yemicem canimm. Zatwn dolmuştur artık folik asitlerimiz yeterrrAynen benim de içimde avokado çıkacak artık hergun yemekten gına geldi
Kizlar normalde de için havuç suyunu muhakkak her gün olmasa bile 2 günde bir için hamile kalmayı düşünenler içinde iyi diolar avokado ve havuç suyu arkadaşlarYumurtla çatlasın diyemi canim
Yedim canımda diyorum ya sıkıldım artikk yemekten bu ay yemicem gelen ay yerim bı ay ara vereyimKizlar normalde de için havuç suyunu muhakkak her gün olmasa bile 2 günde bir için hamile kalmayı düşünenler içinde iyi diolar avokado ve havuç suyu arkadaşlar
Tutunmayı kolaylaştırıyormus bir de İbrahim Saraçoğlu da bir programda anlatmıştıYumurtla çatlasın diyemi canim
Hiç inanmayın bence onlara yanlış çıkıyor köpürüpte hamile olmayan çokmuşSaol canim kan için adet geçsin olmazsam verim boşuna ödeme yapmak istemiyorum geçen ay yaptım çünkü adete 1 gün kala negatif hiç moral bozmucam bu defa kız çamaşır suyu duydum bende ama denemedim hadi insAllah canım vardir da güzel haberini alalım çok aminnnn bu arada dermoexpres firmasından aldım
Benimki de yarın ama ben hiç degerlendiremedim bu ayCanım insAllah seninde benim içinde hayırlısı neyse o olsun sen bu gün aynı markayı mi yaptın sonradan falan çizgi çıktı mı hiç yani kan aslında en doğru olanı ama benim bat yarin ya geçmeden yapmak istemiyorum geçen ayda direk kan verdim 1 gün kala negatif boşuna para verdim şimdi bekleyim de diyorum bakım nasip hakkımızda güzel olan neyse o olsun Balkız
Tamm canım ara ara ye sıkılma çünkü bunlar rahimi besliyor ya ara ara ye sende şifa olur insAllahYedim canımda diyorum ya sıkıldım artikk yemekten bu ay yemicem gelen ay yerim bı ay ara vereyim
Ay ne bilim canım arkadaş yapmis denedim zaten kopurme falan olmadıHiç inanmayın bence onlara yanlış çıkıyor köpürüpte hamile olmayan çokmuş
Hayırlısı neyse o olsun canım b nde bekliyorum bakalım nasip kısmet insAllahBenimki de yarın ama ben hiç degerlendiremedim bu ay