- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Hergun ayni saatte yapmaya çalış canım bide ilk 5 dakikayı dikkate al sonrasi gerçegi vermezBunda daha cok belli oluyo baya koyuydu sonra leke gibi bisey olmus testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergun ayni saatte yapmaya çalış canım bide ilk 5 dakikayı dikkate al sonrasi gerçegi vermezBunda daha cok belli oluyo baya koyuydu sonra leke gibi bisey olmus testte
Evet buydu canım..Benim adet sökülmek üzere sanırim azonce tırnak ucu kadar 3 tane parça geldi kırmızı.. kan yoktu ama o şekilde parca geldi, adet sokulecek diye düşündüm hastaneye gitmekten vazgeçtim bekliyorum gelmesiniCanım insAllah seninde benim içinde hayırlısı neyse o olsun sen bu gün aynı markayı mi yaptın sonradan falan çizgi çıktı mı hiç yani kan aslında en doğru olanı ama benim bat yarin ya geçmeden yapmak istemiyorum geçen ayda direk kan verdim 1 gün kala negatif boşuna para verdim şimdi bekleyim de diyorum bakım nasip hakkımızda güzel olan neyse o olsun Balkız
Ebru bende de pcos var bende femara kullanıyorum hatta çatlatma iğnesi kullanıyor dum ama yumurta bu ay erken davranıp çatladı ben bugün akıntı ve ağrı ile anladım bakalımEvet dikkat ettim aslinda ama
Kuzum bu prolaktin gebe kalmayı zorlaştırabiliyormus ben de gebe kalamıyorum eşimde sorun yok muayenede her şey tertemiz bu yüzden önce hsg çekti doktor tuplerde mi bi şey var diye bakti onda da sorun yok prolaktin için ilaç verdi bana dostinex iki tane kullandım su an ne durumda bilmiyorum ama sürekli göğsümde dolgunluk vardı o geçti haftaya baktıracağım bendeCanım benide prolaktin 20 altı genelde.. bende sadece 1 hafts yiyim diye düşündüm belki kadın doğuma gidip bu ay klomene de başlarım çünkü 1 yıldır sebepsiz yere olmuyor
Bende dostinex kullandım önceden ise yaradi ama yinede hamile kalmadım benim tüpler de açık ama yinede olmuyor herhalde artık gerisi nasıp diyorumKuzum bu prolaktin gebe kalmayı zorlaştırabiliyormus ben de gebe kalamıyorum eşimde sorun yok muayenede her şey tertemiz bu yüzden önce hsg çekti doktor tuplerde mi bi şey var diye bakti onda da sorun yok prolaktin için ilaç verdi bana dostinex iki tane kullandım su an ne durumda bilmiyorum ama sürekli göğsümde dolgunluk vardı o geçti haftaya baktıracağım bende
Az önce sen yazınca hemen sipariş verdim ama satıcı farklıymış baktım şimdi Bir avuç. Com satıcı adı neyse artık aralarında 7 TL fiyst fark da varmış. Sende denesene Bi çamaşır suyunuSaol canim kan için adet geçsin olmazsam verim boşuna ödeme yapmak istemiyorum geçen ay yaptım çünkü adete 1 gün kala negatif hiç moral bozmucam bu defa kız çamaşır suyu duydum bende ama denemedim hadi insAllah canım vardir da güzel haberini alalım çok aminnnn bu arada dermoexpres firmasından aldım
Konustum onunla pazar pazartesi sali degerlendir dediBuda tam pik sayilmiyo cnm istersen Instagram'da ebru Ceylan bir gebenin gunlugune sorabilirsin testleri. Bende yumurtlama saniyodum önceden bu koyulugu ama değilmiş tam ilki gibi kırmızı veya ilk çizgiden daha kırmızı olması gerekiyo
Ben dun ve bugunu degerlendirdim yine de insallah yumurtlamadirHergun ayni saatte yapmaya çalış canım bide ilk 5 dakikayı dikkate al sonrasi gerçegi vermez
Ben bu ay ilk defa ovulasyon kullaniyorum inofolic combi ve hayit tohumu kullandim simdi senin hangisi pik oluyo canimEbru bende de pcos var bende femara kullanıyorum hatta çatlatma iğnesi kullanıyor dum ama yumurta bu ay erken davranıp çatladı ben bugün akıntı ve ağrı ile anladım bakalım
Hayırlısı olsun canım ins güzel haberlerini alırızŞimdi yine test yaptım yine negatif artık işim kan tahliline kaldı ne pozitif göruyorum ne adet oluyorum doktorda salıya kadar olmazsan test yap dedi akşama olmazsa gidip kan vereyim
Slm benim hcg testi 319.71 hamilelik varmıGebeliğe Hazırlık - MFK Yöntemi ve Gebeleri 💙
Merhaba sevgili anne adayları:21:Son zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca. Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh...www.kadinlarkulubu.com
Tabiki varSlm benim hcg testi 319.71 hamilelik varmı
Analdim canım csnini sıkma tamam mı sakin ben inanıyorum sende çok güzel haber vereceksin bakalım en azından olunca insan bı rahatliyor bari arada kalmıyor subanda bende aradayim mesela bak buda beklemiş halı testinEvet buydu canım..Benim adet sökülmek üzere sanırim azonce tırnak ucu kadar 3 tane parça geldi kırmızı.. kan yoktu ama o şekilde parca geldi, adet sokulecek diye düşündüm hastaneye gitmekten vazgeçtim bekliyorum gelmesini
Olsun gene iyi fiyat canım eczaneden 10 tanesi 50 TL eder ya ben duydum çamaşır suyu ama inanmayın dioalr öle şeylere ama yaparım kız dur bakım ne olacakAz önce sen yazınca hemen sipariş verdim ama satıcı farklıymış baktım şimdi Bir avuç. Com satıcı adı neyse artık aralarında 7 TL fiyst fark da varmış. Sende denesene Bi çamaşır suyunu
Evet var canım hayırlı olsun hamisliğiniz Allah tamamını erdirsinSlm benim hcg testi 319.71 hamilelik varmı
Canım benim 10 akşam 9 yaptığımı pik olarak aldım yani dün akşamdı çünkü bugün öğlen saat 2 de çatladı yumurtaBen bu ay ilk defa ovulasyon kullaniyorum inofolic combi ve hayit tohumu kullandim simdi senin hangisi pik oluyo canim
Benimki dalga geçiyor ya kan gelmiyor 3 tane damla tarzı parcamiydi neydi oyle bisey geldi hatta ped taktim bekliyorum sonra lavaboya ciktim yine hiçbişey yok..Kafayi yedirticek artik gebeliginde degilim adet olsamda rahatlasam diye bekliyorum geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum dün 1 damla kahve leke geldi bugun 3 damla kan mi pihti mi parçamı anlamadigim o tarz gibi bişey çıldirticakAnaldim canım csnini sıkma tamam mı sakin ben inanıyorum sende çok güzel haber vereceksin bakalım en azından olunca insan bı rahatliyor bari arada kalmıyor subanda bende aradayim mesela bak buda beklemiş halı testin
Olsun gene iyi fiyat canım eczaneden 10 tanesi 50 TL eder ya ben duydum çamaşır suyu ama inanmayın dioalr öle şeylere ama yaparım kız dur bakım ne olacak
Benim aldıgım ucuz muş ama marka aynı. Yap bakalım nasıl olacakAnaldim canım csnini sıkma tamam mı sakin ben inanıyorum sende çok güzel haber vereceksin bakalım en azından olunca insan bı rahatliyor bari arada kalmıyor subanda bende aradayim mesela bak buda beklemiş halı testin
Olsun gene iyi fiyat canım eczaneden 10 tanesi 50 TL eder ya ben duydum çamaşır suyu ama inanmayın dioalr öle şeylere ama yaparım kız dur bakım ne olacak
İşte onu diyorum ya en azından gelince insan bı rahatliyor yani stres bı yandan e olamıyorsun rahatlayamiyorsun o bi yandan en azından olunca insan önüne bakıyor yani hayırlısı bakalım canım ya vallahi inan buradaki herkese hep ediyorum rabbim kucagimizi boş birakmasinBenimki dalga geçiyor ya kan gelmiyor 3 tane damla tarzı parcamiydi neydi oyle bisey geldi hatta ped taktim bekliyorum sonra lavaboya ciktim yine hiçbişey yok..Kafayi yedirticek artik gebeliginde degilim adet olsamda rahatlasam diye bekliyorum geliyor mu gelmiyor mu anlamıyorum dün 1 damla kahve leke geldi bugun 3 damla kan mi pihti mi parçamı anlamadigim o tarz gibi bişey çıldirticak
Sen kaça aldın canımBenim aldıgım ucuz muş ama marka aynı. Yap bakalım nasıl olacak