3 gün var adetine benim öncesi öyle damla şeklinde olurdu sonra adet gelirdi olabilir yani, belkide gebeliktir adet gününde belli olurKızlar ne olursunuz dua edin 13 gündür beyaz akıntım vardı bugün eşinle ilişkiye girdik günlük pet taktın yarın saat sonra tuvalete gittim pembe kan gördüm salı günü adet günüm niye bu kan erken geldi idara yaparken de sonuna doğru yine pembe kan geldi bu neyin kanaması konusa bileceğim derdimi anlatacağım kimsem yok o yüzden buraya yazmak isterim ki niye erken kanadı adet mi oldum benn
Yani bu adet kanaması mi ben bilmiyorum bilsem ilişkiye girmedim normalde de âdete yakın tarihte ilişkiye giriyordum ilk defa bu kadar erken oldum hatta ilişkiye girdiğimiz aylarda bir kaç gün geç oluyor dum amin canım Allah razı olsunCanim adet olacağım zaman örn 1 yada 2 gün evvel ilişki olunca o gün gelir banada daha evvel olmuştu çünkü ilişki olacak olan adeti erken getiriyor seninle daha evvel konuştuk akıntı belli başlı bir gebelik belirtisi olabiliyor bazen ki bana göre öle özellikle adete 1 hafta kala çok akıntısı olanlar genelde hamile duyuyorum senin içinde hayırlısı neyse o olsun canım ya gönlünce olsun insAllah
Şuan uyumak istemiyorum tuvalete gitmek istemiyorum o kanı görmek istemiyorum bir senedir yoruldum ama inşallah gebelikdir inşallah inşallah rabbim inşallah duy sesimi rabbim3 gün var adetine benim öncesi öyle damla şeklinde olurdu sonra adet gelirdi olabilir yani, belkide gebeliktir adet gününde belli olur
Bu sabah yaptım hiç birşey yok ama test one step diye bı test adet geçilirken yapılması gereken test mış ben erken yapmışım cuma günü sağlık ocağına kan verdim daha çıkmadı inşallahBelki hamilesinizdir, ilişki etkilemiş ola bilir. Test yapdınızmı? Boşuna demiyorlar ilk 12hafta korununun ilişkiden. İnşa Allah bir sorun olmaz
İnşa Allah Allah duyar sesini, muradına erdirir. Sıkıntı yapıb kendini yıpratma bu daha vücüdümuza zArar. Sabah kalktığında bir şey olmaz umarımYani bu adet kanaması mi ben bilmiyorum bilsem ilişkiye girmedim normalde de âdete yakın tarihte ilişkiye giriyordum ilk defa bu kadar erken oldum hatta ilişkiye girdiğimiz aylarda bir kaç gün geç oluyor dum amin canım Allah razı olsun
Canım bilmiyorum ki bekle bakalım devam edecek mi bazen mevsimsel geçişlerde erken yada geç olabiliyor insAllah güzel olur hakkında canım benim üzülmek yok hayirlisi neyse o olsunYani bu adet kanaması mi ben bilmiyorum bilsem ilişkiye girmedim normalde de âdete yakın tarihte ilişkiye giriyordum ilk defa bu kadar erken oldum hatta ilişkiye girdiğimiz aylarda bir kaç gün geç oluyor dum amin canım Allah razı olsun
Belki de yerleşme kanaması olmaz mı3 gün var adetine benim öncesi öyle damla şeklinde olurdu sonra adet gelirdi olabilir yani, belkide gebeliktir adet gününde belli olur
Aminn canimİnşa Allah Allah duyar sesini, muradına erdirir. Sıkıntı yapıb kendini yıpratma bu daha vücüdümuza zArar. Sabah kalktığında bir şey olmaz umarım
Amin inşallah nşallah yerleşme kanamasidir inşallahİnşa Allah Allah duyar sesini, muradına erdirir. Sıkıntı yapıb kendini yıpratma bu daha vücüdümuza zArar. Sabah kalktığında bir şey olmaz umarım
Her zaman hayırlısını istedim Rabbimden her zaman vardır bunda da bir hayır inşallah kan gelmez inşallahCanım bilmiyorum ki bekle bakalım devam edecek mi bazen mevsimsel geçişlerde erken yada geç olabiliyor insAllah güzel olur hakkında canım benim üzülmek yok hayirlisi neyse o olsun
Amin inşa Allah. Herşeyin en doğrusunu Rabbim bilirHer zaman hayırlısını istedim Rabbimden her zaman vardır bunda da bir hayır inşallah kan gelmez inşallahbu güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız hiç birinizi tanımıyor ama burada herkesin derdini dinliyoruz rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın ilkine de bizim inşallah
Ayy ben gördüm İnşallah vardır kaç gün geçti çatlama üzerindenEki Görüntüle 2960109 Eki Görüntüle 2960110
Sizde görebilen varmı kizlar bu teste birşey az evvel yaptım
Canm üzülme Rabbimin vardır bı bildiği bende bu şekilde geçirdim 14 ay oldu eşimin doğum günü yıldönümü kendi doğum günüm derken smdi tekrar eşimin doğum günü geldi vakti ne zamansa o zaman gelcekler bizede elimizden geleni yapıp sabrederek beklemek dusuyo napalim.Kızlar birçok kişi yazmış, etiketlemiş ama cevaplayamadım kusura bakmayın, bugün doğum günümdü. Eşime bu günümde mutlu haber vermeyi çok istemiştim ama olmadı. Dün akşam akıntıyla başlayan regl bugün çok fazlalaştı ve pıhtılaşma oldu. Korkutucu birşeyağrı kesici içtim ağrım anca kesildi...
C charlottes sonucunu gördüm, burada adet olup gebeliği devam edenler de oldusenin de öyle olabilir.
Adetine bir hafta kala belirtilerin neydi?Kuzum ben test yapmamıştım. İlk testimi 13. Gün yaptım silik çizgiyle öğrendim.
Umarım güzel haberleriniz gelir en kısa süredesen başladın mı sürece?
Saol canim ya insAllah bakalımAyy ben gördüm İnşallah vardır kaç gün geçti çatlama üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?