- 13 Nisan 2017
- 410
- 515
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilirsiniz =) yüksek ihtimalleYumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
Yaaaa inşallah Sizce erken gebelik testi alıp mı bakayım yoksa kan mı vereyim allahım ne yapacağımı bilemiyorumOlabilirsiniz =) yüksek ihtimalle
Siz herhangi bi iğne vs kullanmadınız dimiYaaaa inşallah Sizce erken gebelik testi alıp mı bakayım yoksa kan mı vereyim allahım ne yapacağımı bilemiyorum
Evet kullanmadım çok haklısınız bi erken gebelik testiyle destek vereyim iki gün sonra kaset test yaparım. Hamile duası kabul olıyorsa inşallah size de nasip olur en erken zamanda Bakalım dediğiniz gibi regle kadar takip edeyim inşallah devam ederSiz herhangi bi iğne vs kullanmadınız dimi
Çatlatma iğnesi falan
Eğer kullanmadıysanız baya bariz var burda bebiş=)
Şuan 11. Gün epey erken yakalamışsınız üstelik =)
Ben olsam bikaç gün testlerle koyuluk takip ederim
Regl tarihim geçincede kan testi verirdim
Çok erken kan tahlili yaptırıncada artıyor mu artmıyor mu diye çok stres oluyor burda arkadaslar, reglin bigünde olsa geçmesini beklemek mantıklı
Tabi bu heyecanla beklenir mi bilmiyorum =) hiç yaşayamadığım için böyle bi durum
İnsallah kuzucummm insallahhEvet kullanmadım çok haklısınız bi erken gebelik testiyle destek vereyim iki gün sonra kaset test yaparım. Hamile duası kabul olıyorsa inşallah size de nasip olur en erken zamanda Bakalım dediğiniz gibi regle kadar takip edeyim inşallah devam eder
Bence hamilesin canım cizgin belliYumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
Bı tane daha test yap canım. Emin ol iyice sonra kan verirsin nEvet kullanmadım çok haklısınız bi erken gebelik testiyle destek vereyim iki gün sonra kaset test yaparım. Hamile duası kabul olıyorsa inşallah size de nasip olur en erken zamanda Bakalım dediğiniz gibi regle kadar takip edeyim inşallah devam eder
Var gibi gözüküyor, hemde 3dakikada çıktıysa büyük ihtimalleYumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
ÇiGi var ben gördüm. Yerleşme kanamanız oldu mu acaba bu süreçteYumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
Test yaptın mıHanimlar bende ara ara gelen sancı dışında birşey yok bat 4 gün geçti
Doğum günün kutlu olsun arya kuşum. Güzel haberi verdiğin gün yeniden doğduğun gün olacak.Kızlar birçok kişi yazmış, etiketlemiş ama cevaplayamadım kusura bakmayın, bugün doğum günümdü. Eşime bu günümde mutlu haber vermeyi çok istemiştim ama olmadı. Dün akşam akıntıyla başlayan regl bugün çok fazlalaştı ve pıhtılaşma oldu. Korkutucu birşey ağrı kesici içtim ağrım anca kesildi...
C charlottes sonucunu gördüm, burada adet olup gebeliği devam edenler de oldu senin de öyle olabilir.
Koyulaşır birkaç dakika sonra, var bence gebelik, laboquick sahte çizgi vermiyor. Ayyyyyyyy hayırlı olsunYumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
Günaydın canım ne yaptın kanaman devam ediyor muHer zaman hayırlısını istedim Rabbimden her zaman vardır bunda da bir hayır inşallah kan gelmez inşallah bu güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız hiç birinizi tanımıyor ama burada herkesin derdini dinliyoruz rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın ilkine de bizim inşallah
Yumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
Yok yapmadım yapmakta istemiyorumTest yaptın mı
Canım var görünüyor hayırlısi olsun hakkında insAllah bat ne zaman sizinYumurtlamadan sonraki 11. Gün ve ilk 3 dk da ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim daha önce hiç çizgi göremedim bu testee
NiyeYok yapmadım yapmakta istemiyorum