SelamlarKizlar kullandığınız yada önerebileceğiniz OMEGA varmı marka fark ederim yada bilemedim fikri olan
Ben sorvegan öneriyorum içerik olarak 3 aydır da kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelamlarKizlar kullandığınız yada önerebileceğiniz OMEGA varmı marka fark ederim yada bilemedim fikri olan
Canım benim çatlasın rabbim dualarımızı kabul etsinde valla ağrısından yamulmaya razıyım desem yeri çok teşekkür ederim cok cok Sende mi kullandın canımBişey yapma Letu zaten çatlama aninda seni yamultucak tek başına yeten bi ilaç
Ocean'ın 1200 mg sanırım o çok iyi ben yeniden almayı düşünüyorum trendyolda kampanyaya girdigi donemler oluyor 2 li satiliyorKizlar kullandığınız yada önerebileceğiniz OMEGA varmı marka fark ederim yada bilemedim fikri olan
2 aydır kullanıyorum canım bendeCanım benim çatlasın rabbim dualarımızı kabul etsinde valla ağrısından yamulmaya razıyım desem yeri çok teşekkür ederim cok cok Sende mi kullandın canım
Evet o da kullanip yamuldu ıns size de hayırlı olurCanım benim çatlasın rabbim dualarımızı kabul etsinde valla ağrısından yamulmaya razıyım desem yeri çok teşekkür ederim cok cok Sende mi kullandın canım
Aminn inşallah kullananlar yazsa nasıl moral olur aslında geçen ay klomen ile büyümedi yumurtam bu ay büyüdü cok mutluyum. İlaçşız adet olamayan biri olarak da bu yüzden bukadar sevinmiş olabilirim :)Evet o da kullanip yamuldu ıns size de hayırlı olur
ah canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız. Ben hissediyorum bu ay olacak inşallah :)2 aydır kullanıyorum canım bende
Hayırlısı canım eşimin değerleri düşük olduğu için ihtimal vermiyorum ben, birazda ondan rahat davranıyorum yoksa şimdiye 100 kere gidip test alıp yapmıştımah canım benim inşallah bu ay güzel haberler alırız. Ben hissediyorum bu ay olacak inşallah :)
ahahaha süpersin valla ya kızzz rahatlık iyidir iiyiii ben bi ara cok takıp araştırdım eşinde ne problem olanalr hamile kalmış sen yine rahat davran tabide allahtan ümit kesilmiyor. çok şükür :) Benim eşimde sorun yoktu bende pcos var bakalım dua edicem bende senin için canımHayırlısı canım eşimin değerleri düşük olduğu için ihtimal vermiyorum ben, birazda ondan rahat davranıyorum yoksa şimdiye 100 kere gidip test alıp yapmıştım
BENIMDE BUGUN 18.GÜNÜM HALA REGL GELMEDIİşte normal günüm bugündü olmadım. Gebelik testi de negatif geldi. Ne olduğunu anlayamadım canım
Aleyküm selam teşekkür ederim sorvegan da iyi diyorlar baktık dün netten imom da iyi diyorlar Mollers de iyi denmiş çok teşekkür ederim birine bakacağımSelamlar
Ben sorvegan öneriyorum içerik olarak 3 aydır da kullanıyorum
Saol canim onada bakayım zaten şu anda indirimde var her yerde eczaneden de netden almak mantıklı şu anda 1200 mg yüksek olmuyor mu yani sakincasi olur mu canımOcean'ın 1200 mg sanırım o çok iyi ben yeniden almayı düşünüyorum trendyolda kampanyaya girdigi donemler oluyor 2 li satiliyor
Amin inşallah bekleyen herkese nasip etsin inşallahDarısı en hayırlı zamanda seninde olsun kuzum
Ya sen düşük mü yaptın canım ben oraları kaçırmışımKızlar siz eşlerinize takviye olarak ne yediriyorsunuz? Farklı sebeplerle 2 düşük yaşayınca acaba diyorum yumurta sperm kalitesiz ondan mı olmuyor?
Doktorumuz şu aşamada sperm testine gerek duymadı ama bu sperm testleri kalite konusunda bir fikir veriyor mu yoksa sadece hız sayı olarak mı bakılıyor?
Bende görüyorum inşallah vardırKızlar biraz önce erken gebelik testi yaptım. Böyle ilk 5 dakika içinde böyle çıktı. Sanki 2. Çizgi var gibi. Yoksa ben mi uyduruyorum bakar mısınız?
İnşallah canım çokmmerak eyorum ama yapacak bir şey de yok mecbur bekleyeceğim biraz daha.Bende görüyorum inşallah vardır
Önerdiğimiz içeriği en doğru olanı diyebilirim imom a nazaranAleyküm selam teşekkür ederim sorvegan da iyi diyorlar baktık dün netten imom da iyi diyorlar Mollers de iyi denmiş çok teşekkür ederim birine bakacağım
Ben dün akşam yaptım kuzum 4 gün varken erkende çıktı ama kasette çıkmadı sende yaparsan çıkmayabilir eğer varsa bileGerçekten mi ? Fotoğrafta aslında çok belli değil ama gerçekte daha belli
Kuzum köyde oturuyorum bir tane erken gebelik testi vardı başka teslim yok. Ya kan vermeye ilçeye gideceğim ya adetin geçmesini bekleyeceğim. 5 gün vardı adetime. Normal kaset testler sonuç verir mi erkenden? Olursa yarın kaser test yapayım.
O zaman ben adetin geçmesini bekleyeyim kuzum teşekkür ederimBen dün akşam yaptım kuzum 4 gün varken erkende çıktı ama kasette çıkmadı sende yaparsan çıkmayabilir eğer varsa bile