Ben gitmiştim fakat eşim gitmedi. Bu ay ikimizde tekrar gotcez insDoktora gittiniz mi peki eşinle birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gitmiştim fakat eşim gitmedi. Bu ay ikimizde tekrar gotcez insDoktora gittiniz mi peki eşinle birlikte
Canını sıkma çok şükür bir evladın vardı zatenBen gitmiştim fakat eşim gitmedi. Bu ay ikimizde tekrar gotcez ins
Darısı en hayırlı zamanda seninde olsun kuzumCanım gözün aydın olsun inşallah çok sevindim
Maşallah kuzum, benim de iğnedeki 10.günüm hiç test falan yaptın mı öncesinde?Arkadaşlar çok şükür. 59 çıktı iğnenin 15. Günü elhamdülillah... İnşallah mucizem tutunur hayata benimle olur. Allah'ım tüm bekleyenlere güzel hayırlı haberleri verdirsin.... Geçen ay kimyasal olunca korkuyorum inşallah bukez güzel hayırlı olur...
Çok şükür canım var. Allh sağlık versin yavrularimiza. Bu aydan pek umutyludum ondan heralde. Bide dün öyle çıkınca ovulasyon heralde tuttu demistimCanını sıkma çok şükür bir evladın vardı zaten
Hayırlı olsun canım benim Allah tamamını erdirsin avokado ye havuç suyu iç rahme iyi geliyor bebeğin tutunmasinda yardımcı oluyor diyolar saglikli beslen bir şeycik olmaz insAllah gözünüz aydın olsun canım insAllah hadi bakalım sevindim adınaArkadaşlar çok şükür. 59 çıktı iğnenin 15. Günü elhamdülillah... İnşallah mucizem tutunur hayata benimle olur. Allah'ım tüm bekleyenlere güzel hayırlı haberleri verdirsin.... Geçen ay kimyasal olunca korkuyorum inşallah bukez güzel hayırlı olur...
Anladım canim oda görünürse durum anlaşılır insallah bişey çıkmaz onda da bebiş vaktini bekliyordurBen gitmiştim fakat eşim gitmedi. Bu ay ikimizde tekrar gotcez ins
Kizlar ne iğnesi bu catlama miMaşallah kuzum, benim de iğnedeki 10.günüm hiç test falan yaptın mı öncesinde?
Cnm benm de öleydi valla ağrılar coktu ıns hayırlısı olur haberlerini bekliyoruzYataktan hiç çıkasım gelmiyor Birazdan giderim kuzum almaya..evet ağrım çoktu 5 gündür kasık ağrım devam ediyor adet olurum diye tahmin ediyorum
Kizzz Balkız hadi kız insAllah sende de vardır Mavigrill seni de bekliyoruz insAllah gönlünce olsun canım senindeCanım hadi yap testi bu ay senden çok umutluyumçünkü senin de ağrın vs coktu yumurtlama zamanı. Kendim kadar sevinecegim ama olmazsa da üzülme denemeye devam ama sanki olacak gibi
vakitsizz süpriz yapacaktır bebişin belki de geç döllenme Allah büyük bekleyelim görelimÇok şükür canım var. Allh sağlık versin yavrularimiza. Bu aydan pek umutyludum ondan heralde. Bide dün öyle çıkınca ovulasyon heralde tuttu demistim
Anladım canim oda görünürse durum anlaşılır insallah bişey çıkmaz onda da bebiş vaktini bekliyordur
İns canimm ayın 10da pikdi 11de çatladı olsa olurdu heraldee umut gelen aya insvakitsizz süpriz yapacaktır bebişin belki de geç döllenme Allah büyük bekleyelim görelim
Maşallah sağlıkla gelsin kuzunArkadaşlar çok şükür. 59 çıktı iğnenin 15. Günü elhamdülillah... İnşallah mucizem tutunur hayata benimle olur. Allah'ım tüm bekleyenlere güzel hayırlı haberleri verdirsin.... Geçen ay kimyasal olunca korkuyorum inşallah bukez güzel hayırlı olur...
Sen test yapmadinmi daha canimAnladım canim oda görünürse durum anlaşılır insallah bişey çıkmaz onda da bebiş vaktini bekliyordur
Amin inşallahMaşallah sağlıkla gelsin kuzun
Kahvaltı yapiyorum çikmadım henüz yapınca yazarımSen test yapmadinmi daha canim
Tammm canimKahvaltı yapiyorum çikmadım henüz yapınca yazarım
Bişey yapma Letu zaten çatlama aninda seni yamultucak tek başına yeten bi ilaçMerhaba, bu ay letu kullandım bugün doktora gittim ve cok şükür 2 yumurtam büyümüş çatlamak üzereymiş letu genelde çatlatmayada destek oluyormus iğne vurmadı. Bu süreçte ekstra çatlaması için ne yapabilirim. Desteklerinizi ve olursa birde dualarını rica ederim