Bilmiypmki canım senceeeHamiş misin yoksaaaaa
Henüz ben yapmadım.Bat dündü BekliyorumKizlar test yaptınız mı varmı bir gelişmeay bende merak ediyorum sizleri vala
Yarin canım İnşallah ama hiç belirtim yok gene tutmadı heralde hayırlısı bakalım merakla yarını bekliyorumKizlar test yaptınız mı varmı bir gelişmeay bende merak ediyorum sizleri vala
Adete yakın da böyle oluyo cnm. t çizgisi çok koyu oluyo hamile olunca. Ne kadar var adeteBilmiypmki canım senceee
4gun canımAdete yakın da böyle oluyo cnm. t çizgisi çok koyu oluyo hamile olunca. Ne kadar var adete
Ovulasyon varsa sende yap hadi bı taneHamiş misin yoksaaaaa
Canım ya ovu testi bilgim yok gebelik ile alakalı ama geçen bir yerde okumuştum gebelerde kırmızı cikabiliyornus hadi insAllah vardır kızBugun ovulasyon yaptım .böyle cikti
Kiz BalkızYarın yapıcaz canım
Analdim canım insAllah güzel haberini alıriz seninde hadi çok güzel haberler gelsin ya vallahi inanın kendim kadar herkesi çok çok istiyorumHenüz ben yapmadım.Bat dündü Bekliyorum
Vallahi canım hiç belli olmaz hadi senden de güzel haberler alalım yarın Allah'ım şu arkadaslarima güzel güzel haberler vermeyi nasip et insAllahYarin canım İnşallah ama hiç belirtim yok gene tutmadı heralde hayırlısı bakalım merakla yarını bekliyorum
Hemen öle düşünme canım sende bat günü gelmeden belli olmaz umutsuz olmak yok adet oldun mu hayır o zaman malssef falan yok tamam mı hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaBenim ayın 24 ü ama test yaptım dayanamadım malesef yok bu ay sanırım elendim kırmızılar gelince Aralık postuna geçerim
Adete yakında böyle çıkıyor canım benim çıkmıştı tam 5 gün sonra adet olmuştumBilmiypmki canım senceee
Ama tabiki yine de kesin bir sey denmez bebek de olabilirAdete yakında böyle çıkıyor canım benim çıkmıştı tam 5 gün sonra adet olmuştum
Aynı ozamn canimmm. Benimde 4gun varAdete yakında böyle çıkıyor canım benim çıkmıştı tam 5 gün sonra adet olmuştum
O zmn hiç belli olmaz cnm ovu testinde adete 1 gün kala fln koyulmaua basliyo o yüzden hiç bakma ovu testine ikiside olabilir çünkü. Benimde adete yakın koyuya yakın oluyo her seferinde hevesleniyorm bı umut. Bu ay ovu testide almadım testte almadım şimdiye kadar çoktan başlamıştım test yapmaya ama yapmadım hiç yarın 4 gün kaliyo alıp yapcam İnşallah mutlu sonuçlanır hepimizin ki4gun canım
Amin cnm Allah razı olsun senden de güzel haberi alırız İnşallah bütün buradaki bekleyenlerden deVallahi canım hiç belli olmaz hadi senden de güzel haberler alalım yarın Allah'ım şu arkadaslarima güzel güzel haberler vermeyi nasip et insAllah
Hayırlısı canım ins olmuştur. İlk defa ovu yaptım.o yüzden bu koyulugu hiç görmedim belki normaldir belki gebelik hayırlısı artikkO zmn hiç belli olmaz cnm ovu testinde adete 1 gün kala fln koyulmaua basliyo o yüzden hiç bakma ovu testine ikiside olabilir çünkü. Benimde adete yakın koyuya yakın oluyo her seferinde hevesleniyorm bı umut. Bu ay ovu testide almadım testte almadım şimdiye kadar çoktan başlamıştım test yapmaya ama yapmadım hiç yarın 4 gün kaliyo alıp yapcam İnşallah mutlu sonuçlanır hepimizin ki
İnsAllah canım benim umut her zaman vardır gönlünü ferah tut olaki olmadi vardır rabbimin bildiği sen endişe etmeAmin cnm Allah razı olsun senden de güzel haberi alırız İnşallah bütün buradaki bekleyenlerden de
AbovvvBugun ovulasyon yaptım böyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?