Tamam beraber yapalim yarınOlabilir benbugun yapsammi diye düşünüyorum ama bı gün daha beklerim elimde kaset test var.
2 gündür bulantim var, 4 gündür kasıklarım ağrıyor gece iki büklum yattim adet olsamda rahatlasam diye söylendim durdum onun dışında bişey yok, normalde adete yakın akıntım olurdu ama bu ay sadece yumurtlama dönemi 1 gün oldu, çatlama gunu bi kesildi birdaha olmadı..Bende adet olurum diye düşünüyorum belirti felan yok çünkü..Aklımdan gitsin diye testi yapıcam..Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oluyor canım istersen doktora görün derimBelirtin varmi. Benim sarı akıntım var heralde adet olcam
Benim.her adet öncesi ur akintim2 gündür bulantim var, 4 gündür kasıklarım ağrıyor gece iki büklum yattim adet olsamda rahatlasam diye söylendim durdum onun dışında bişey yok, normalde adete yakın akıntım olurdu ama bu ay sadece yumurtlama dönemi 1 gün oldu, çatlama gunu bi kesildi birdaha olmadı..Bende adet olurum diye düşünüyorum belirti felan yok çünkü..Aklımdan gitsin diye testi yapıcam..Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oluyor canım istersen doktora görün derim
Adet gelmeden umudunu kaybetmeBende elendim. Test yaptım negatif.. Zaten listeye adımı yazdırmamıştım bile.. Gebelere sağlıklı sıhhatli bir gebelik diliyorum. Daha haber alamadığımız arkadaşlardan da güzel haberler bekliyorumBen biraz uzaklaşayım. Hakkınızı helal edin kırdıysak üzdüysek. Allah a emanet
Anladim uygulama takibine istinaden dedidiniz değil mi 10 kasım diye bende takip ediyorum uygulama mesela bana pazar dedi ama benim 4 5 gün sonra pik oldu o yüzden bu kadar soruyorum ilk defa ovu testi kullandım ben hoş görün lütfen merakımıTeşekkür ederim bat 24 kasım olarak görünüyordu. Yumurtlama da 10 kasım olarak ama ben 7 sinde yumurtladım demek ki
Ne demek aslında bu konuda çok bilgisizim diyebilirim. Genellikle uygulamayla orantılı ilerler döngüm. Her zaman olmaz ama uygulamaya göre 2 gün önce adet olduğum da olurAnladim uygulama takibine istinaden dedidiniz değil mi 10 kasım diye bende takip ediyorum uygulama mesela bana pazar dedi ama benim 4 5 gün sonra pik oldu o yüzden bu kadar soruyorum ilk defa ovu testi kullandım ben hoş görün lütfen merakımı
Benimde sol kasığımda batma var halbuki sağ yumurtam gelişmişti hep sol batiyorBen genelde kabizlik yaşamam kabız oldum. Kabizlik belirtilerden biri de olsa ilk haftadan da olmuyodur herhalde ya. Bir de bel ağrısı ve sol kasigimda batma oldu sabahtan. Bakalim psikolojik olabilir
Ben bugün adet olmadım.Belirtiler var ama biraz daha bekleyim diyorum
Letu aldığım için belirtileri çok biseye yoramıyorum testte ne çikarsa oBenim.her adet öncesi ur akintim
İns iyi bişey goriruruzLetu aldığım için belirtileri çok biseye yoramıyorum testte ne çikarsa o
İnsallah pozitif i görürüz de hiç o üzüntüyü yaşamayız. Ama bende yarın 2 3 tane almayı düşünüyorum test regl e kadar devamNegatif çikarsa adet gününde tekrar yap ben öyle yapıcam çünkü
Kizlar test yaptınız mı varmı bir gelişmeİnsallah pozitif i görürüz de hiç o üzüntüyü yaşamayız. Ama bende yarın 2 3 tane almayı düşünüyorum test regl e kadar devam
Test yaptınız mı kizlar varmı bir gelişmeİns iyi bişey goriruruz
Yarın yapıcaz canımTest yaptınız mı kizlar varmı bir gelişme
Bugun ovulasyon yaptım böyle ciktiTest yaptınız mı kizlar varmı bir gelişme
Bugun ovulasyon yaptım .böyle ciktiİns iyi bişey goriruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?