- 30 Ekim 2021
- 25
- 21
- 8
- 28
Çok teşekkür ederim canımCanım kare olan görsele bas soldaki 3 noktanın yanındaki resmini ora yükle cevaplaya basınca gelir ayvhadi insAllah vardır gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımCanım kare olan görsele bas soldaki 3 noktanın yanındaki resmini ora yükle cevaplaya basınca gelir ayvhadi insAllah vardır gönlünce olsun
Canım bende silik hayalet çizgi görüyorum su anda net görüyorum yaklaştırmadan insAllah vardır güzel haberini bekliyoruzEki Görüntüle 2956580 Kızlar sizce var mı yoksa boşa mı ümit ediyorum çok heyecanlıyım testten sonra bi tane kaset test bi tanede ovulasyon testi yaptım ama ikiside negatif çıktı
Var gibi canım benceEki Görüntüle 2956580 Kızlar sizce var mı yoksa boşa mı ümit ediyorum çok heyecanlıyım testten sonra bi tane kaset test bi tanede ovulasyon testi yaptım ama ikiside negatif çıktı
İnşallah kuzum açıkçası kaygılıyım biraz rabbim sizlerinde güzel haberlerini okumayı nasip etsin inşallahUn
Canım bende silik hayalet çizgi görüyorum su anda net görüyorum yaklaştırmadan insAllah vardır güzel haberini bekliyoruz
İnşallah kuzumVar gibi canım bence
Sabah ilk idrarla yapın bencede regliye kac gun varEki Görüntüle 2956580 Kızlar sizce var mı yoksa boşa mı ümit ediyorum çok heyecanlıyım testten sonra bi tane kaset test bi tanede ovulasyon testi yaptım ama ikiside negatif çıktı
Bebeğim 15,5 aylik, tedaviyle olmadı. Su anda da planlı gebelik istiyorum. Bu ay ilk denememiz. Aralarında 2 yas olacak kismetse.Doğum talviliniz duruyor bebeginiz küçük daha galiba o tedaviylemi oldu kendimi erkenden kabızlık belirtisi olur bu arada
Regliye daha 4 gün var canım kan testi vermeyi planlıyorum umarım test hatalı değildirSabah ilk idrarla yapın bencede regliye kac gun var
Amin canım insAllah sağ olİnşallah kuzum açıkçası kaygılıyım biraz rabbim sizlerinde güzel haberlerini okumayı nasip etsin inşallah
Bu belirti bendede var. Hatta akıntım çoğaldı, ilk defadır adete yakın böyle akıntı gördüm4 gunum kaldı adetime. Hiç belirtim yok. Ama bu sabah yumurta akı gibi uzayan akıntı vardı yaa onun gibi uzayan ama yumurta akı gibi değil bildiğiniz beyaz katı uzayan idi. Bunu da belirti sayamam sanırım. Bilen tecribeli olan varmı. Benim kızımda böyle birşey yok du
Bende de var hatta iç çamaşırım ıslanıyor benim ki bem beyaz az akıntı oluyor affedersiniz hatta altıma ıslattım fln sanıyorum tuvalete gidip baktığın zaman az bir şey akıntı geliyor o da beyaz ama bildiğim bembeyaz sizinki de öleyim miBu belirti bendede var. Hatta akıntım çoğaldı, ilk defadır adete yakın böyle akıntı gördüm
Şöyle söyleyeyim beyazda oldu bugün ama genekde yarım şeffaf bir akıntı tam beyaz deyemem( anlamıyorum hiç bötle durum olmazdı bendeeBende de var hatta iç çamaşırım ıslanıyor benim ki bem beyaz az akıntı oluyor affedersiniz hatta altıma ıslattım fln sanıyorum tuvalete gidip baktığın zaman az bir şey akıntı geliyor o da beyaz ama bildiğim bembeyaz sizinki de öleyim mi
Hamileyim canım. İnşaallah seninde belirtin hamileliktendirBu belirti bendede var. Hatta akıntım çoğaldı, ilk defadır adete yakın böyle akıntı gördüm
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın allah isteyen her kese nasip etsinHamileyim canım. İnşaallah seninde belirtin hamileliktendir
Bende de bu ay böyle oldu umarım mantar değildirŞöyle söyleyeyim beyazda oldu bugün ama genekde yarım şeffaf bir akıntı tam beyaz deyemem( anlamıyorum hiç bötle durum olmazdı bendee
İnşa Allah olmazBende de bu ay böyle oldu umarım mantar değildir
Insallah degildir en kesini evet kan verin güzel haberlerinizi bekliyoruzRegliye daha 4 gün var canım kan testi vermeyi planlıyorum umarım test hatalı değildir
İnsallah Rabbim gönlüne göre versin güzel haberi alırsın yarın İnşallah bizede haber verKuzum üç dakika sonra belirdi adete 4 gün var yarın kan vericem inşallah sonuç doğru çıkar