Varmıdır gerçekten adetime 4gun varAbovvv bu ovulasyonda var bir iş hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varmıdır gerçekten adetime 4gun varAbovvv bu ovulasyonda var bir iş hadi inşallah
Yani bana var gibi geldi, pco falan varmiydi? evet adete yakın koyulasabilenler varmış ama seninki bildiğin pik yani.normal bir koyuluk falan değil.Varmıdır gerçekten adetime 4gun var
Pik gördüğünde t çizgim daha koyuydu.bundada yarın pik olacak gibi duruyo. PCI falan değilim.canim. adetime 4gunum var dahaYani bana var gibi geldi, pco falan varmiydi? evet adete yakın koyulasabilenler varmış ama seninki bildiğin pik yani.normal bir koyuluk falan değil.
Ben cuma günü yapmıştım T kismi koyulaşmaya başlamıştı yeniden hatta sormustum normal mi diye normal dediler adete yakin olabiliyormus koyuluk testim kalmadi yarini beklicemOvulasyon varsa sende yap hadi bı tane
Kuzum şimdi tekrat bakdim da köyü gördüğüm c mis benim özür dilerim valla c yi t sandım ben o koyolugu gorunce.insallah vardır ama daha günün varmis dua edicemPik gördüğünde t çizgim daha koyuydu.bundada yarın pik olacak gibi duruyo. PCI falan değilim.canim. adetime 4gunum var daha
Saol kuzum amin insallah ❣Kiz Balkız herkese dua ediyorum burada ama nedense seni Balkız diye diye bı sevdim ya gönlünce olsun canım ya güzel haberini alalım insAllah
Ben yapmadim.hic sabh gebelik testinde yapcam belki vadsa çınar biseyBen cuma günü yapmıştım T kismi koyulaşmaya başlamıştı yeniden hatta sormustum normal mi diye normal dediler adete yakin olabiliyormus koyuluk testim kalmadi yarini beklicem
Tesekur edr.canimmmKuzum şimdi tekrat bakdim da köyü gördüğüm c mis benim özür dilerim valla c yi t sandım ben o koyolugu gorunce.insallah vardır ama daha günün varmis dua edicem
Stres yapma kuzum reglin 1 gun gecsin oyle bak bence ben artik yine gecikmeleri bekleyecegim asılmada yaptirdik tutmadiAynı ozamn canimmm. Benimde 4gun var
Sen fotoğrafı ters koyduğun için arkadaşlar t çizgisi çok koyu sanmış canım yanıltmasın.. tabii ki inşallah vardır, daha da koyulaşır. Gönlünüzce olsunVarmıdır gerçekten adetime 4gun var
Evvet canım okumustuk seni. Allh hayırlısını versin bu ay ilk defa ovu kullandım çok koyu pik gördüm ondanmidir nedir çok merak ettim hiç bu kadar meraklaazdStres yapma kuzum reglin 1 gun gecsin oyle bak bence ben artik yine gecikmeleri bekleyecegim asılmada yaptirdik tutmadi
Olabilir canimmm hiç dikkat etmedimSen fotoğrafı ters koyduğun için arkadaşlar t çizgisi çok koyu sanmış canım yanıltmasın.. tabii ki inşallah vardır, daha da koyulaşır. Gönlünüzce olsun
Insallah vardır kuzum dua ediyoruzz ❤❤Evvet canım okumustuk seni. Allh hayırlısını versin bu ay ilk defa ovu kullandım çok koyu pik gördüm ondanmidir nedir çok merak ettim hiç bu kadar meraklaazd
Doğum talviliniz duruyor bebeginiz küçük daha galiba o tedaviylemi oldu kendimi erkenden kabızlık belirtisi olur bu aradaBen genelde kabizlik yaşamam kabız oldum. Kabizlik belirtilerden biri de olsa ilk haftadan da olmuyodur herhalde ya. Bir de bel ağrısı ve sol kasigimda batma oldu sabahtan. Bakalim psikolojik olabilir
Canım kare olan görsele bas soldaki 3 noktanın yanındaki resmini ora yükle cevaplaya basınca gelir ayvhadi insAllah vardır gönlünce olsunKızlar iyi alkşamlar erkrn gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi var gibianlayamadım buraya yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim bi türlü yardımcı olabilir misiniz
Ben burda silik çizgi görüyorum ne kadar sonra çıktı adetine kaç gün var. Sabah ilk idrarla tekrar dene benceEki Görüntüle 2956580 Kızlar sizce var mı yoksa boşa mı ümit ediyorum çok heyecanlıyım testten sonra bi tane kaset test bi tanede ovulasyon testi yaptım ama ikiside negatif çıktı
Kuzum üç dakika sonra belirdi adete 4 gün var yarın kan vericem inşallah sonuç doğru çıkarBen burda silik çizgi görüyorum ne kadar sonra çıktı adetine kaç gün var. Sabah ilk idrarla tekrar dene bence