- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Pazartesi bende test yapcam adete 4 gün kala çatlama üzerinden 10 gün geçmiş oluyo İnşallah pozitif i görürüzBende pazartesi bi yapsam mi diyorum sonra arada 2 gun var adeti bekleyeyim diyorum karar veremedim erken daha çünkü çikmaz diye dusunuyorum oyle biseyde
Merhaba benim bat 24 kasım ve hamileyim sanırım
Gözüm aydın rabbim tamamına erdirsinAmin rabbim kavuştursun inşallah. Sizlere de nasip etsin. Bu da bugün adete 4 gün kala yaptığım test
Çok teşekkür ediyorum darısı bekleyen herkese inşallahGözüm aydın rabbim tamamına erdirsin
Gebelik denemenizde kaçıncı ayınız olduğunu sordum ilk denemede mi gebe kaldınız acabaÇarşamba hiç aklımda yokken arkadaşla beraber test yaptık ve öyle öğrendim
Yanlış anladım pardon planlı bir durum değildi bizimki yumurtlamama tahminen 3 gün daha vardı ama olmayacağını düşünürken oldu. Ben öğretmenim benim için Ocak Şubat dönemi izin açısından daha sağlıklı niyetim o dönemde kalmaktı ama şimdiye nasipmişGebelik denemenizde kaçıncı ayınız olduğunu sordum ilk denemede mi gebe kaldınız acaba
Helal olsun sizde Allaha emanet olun. İnşallah hayırlısı ile en kısa zamanda güzel haberler alırsınızBende elendim. Test yaptım negatif.. Zaten listeye adımı yazdırmamıştım bile.. Gebelere sağlıklı sıhhatli bir gebelik diliyorum. Daha haber alamadığımız arkadaşlardan da güzel haberler bekliyorumBen biraz uzaklaşayım. Hakkınızı helal edin kırdıysak üzdüysek. Allah a emanet
Hayırlısı olsun canım hakkinizda aralik ayına insAllahBende damgalı elendim reglim geldi 7.günde
Aralığa transfer oluyorum herkese bol şans
Hakkında hayırlısı olsun canım helal olsun bizden yanada güzel haberlrini bekelriz insAllah o zamana kadar da kendine iyi bak Allah'a emanet olunBende elendim. Test yaptım negatif.. Zaten listeye adımı yazdırmamıştım bile.. Gebelere sağlıklı sıhhatli bir gebelik diliyorum. Daha haber alamadığımız arkadaşlardan da güzel haberler bekliyorumBen biraz uzaklaşayım. Hakkınızı helal edin kırdıysak üzdüysek. Allah a emanet
Allh kavustursun sizede çok güzel ilerliyo denekkiAmin rabbim kavuştursun inşallah. Sizlere de nasip etsin. Bu da bugün adete 4 gün kala yaptığım test
Hakkında hayırlısı olsun canım helal olsun bizden yanada güzel haberlrini bekelriz insAllah o zamana kadar da kendine iyi bak Allah'a emanet olunBende elendim. Test yaptım negatif.. Zaten listeye adımı yazdırmamıştım bile.. Gebelere sağlıklı sıhhatli bir gebelik diliyorum. Daha haber alamadığımız arkadaşlardan da güzel haberler bekliyorumBen biraz uzaklaşayım. Hakkınızı helal edin kırdıysak üzdüysek. Allah a emanet
Merhaba tekrardan hayırlı olsun 4 gün kala yaptınız test yumurtlama ne zmaandi biliyor musunuz beklenen adet yumurtlama çatlamaAmin rabbim kavuştursun inşallah. Sizlere de nasip etsin. Bu da bugün adete 4 gün kala yaptığım test
Olabilir benbugun yapsammi diye düşünüyorum ama bı gün daha beklerim elimde kaset test var.
Bende pazartesi bi yapsam mi diyorum sonra arada 2 gun var adeti bekleyeyim diyorum karar veremedim erken daha çünkü çikmaz diye dusunuyorum oyle biseyde
Teşekkür ederim bat 24 kasım olarak görünüyordu. Yumurtlama da 10 kasım olarak ama ben 7 sinde yumurtladım demek kiHakkında hayırlısı olsun canım helal olsun bizden yanada güzel haberlrini bekelriz insAllah o zamana kadar da kendine iyi bak Allah'a emanet olun
Merhaba tekrardan hayırlı olsun 4 gün kala yaptınız test yumurtlama ne zmaandi biliyor musunuz beklenen adet yumurtlama çatlama
Negatif çikarsa adet gününde tekrar yap ben öyle yapıcam çünküPazartesi bende test yapcam adete 4 gün kala çatlama üzerinden 10 gün geçmiş oluyo İnşallah pozitif i görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?